"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

doldur sal canım
aynen yaaaa şimdi sen varsın eskiden gezseymiş oğluyla

Kızım gidin yaa sizle çene çalacağım diye işlerimi yapamıyorum yavvv. Elimi sürekli klavyede "yaz kızım" gibi olduk

Kızım gidin yaa sizle çene çalacağım diye işlerimi yapamıyorum yavvv. Elimi sürekli klavyede "yaz kızım" gibi olduk

doldur sal canım
aynen yaaaa şimdi sen varsın eskiden gezseymiş oğluyla

benimde öyle valla müdür yok şuan o olsa kızım tıkır tıkır ne yazıp duruyon derdiiiiiii

bizimkide ortalıkta geziyo sürekli iş bittimi diyo

ben de yemek yapıcam iki patates soyamadım yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

akşama az kaldı ha yap şu yemeği kızzz

Ayyyyy karnım ağrıdı gülmekten allahtan ben tekim odada varya bizim hepimizi aynı binada komşu yapacaklar

bina yıkılırdı valla

kızlar güzel bi gündü ama artık gerçekten çıkmam gerekiyo,böyle hem yazarak hem okuyarak yemek yapamadım..kafam karıştı :)
görüşürüzz,hoşçakalın mutlu kalın,kocalarınıza iyi bakın,onlar size lazım
öpücükler sizlereee...

Bu erkek milleti taaammmmm sopalık bende hastayım yinede adamı aradı ne yapıyosun diye akşama kadar kaç kere aradım dr ye gidelim diyorum yok ne yaptın bugün ii olmak için ilaçlarını falan aldın mı bitki çayı vardı ondan iç dedim yattım dinlendim işte yaaa diye tersledi ii beee kapat dedim bende

kızlar bende kaçıyorum mecburen şu ileri halledim yoksa fırçayı yicem
kendinize çokkk iii bakın dikkat edin
yarın görüşürük inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Kızlar bende çıkıyorum öpüldünüz hepiniz allaha emanet olun yarın herkesi mutlu ve bomba gibi bekliyorum haaa... Hepinize ii akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…