"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

yaaaa eşimle kesin haberleşelim sonrada onları arar anne siz seviyosunuz ya akşam gidelim dedim haberin olsun yemek yapma derim eee bu işler böleeee. siyasetçimi olsam neyyy

sen o işide çok güzel becerirsin valla aslında evet böyle davranmak daha iyi ama ahkeşkem nedense ben kayınvaldeme bırak böyle davranmayı anne bile diyemiyorum biz çok kırdık birbirimizi çok kötü kelimeler kullandı bana yüzüne bile bakamıyorum bu yüzdende zorlanıyorum siyasetçi olmaya

evet aslında yaşanmışlıklar çok kötü geçmiş insanı bir türlü bırakmıyo. ama geçmişi unutup biyerden başlamak şart bitanem yoksa olmuyo hele ki bu insanlarla sürekli muhatap olmak zorundaysan.
aslında benim kv de ii kadın bak dün eve gittim yatmıştım ben hemen dinleneyim biraz die yemek hazır olunca geldi kızım sofra hazır hadi kalk die uyandırdı beni bazen damarları tutuyo tabi ama onuda böle yaparak siyasetle hallediyoruz işte halletmeye çalışıyoruz daha doğrusu.
geçim böle ne yaparsın ben o insanla hergün yüz yüze bakıyorummm ve eşimin benim için hayatın anlamı olan varlığın annesi herşeyden öte ne yaparsam yapayım bunu değiştiremem. eşimi öle seviyorum ki bak yine özledim onu gün içinde elli kere konuşuyorum çünkü aklım hep onda. bunlar bu sıkıntılar ne için onun için. böle düşününce herşey daha kolay oluyo

Günaydın hanımlar..
Bugün sizlerle olamıcam herkes rahatça isini yapabilir
esim hasta,eve geldi..onunla ilgileneyim de iyi olsun :)
iyi bakın kendinize görüsmek üzere güzellikler

Günaydın hanımlar..

önemli değil eylülüm sen kocanla ilgilen çok geçmiş olsun bu arada

kızlar ne oluyor teker teker kocaları hasta ediyorsunuz adamlara iyi bakınnnnnnnnn

Günaydın hanımlar..

günaydın canım geçmiş olsun ii bak kocişe hasta ettin adamı kötü gelin ne olcak bi oğluma bakamadı
sende dikkat et kendine canımcım öptümm

önemli değil eylülüm sen kocanla ilgilen çok geçmiş olsun bu arada

kızlar ne oluyor teker teker kocaları hasta ediyorsunuz adamlara iyi bakınnnnnnnnn

valla benimki beni hasta etti. yoksa ben hiiiiçççç kocama kıyarmıyım...
eylüş hanımlarda tatilde üşüttüler herhelde banuuu eee üstüne ince mi giydi giymedi mi ney

ufff he hapşırmam nebi akıntı falan bişey yok ama öle bi halsizlik var ki nasıl bişey böle hastamıyım değilmiyim anlamadım yaaa.

bende yemek yiyemedim ahkeşkem halsizim senin gibi benimde 13 gün iznim var şuan kullanamıyorum eşim taşıırken kullanırsın dedi bu sene hiç düzgün izin kullanamadım bunaldım iyice

bende yemek yiyemedim ahkeşkem halsizim senin gibi benimde 13 gün iznim var şuan kullanamıyorum eşim taşıırken kullanırsın dedi bu sene hiç düzgün izin kullanamadım bunaldım iyice

doğru sölemiş canım taşınırken çok lazım olacak izin. valla ben kullandım ama biliyosun ders çalıştım yani hiç izin sayılmaz aynen bende bunaldım

doğru sölemiş canım taşınırken çok lazım olacak izin. valla ben kullandım ama biliyosun ders çalıştım yani hiç izin sayılmaz aynen bende bunaldım

evet canım bu yüzden izini bekletiyoum bakalım taşınmamızda 2 ayı bulur şuan mutfak dolapları takılıyor,boyası ve laminantları kaldı hayırlısı ile bir taşınsaydık gözümde büyüyor valla,

akşamda alışverişe çıkmam lazım evde bişey kalmadı kızın okulunada bişeyler hazırlamam gerek yarın sıra bizim öğretmeni listeye tavuk göğsü yazmış ama az olmazmı ben 1 çeşit daha yapayım diyorum sence ne gider canım tavukgöğsünün yanına çocukların seveceği bişey

Son düzenleme:

ne zaman yiyo ki çocuklar canım. kusura bakma yani bu konuda pek tecrübesizim dee

kızlar yaa arkadaşım var urfada nişanlı nişanlısıda burada biran önce evlenmeleri lazım tayin istemesi için ortalık karışıyo kız çok tedirgin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…