"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ben yemeğe çıkıyorum kızlarrrrrrr eşim izinli bugün evde oğlana tuvalet eğitimi veriyor inş evi batırmamışlardırrrr

valla hemen sana karşı tutumda değişiyo el üstüne çıkıyosun hemen ee bu işle böle. neyse bitanem yemekten sonra devam bu konuyo valla hayatın ince noktası bu bence

yavrularrrrrrrrrrrr ben geldi,m sayfa açılmış denedim yuppiii:)))çok özledim sizleri çok çok amanınnn hepini kimbilir neler yazmışsınızdır çok heyecan yaptım nasılsınız yahu herkesten kısa özet istiyorum ona göre canlarım,,,,,

bende yemeğe çıkıcam şimdi ama yemekten sonra hepinizi kucaklayacağım kuzular:))))

bizde seniiiiiiiiiçokkkkkkkkkkkkk özledikkkkkkkkkkkkkkkkk

sen niyeeeeee mesaiyi erken bırakıyosun haaaa

cuma günleri erken bizde cuma namazından dolayı canım

hep böyle mutlu olun o zmn canım inşşallah... teşekkür ettiler mi bari

ben yemeğe çıkıyorum kızlarrrrrrr eşim izinli bugün evde oğlana tuvalet eğitimi veriyor inş evi batırmamışlardırrrr

banum noldu tuvalet eğitimi

ooooooooooooooooo hoşgelmişin toprişim nasılsın ben msnden geçtim dün sen anlat ne var ne yok

ohh ne güzel herkescikler burda bende geldim kızlar nasılsınız..

hoşgeldin hamişim
nasılsınız bakim

öğlen gittin oğlan uyumuş ne yaptınız dedim alışıyomu yok ya takım bezini uyuttum diyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…