- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.601
akşam kayınvaldenle işkembecisidesin haaaaaaaaa
yaaaa eşimle kesin haberleşelim sonrada onları arar anne siz seviyosunuz ya akşam gidelim dedim haberin olsun yemek yapma derimeee bu işler böleeee. siyasetçimi olsam neyyy
sen o işide çok güzel becerirsin valla aslında evet böyle davranmak daha iyi ama ahkeşkem nedense ben kayınvaldeme bırak böyle davranmayı anne bile diyemiyorum biz çok kırdık birbirimizi çok kötü kelimeler kullandı bana yüzüne bile bakamıyorum bu yüzdende zorlanıyorum siyasetçi olmaya
Günaydın hanımlar..
Bugün sizlerle olamıcam herkes rahatça isini yapabilir
esim hasta,eve geldi..onunla ilgileneyim de iyi olsun :)
iyi bakın kendinize görüsmek üzere güzellikler
Günaydın hanımlar..
Bugün sizlerle olamıcam herkes rahatça isini yapabilir
esim hasta,eve geldi..onunla ilgileneyim de iyi olsun :)
iyi bakın kendinize görüsmek üzere güzellikler
önemli değil eylülüm sen kocanla ilgilen çok geçmiş olsun bu arada
kızlar ne oluyor teker teker kocaları hasta ediyorsunuz adamlara iyi bakınnnnnnnnn
valla benimki beni hasta etti. yoksa ben hiiiiçççç kocama kıyarmıyım...
eylüş hanımlarda tatilde üşüttüler herhelde banuuu eee üstüne ince mi giydi giymedi mi ney
ahkeşkem senle ben kalmışız kızlar yok ortalıkta
bende yemek yiyemedim ahkeşkem halsizim senin gibi benimde 13 gün iznim var şuan kullanamıyorum eşim taşıırken kullanırsın dedi bu sene hiç düzgün izin kullanamadım bunaldım iyice
doğru sölemiş canım taşınırken çok lazım olacak izin. valla ben kullandım ama biliyosun ders çalıştım yani hiç izin sayılmaz aynen bende bunaldım
evet canım bu yüzden izini bekletiyoum bakalım taşınmamızda 2 ayı bulur şuan mutfak dolapları takılıyor,boyası ve laminantları kaldı hayırlısı ile bir taşınsaydık gözümde büyüyor valla,
akşamda alışverişe çıkmam lazım evde bişey kalmadı kızın okulunada bişeyler hazırlamam gerek yarın sıra bizim öğretmeni listeye tavuk göğsü yazmış ama az olmazmı ben 1 çeşit daha yapayım diyorum sence ne gider canım tavukgöğsünün yanına çocukların seveceği bişey
canım sıkılıyo canım bişey yapmak istemiyor yaaaa bunaldım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?