"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın kızlarrrr.
hepinize hayırlı cumalar eee nerelerdesiniz dün benim yazdığımla kalmışız yok mu bu topiğin sahipleriiii

yok ahkeşkem uyuyup kalmadım ama yataktan çıkasım yoktu hiç hafiften belim ağrıyo dün geceden beri yeni geçti

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ettiğiniz her dua gönlünüzden geçen herşey kabul olsun inşallah

iyiyim kızlar dün eşimle çarşıya çıktık kombi ve ankastre bakmaya cam ocaklı olanı var 1200 tl dedi 3 lü setine normal çelik olanınada 1000 tl kararsız kaldım cam kullanışlı olurmu acaba cam olan siyah diğeri gri renkte takımlar birde mini frın beğendim kombiyle hepsine 2,750 dedi sizin fikirlerinizi bekliyorum ankastre konusunda mutfak dolabının rengi üst beyaz pvc mebran alt siyak tezgahta siyah çimston ne önerirsiniz bana kararsız kaldım

bence gri daha güzel canım ama çokmu cırt olur siyahla bence olmaz herhalde siyahta çok toz olur canım yaaa

bencede gri olan hem taemizlemesi kolay cam kullanan görmedim cevremde

benim ocak cam ve beyaz canım ben çok memnunum görsel olarak çelikten çok daha güzel duruyor . ben beyaz sevdiğim için fırınımı ve ocağımı beyaz aldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…