- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.581
bende gayet iyiyim canım allaha şükür bu aralar mutlu ve huzurluyum
eşin nasıl oldu iyileştimi biraz
günaydın hayırlı sabahlar nasılısınız?
günaydın canım iiyiz saol. sen nasılsın
bugün işlerim yoğun biraz yazamazsam kusuruma bakmayın olur mu ?
bugün işlerim yoğun biraz yazamazsam kusuruma bakmayın olur mu ?
iyi olmaya çalışıyorum canım
allah kolaylık versin canım ama yaz arada özletme kendini
ne oldu canım neden durgunsun sen bakım.
neyim var neden böyleyim bilmiyorum bende canım
akşam kaynanaya gidemedik işten çıkışta sağlık ocağına gittim kızımın damlaları bitiş onları almak için sağlık ocağına giderken yağmur bastırdı her yerim ıslandı bir güzel sağlık ocağından geldim annemlere girerken kaynananın tv açıktı camdan gördüm yani annemlere girdim kızım uyuyormuş uyansında gideyim dedim sonra kızım uyandı saat 6 ya doğru aradım kaynanayı evde yok çalıyo çalıyo telefon açan yok eşimi aradım annem evde yok ben eve gideyim diye oda bekle biraz gelir belki dedi bekledim bekledim saat 7,5 oldu hala kaynana yok eşime dedimki eve geçerken annemlerden al beni dedim tamam dedi saat 8 e geliyo kaynana kayınpederin telefondan beni arıyo nerdesin geliyomusun dedi bende nereye gelcem dedim ben eltindeyim dedi bende gelemem ben annemlerdeyim eşim geçerken alacak dedim ben aradım seni evde yoktun dedim ikindiden sonra eltine geldim dedi yi bakalım dedim hadi hayırlı akşamlar portakalı öp benim için dedi bende tamam dedim kapattık teli eşim geldi sonra eve giderken canım pide istiyodu kaç gündür yaptırdık eve gittik bi anda başladı bağırmaya hadi hazırla gel sofrayı falan filan diye söylendi bende dedim ki bağırmadan konuş ben seni anlayabiliyorum dedim oda kes tamam hazırla gel hadi dedi bende ağladım doğru düzgün yemedim bile akşam yemek
ne oldu canım neden durgunsun sen bakım.
allah allah eşin niye öle hadi hazırla gel dedi ki. acaba sen mi alınganlık yaptın bitanem.
yok canım en ufak bişeyde bağırıp çağırıyo hemen ya çözemiyorum başka şeye kızıyo bende patlıyo her zaman
kızlar ne yapsınlar nazlara bize geçiyo işte onlarda bunu biliyolar. demeyin öle yav bende sinirli olayım hemen eşime çatarım nieeee başka katlanacak yok ondan. şöle bi kendinizi dinleyin emin olun sizde öle yapıyosunuzdur. böle zamanlarda en iyisi tamam hayatım getiriyorum hemen tamam aşkım nasıl istersen demek sonra sakinleşince bana bağırıp durma lütfen sen hayatımda benim için en değerli varlıksın senin sesisini azda olsa yükseltmen beni çok kırıyo lütfen hayatım demek. kızlaaaaarrrr biraz cambaz oluuunnn
kızlar ne yapsınlar nazlara bize geçiyo işte onlarda bunu biliyolar. demeyin öle yav bende sinirli olayım hemen eşime çatarım nieeee başka katlanacak yok ondan. şöle bi kendinizi dinleyin emin olun sizde öle yapıyosunuzdur. böle zamanlarda en iyisi tamam hayatım getiriyorum hemen tamam aşkım nasıl istersen demek sonra sakinleşince bana bağırıp durma lütfen sen hayatımda benim için en değerli varlıksın senin sesisini azda olsa yükseltmen beni çok kırıyo lütfen hayatım demek. kızlaaaaarrrr biraz cambaz oluuunnn
ahkeşkem ben yapamıyorum ya ama inan yapmayı çok istiyorum biz bi karar aldık bakalım 2 gündür çok güzel gidiyor birbirimizin istemediği şeyleri yapmıyoruz eşimde beni kırmıyor daha ilgili davranıyor inş hep böyle devam eder bende onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum
kızlar bu arada bende bir gelişme var kendime şaşırıyorum önceden kayınvaldeyle ilgili eşime çok dertlenirdim durduk yere onların konusunu açıp adamın başını doldururdum şimdi ise onların konusunu açmıyorum evde hatta eşim bugün annemleri aradım dese bile ne olur ne konuştuğunu anlatma ben iyi yada kötü merak etmiyorum kapatalım bu konuyu deyip kapatıyorum ne konuştuklarını sorsam illaki yorum yapacak bişey bulurum o yüzden de onlarla alakalı konuyu bile açmıyorum evde çokta mutluyum kendimdeki bu gelişmeden dolayı
y bitanem inan çok zor değil bak ben çok fevri biriyimdir ve eşimede hükmederim yani çok dediğimi yaptırırım. yapmazsa çıldırırım benim istediğim olacak bana öle davranılacak yoksa dayanamam ha bu her zaman böle mi oluyo hayır tabiki bazen nasıl çıldırıyorum bana davranışlarına mesela dün hasta ilgileniyorum adam tutmuş beni tersliyo bende sinirlendim aman beee ne yaparsan yap dedim tutamadım yine kendimi ama çok yalnış.
bak onun yerine peki hayatım deyip hemen oradan uzaklaşsam sende öle yap uzaklaş onda tuvalete gir banyoya gir iş yap yeter ki ona cevap verme sakinleşsin oda biiraz ha baktın olmuyo mu bırak saysın lafları geçer.
geçinmeyi bilmek lazım bitanem.damardan girmek lazım.
bak biraz önce eşimi aradım işkembe çorbasını çok sever biliyorum öğlen beraber içmeyele gidelim mi dedim bilmiyorum aşkım ama biraz yoğunum dedi. akşam gidelim olmazsa ben tamam aşkım annemleride alır gideriz o zaman dedim yok hayatım beraber gidelim işte dedi bende hayatım onlarda seviyo ii olur yine haberleşiriz dedim tamam dedi şimdi nasıl sevinmiştir. bak gördünmü istemesende yapıp damardan gireceksin.
ayy nerden nereye geldim yine yavvv
eşiminde dediği gibi maşallah şu çenem bi açıldımı kapanmak bilmiyooooooo
aferin canım benimmmmmmbide biraz daha ilerlet olayı yaa ii yapmışsın ee nasıllarmış de öle kestirip atma oda iilermiş deyince ii bakalım de kapat konuyu çok uzatmadan ilgiliymiş gibi ama kapat deyip kestirip atamadan alttan kestirip ataraktan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?