- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.541
savunsun tabii...ne güzel..yanii ama senin kv de öyle bi kadınki eşin de hangi birini savunsun,adama da hak verecek az kaldı :)
Allah görüyo canım...yuvanı onun düşünceleriyle gölgeleme boşver,aklına bile getirme
bakın bi deneyin iş bitsin geçin tv karşısına yakın sigaraları ohh keyif yapın bi kere dene sonrada duşa gir uyu
canım çekti haaaa
niyeti bozdu bu akşamı zor eder artık
niyeti bozdu bu akşamı zor eder artık
Boşverin kv leri yaaa oğulları bizim mi biziiiiiiimmmmmm onlarda bunu biliyo oooooohhhhhhhh çatlasınlaaaaaaaarrrrrrrr ooooohhhh ohhhhhhhh
Benden kvlere gelsin
Boşverin kv leri yaaa oğulları bizim mi biziiiiiiimmmmmm onlarda bunu biliyo oooooohhhhhhhh çatlasınlaaaaaaaarrrrrrrr ooooohhhh ohhhhhhhh
Benden kvlere gelsin
canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allah nasip ederse yarın konuşuruz hepinizi çok seviyorum iyiki tanımışım sizi iyiki varsınız
canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allah nasip ederse yarın konuşuruz hepinizi çok seviyorum iyiki tanımışım sizi iyiki varsınız
benim kv numarasını versem iletirmisin 5 yıldır hala idrak edemedi de
etmem mi hiiiiçççç yaaa seve seve valla.
Kızııım oda biliyoda işine gelmiyo işte kuyruk acısı ne yaparsın
öyle böyle değil çok eğleniyorum..........
etmem mi hiiiiçççç yaaa seve seve valla.
Kızııım oda biliyoda işine gelmiyo işte kuyruk acısı ne yaparsın
Ohhhh valla aşka geldim haa bırakın kızım dertleri yaa aslanlar gibi bizi seven kocalarımız var çok şükür gerisi tınnnnn....
Kvmiş görümceymiş valla kocişi bi doldurur üstlerine salarım görürüler haaa...
şimdi eşim beni gezmelere götürüyo programlar yapıyoruz kvde sever gezmeyi ama onla bişey yok çatlıyoooo bende zevkten çatlıyooooo.....
Ayyy valla ben böle biri değildim kızlar yaa
Ohhhh valla aşka geldim haa bırakın kızım dertleri yaa aslanlar gibi bizi seven kocalarımız var çok şükür gerisi tınnnnn....
Kvmiş görümceymiş valla kocişi bi doldurur üstlerine salarım görürüler haaa...
şimdi eşim beni gezmelere götürüyo programlar yapıyoruz kvde sever gezmeyi ama onla bişey yok çatlıyoooo bende zevkten çatlıyooooo.....
Ayyy valla ben böle biri değildim kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?