- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.641
kızım nerdesin sen sabahtan beri patladım burda sıkıntıdannnnnnnnnn
işler yogun bu ay bizde bayaaa
amaaaaaaan işte neymiş boşveeeeerrrr dünyalık kızım böle şeylerrrrrrrrrrr
amaaaaaaan işte neymiş boşveeeeerrrr dünyalık kızım böle şeylerrrrrrrrrrr
aynen öyleeeee
keşke öle olsa valla banada sohbet daha ii geliyoda bürodaki başımız öle demiyo iş bitti mi efsun diyoacil yetişmesi lasım diyor
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yuuuuuuuuuupppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ailemin yanına gidiyorum aza kaldı ayyyyyy heyecenlandım ay.
ayyy acil mi gelde yap o zaman kardeşş tut bi işin ucundan de
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yuuuuuuuuuupppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ailemin yanına gidiyorum aza kaldı ayyyyyy heyecenlandım ay.
bu arda nie kimse akşam ki yemek nasıl geçti die sormuyo yavvv.
bayram tatilinemi gidiosun canım eşinde gelecekmi senle
offfffyaaa beim eşim bayram günleri bile çalışıyoooooooooooobayramda bile o işten gelene kadar çıkamıyorum evdenn bir yerede gidemiyoruzzzzz inş kayınvalde falan gelmez bayrama gelirse kafayı yerim herhalde onunla evde
kızlar ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun hepicinizeeeeeeeeeeeeeeeee
kızım ne bayramı daha çok var bayramam gerçi bana hergün bayram ama neyseee....
yok yaa hafta sonunu ailemle geçireceğim bu akşam gidip pazar gece dçneceğim geri. azcık ama olsuuuun o bile çok ii geliyo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unuttum ben onuuuuuuuuuu nasıl geçti hemen anlattttttttttttttt
valla harikaydıııı tam eve gittim görümce çocuğunu almış çıkıyo aaa nere abla dedim ısrar ettim göndermedim hepberaber gittik yemeğe mükemmeldi herkes çooook mutlu oldu bende aslında mutlu oldum çünkü eşim çok keyifliydi sonra eve geldik işte eşim beni odaya çağırdı gittim ne oldu dedim. hayatım grçekten çok teşekkür ederim sana hergğn dahada aşık oluyorum beni ailemi çok mutlu ettin yine sende mutlu oldun mu dedi bende sen mutluysan dedim oda olur mu herşeyden önce senin mutluluğun gelir dedi mutlu oldum tabiki hayatım dedim döne döne teşekkür etti herkesin duasını almış olduk dedi sarıldı durdu.
sonra yemekte de dediki ahkeşke yaptı organizasyonu ona teşekkür edin...
.........................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?