- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.661
hımmmmmmmm çok iyi olmuş gerçektennnnnnn sevindim valla arasıra yapmak lazım aslında böyle şeyler eşler çok mutlu oluyor çünkü ben eşimin annesini arayıp tlf hal hatır sorsam adam mululuktan uçuyor ama son 1 senedir yapamıyorum valla içimden gelmiyor
yavrularrrrrrrrrrrr ben geldi,m sayfa açılmış denedim yuppiii:)))çok özledim sizleri çok çok amanınnn hepini kimbilir neler yazmışsınızdır çok heyecan yaptım nasılsınız yahu herkesten kısa özet istiyorum ona göre canlarım,,,,,
sen niyeeeeee mesaiyi erken bırakıyosun haaaa
valla harikaydıııı tam eve gittim görümce çocuğunu almış çıkıyo aaa nere abla dedim ısrar ettim göndermedim hepberaber gittik yemeğe mükemmeldi herkes çooook mutlu oldu bende aslında mutlu oldum çünkü eşim çok keyifliydi sonra eve geldik işte eşim beni odaya çağırdı gittim ne oldu dedim. hayatım grçekten çok teşekkür ederim sana hergğn dahada aşık oluyorum beni ailemi çok mutlu ettin yine sende mutlu oldun mu dedi bende sen mutluysan dedim oda olur mu herşeyden önce senin mutluluğun gelir dedi mutlu oldum tabiki hayatım dedim döne döne teşekkür etti herkesin duasını almış olduk dedi sarıldı durdu.
sonra yemekte de dediki ahkeşke yaptı organizasyonu ona teşekkür edin...
ben yemeğe çıkıyorum kızlarrrrrrr eşim izinli bugün evde oğlana tuvalet eğitimi veriyor inş evi batırmamışlardırrrr
yavrularrrrrrrrrrrr ben geldi,m sayfa açılmış denedim yuppiii:)))çok özledim sizleri çok çok amanınnn hepini kimbilir neler yazmışsınızdır çok heyecan yaptım nasılsınız yahu herkesten kısa özet istiyorum ona göre canlarım,,,,,
ohh ne güzel herkescikler burda bende geldim kızlar nasılsınız..
cuma günleri erken bizde cuma namazından dolayı canım
hep böyle mutlu olun o zmn canım inşşallah... teşekkür ettiler mi bari
banum noldu tuvalet eğitimi
ooooooooooooooooo hoşgelmişin toprişim nasılsın ben msnden geçtim dün sen anlat ne var ne yok
hoşgeldin hamişim
nasılsınız bakim
öğlen gittin oğlan uyumuş ne yaptınız dedim alışıyomu yok ya takım bezini uyuttum diyorrrr
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
aaaaaaaaaaaaaa nereye gittiniz yaaaaaa
kaç yaşında oğlan canım
ben burdayım canım
2 yaşını bitirdi canım
ayyy burdayım burda deprem oldu yaaaa. oturduğum yere çakılıp kaldım
hmmmm benim yegen 4 yaşında zor oldu alıştırmak bazen kaçırıyo yine
aaaannaaaaaa çok şiddetlimiydi kız
ya baya hissettirdi canım kendini ama öle zarar verecek gibi değil iti öldürme korkut hesabı beni korkuttu. ben çok korkar azda olsa tutulurum zaten hemen
Rabbim korusun canım yaaa
amin canım cümlemizi. işler nasıl azaldımı biraz
amin canım cümlemizi. işler nasıl azaldımı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?