"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yuuuuuuuuuupppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ailemin yanına gidiyorum aza kaldı ayyyyyy heyecenlandım ay.

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yuuuuuuuuuupppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ailemin yanına gidiyorum aza kaldı ayyyyyy heyecenlandım ay.

bayram tatilinemi gidiosun canım eşinde gelecekmi senle

offfffyaaa beim eşim bayram günleri bile çalışıyoooooooooooo bayramda bile o işten gelene kadar çıkamıyorum evdenn bir yerede gidemiyoruzzzzz inş kayınvalde falan gelmez bayrama gelirse kafayı yerim herhalde onunla evde

kızım ne bayramı daha çok var bayramam gerçi bana hergün bayram ama neyseee....
yok yaa hafta sonunu ailemle geçireceğim bu akşam gidip pazar gece dçneceğim geri. azcık ama olsuuuun o bile çok ii geliyo

kızım ne bayramı daha çok var bayramam gerçi bana hergün bayram ama neyseee....
yok yaa hafta sonunu ailemle geçireceğim bu akşam gidip pazar gece dçneceğim geri. azcık ama olsuuuun o bile çok ii geliyo

haaaaa anladım şimdi jeton biraz geç düştü

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unuttum ben onuuuuuuuuuu nasıl geçti hemen anlattttttttttttttt

valla harikaydıııı tam eve gittim görümce çocuğunu almış çıkıyo aaa nere abla dedim ısrar ettim göndermedim hepberaber gittik yemeğe mükemmeldi herkes çooook mutlu oldu bende aslında mutlu oldum çünkü eşim çok keyifliydi sonra eve geldik işte eşim beni odaya çağırdı gittim ne oldu dedim. hayatım grçekten çok teşekkür ederim sana hergğn dahada aşık oluyorum beni ailemi çok mutlu ettin yine sende mutlu oldun mu dedi bende sen mutluysan dedim oda olur mu herşeyden önce senin mutluluğun gelir dedi mutlu oldum tabiki hayatım dedim döne döne teşekkür etti herkesin duasını almış olduk dedi sarıldı durdu.
sonra yemekte de dediki ahkeşke yaptı organizasyonu ona teşekkür edin...

hımmmmmmmm çok iyi olmuş gerçektennnnnnn sevindim valla arasıra yapmak lazım aslında böyle şeyler eşler çok mutlu oluyor çünkü ben eşimin annesini arayıp tlf hal hatır sorsam adam mululuktan uçuyor ama son 1 senedir yapamıyorum valla içimden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…