- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.621
herkese günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ettiğiniz her dua gönlünüzden geçen herşey kabul olsun inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
en çokta benim şu ara
inşallah canım inşallah hayırlısı ile ile kabul olur
günaydın hayırlı cumalar kızlar
iyiyim kızlar dün eşimle çarşıya çıktık kombi ve ankastre bakmaya cam ocaklı olanı var 1200 tl dedi 3 lü setine normal çelik olanınada 1000 tl kararsız kaldım cam kullanışlı olurmu acaba cam olan siyah diğeri gri renkte takımlar birde mini frın beğendim kombiyle hepsine 2,750 dedi sizin fikirlerinizi bekliyorum ankastre konusunda mutfak dolabının rengi üst beyaz pvc mebran alt siyak tezgahta siyah çimston ne önerirsiniz bana kararsız kaldım
iyiyim kızlar dün eşimle çarşıya çıktık kombi ve ankastre bakmaya cam ocaklı olanı var 1200 tl dedi 3 lü setine normal çelik olanınada 1000 tl kararsız kaldım cam kullanışlı olurmu acaba cam olan siyah diğeri gri renkte takımlar birde mini frın beğendim kombiyle hepsine 2,750 dedi sizin fikirlerinizi bekliyorum ankastre konusunda mutfak dolabının rengi üst beyaz pvc mebran alt siyak tezgahta siyah çimston ne önerirsiniz bana kararsız kaldım
bence gri daha güzel canım ama çokmu cırt olur siyahla bence olmaz herhalde siyahta çok toz olur canım yaaa
cam olanların beyazı var canım . ben kullanıyorum ve çok memnunum . tozda belli olmuyor .
kızlar nerdesiniz yaaaaaa
bitanem tabikide cam olanı hemde siyah mükemmel bi görüntü ve şıklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?