"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

getirmemeye çalışıyorum canım o yokken huzurum yerinde allaha şükürler olsun benim tek istediğim yavrularımın eşimin sağlığı mutluluğumuz bunu bozmaya çalışanda allahından bulsun diyorum

Boşverin kv leri yaaa oğulları bizim mi biziiiiiiimmmmmm onlarda bunu biliyo oooooohhhhhhhh çatlasınlaaaaaaaarrrrrrrr ooooohhhh ohhhhhhhh

Benden kvlere gelsin

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allah nasip ederse yarın konuşuruz hepinizi çok seviyorum iyiki tanımışım sizi iyiki varsınız

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allah nasip ederse yarın konuşuruz hepinizi çok seviyorum iyiki tanımışım sizi iyiki varsınız

sende iiiki varsın canım iyiki geldin topiğimize ebroşu öp yerime

benim kv numarasını versem iletirmisin 5 yıldır hala idrak edemedi de

çatlıyodur zoruna gidiyodur ondan

öyle böyle değil çok eğleniyorum..........

aynen bende canım

Ohhhh valla aşka geldim haa bırakın kızım dertleri yaa aslanlar gibi bizi seven kocalarımız var çok şükür gerisi tınnnnn....

Kvmiş görümceymiş valla kocişi bi doldurur üstlerine salarım görürüler haaa...
şimdi eşim beni gezmelere götürüyo programlar yapıyoruz kvde sever gezmeyi ama onla bişey yok çatlıyoooo bende zevkten çatlıyooooo.....

Ayyy valla ben böle biri değildim kızlar yaa

kızım sen ne biçim konuşuyosun kv hakkında ayıp ayıppppppppppppppppppppppppp hiç yakıştıramadım sana

seni bu hale getirenler utansın yavrum!!!!
oh oh çok iyi yazmışın valla!!! gezin de tozun da...kv de bu zamana kadar gezdiğine saysın :) her yere kvler götürülmeeezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…