"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar eşimi seviyorum ben yaaa valla ölürüm ben ona yaaa çarşıdaymış şimdi burada meşhur ne varsa onlardan alıyomuş annemlere götüreyim diye. ayyyy yesin aşkısı onuuuu

ayyy ahkeşkem geçmiş olsun canım benimi , 2gündür çok toprişimle konuştuk özledim valla hepinizi banuşu ,eylüşümü, ahkeşkem seni seni, ben iyiyim kızlar herşey yolunda şükürler olsun bayrama efsunumun yanına gidiyorum:)))ailemle bayram geçireceğim 1 hafta

vaaaay harikaa şimdiden sarmıştır heyecan seni efsunlada bluşun bari. kız beraber oturupta bizi çekiştirmeyinde
bizde özledik seni bitanem yaa gitme bi daha yaa

vefam ne güzel günleri sayarsın şimdi inş çok güzel bir tatil geçirirsin efsunla buluşursanızda foto bekliyoruzzzzz bu arada ben bir tek seni göremedim kızlardan

vaaaay harikaa şimdiden sarmıştır heyecan seni efsunlada bluşun bari. kız beraber oturupta bizi çekiştirmeyinde
bizde özledik seni bitanem yaa gitme bi daha yaa
ayyy heyecandan günler geçmiyor resmen canım benim allah nasip ederse buluşmak isterim efsunumla,
vefam ne güzel günleri sayarsın şimdi inş çok güzel bir tatil geçirirsin efsunla buluşursanızda foto bekliyoruzzzzz bu arada ben bir tek seni göremedim kızlardan

AYYY İNŞALLAH AYNI ÇERÇEVE DE OLMAK ÇOK İSTERİM,ozaman size yollartız< resmimizi

buarada bizimkiler haftaya yanıma gelecekler annem ve babam bir hafta kalacaklar sonra hepberaber samsuna 1haftada öle vakit geçireceğim,1yılı geçti memlekete gitmeyeli okadar çok özledim şey varki hangisini yapacağımı şaşırdım zamanı sığdıramıyorum şimdiden

ayyy heyecandan günler geçmiyor resmen canım benim allah nasip ederse buluşmak isterim efsunumla,

AYYY İNŞALLAH AYNI ÇERÇEVE DE OLMAK ÇOK İSTERİM,ozaman size yollartız< resmimizi

eee yaşayan biri olarak o heyecanı seni çok ii anlyorum canım benim. inşallah buluşşun yaa ii olur

bizde seni özledik canım gelllllllllll bıyırrrrrrrr

benim bi derdim var yaaa

noldu canım

inşşalah buluşuruz canım ya eşlere tuhaf gelir kk tanıştık demek ama biz buluşalım mutlaka yoollarız tabiii

ahkeşkem hayırdır kuzum ne derdin var canım

efsunum benim adam topice takıldığımı bile bilmiyo zaten :)tabi beraber görüşelim allah kısmet ederse ,sen bayramdan önce pazt salı çalışıyormusun bayrmada zor olurda benim için,senin öglen arana iş çıkışı gelirim diye düşündüm

benimki biliyoda ne bilim eşim bazen yabanileşiyo
bayramdan önce çalışıyorum hatta yogun oldugum günler canım
ama dediğin gibi öğlen arası yada akşam iş çıkışı takılırız süper olur heeee
sen hele bi gelde haberleşiriz

eveeeet derdimi sölüyoruuuummmmm ben kocişimi özledimmm yaaaaa
şimdi ben onu istemedim bi kaç kez sonra o hasta oldu sonra ben memlekete yolcu sonra ben hasta derken abooooo kaç gün olduuu. anam herif benden soğuyacak...
derdim çok büyük demiiiiiiiiiii

heheh aynı dert bizdede var.bizde bebişe bişe olcak diye(GARİBİM KOCİŞİM ÖLE ZANNEDİYO) kociş bana 3 aydır elini sürmüyo.bk o kdr hamiş var bişe olmaz diyrum.zor sabrediyo yavrum..bu gidişle lohusalığıda katarsak bi 6 ay daha sabretmesi gerekcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…