- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.701
allah seni ne yapmasın emi bende bişey oldu sanıyorum merakla bekliyorummmmmmmmmmmmeveeeet derdimi sölüyoruuuummmmm ben kocişimi özledimmm yaaaaa
şimdi ben onu istemedim bi kaç kez sonra o hasta oldu sonra ben memlekete yolcu sonra ben hasta derken abooooo kaç gün olduuu. anam herif benden soğuyacak...
derdim çok büyük demiiiiiiiiiii
eveeeet derdimi sölüyoruuuummmmm ben kocişimi özledimmm yaaaaa
şimdi ben onu istemedim bi kaç kez sonra o hasta oldu sonra ben memlekete yolcu sonra ben hasta derken abooooo kaç gün olduuu. anam herif benden soğuyacak...
kızlar bn geldm kaç gündür moralim hiç iyi değildi ama şimdi iyiym biraz sizde ne var ne yok
eveeeet derdimi sölüyoruuuummmmm ben kocişimi özledimmm yaaaaa
kızlar bn geldm kaç gündür moralim hiç iyi değildi ama şimdi iyiym biraz sizde ne var ne yok
allah seni ne yapmasın emi bende bişey oldu sanıyorum merakla bekliyorummmmmmmmmmmm
ne zaman gidiyon ttatlım sennnnnnnnnnnnn gitmeden uygun bir akşam ayarlaaa
Allah seni ne etmesn emi azgın gelinnnnnnn
heheh aynı dert bizdede var.bizde bebişe bişe olcak diye(GARİBİM KOCİŞİM ÖLE ZANNEDİYO) kociş bana 3 aydır elini sürmüyo.bk o kdr hamiş var bişe olmaz diyrum.zor sabrediyo yavrum..bu gidişle lohusalığıda katarsak bi 6 ay daha sabretmesi gerekcek
artıııııkkk çok geç tatlımm çünkü bugün iş çıkışı gidiyorum direk
yok canııımmm kiiiim benmiiiiii eylüle desen neyse yani
artıııııkkk çok geç tatlımm çünkü bugün iş çıkışı gidiyorum direk
yok canııımmm kiiiim benmiiiiii eylüle desen neyse yani
bende korkarım yaaa bişey olur diye
sen sennnnnnn
benimki biliyoda ne bilim eşim bazen yabanileşiyo
bayramdan önce çalışıyorum hatta yogun oldugum günler canım
ama dediğin gibi öğlen arası yada akşam iş çıkışı takılırız süper olur heeee
sen hele bi gelde haberleşiriz
ayyy bende korkarım valla ya değerseyani böle düşünür insan ne bileyim
anaaa dün ne oldu demeyi unuttum. görümce bana sizin çocuk falan dedi bende ooo bizim olana kadar 3. yü doğurursun dedim sonra eşim evet daha ahkeşke atanacak villa falan yaptıracağım ben ona oooo ancak bize daha çok var falan dedi kv de yok canım atansın ablanınkide biraz daha büyüsün o zman yapın dedi. bende tamammmmmmm sorun yok annem planlamayı yaptı dedimm.eşimde bizde uygularız artık dedi kv sustu
efsuncum şu kv bni delirtmeyi başardı yine.kaynıma ev alıcaklarmış filan işte.bize 5 kuruş yardım ettikleri yok üstelik kaynım onun yanında yani evli fln olduğu yok.sakin olmya çalıştım kendi oğulları sonuçta kime istiyolarsa ona alsınlar evi.biz yokluktan bütün takılarımı satmıştık geçen gün.bi tek ufak küpe kolye fln kalmıştı.toplasan 500 tl etme yani.bunuda kv biliyodu zor durumdan sattığımızı.neyse.bu o olaydan sonra bi baktım koluna iki bilezik almış takmış şıngır şıngır..hadi dedim özenmiştir takmıştır.olablr oda insan...aa geçen günde bana geldi çok şık bi kolye takmamışmı bu seferde.altın belli yani..nasıl içi rahat ediyo anlamadım parmağında yüzükleri.tek taşıda var tabi pırlanta..tabiki takacak insan oda bi kadın özenmiştir.ama hani diyolar ya biz sizi kızımız gibi görüyoruz diye.Allah için gerçektn öle görseler bi düşünür yani gelinim daha bi senelik evli kolu boynu bomboş bn takıp takıştrp gezmym ayıp olur diye düşünmezmi insan...ama bnde naptım..işe yaramz bişyler kalmıştı bnm takınamycğm şeylerdi.gittm kuyumcuya onunkiler kadar iyi olmasada yettiği kadar bişylerle değiştirdim bnde.haftaya mevlüte gitcez.sorar zaten görünce..hani durumunuz yoktu nerden aldınız bunları diye eminim yani..
tamamdır kuzummm
Kızlar yaaaaa boşverin şöle can sıkıcı konuları yav burada sizi keyiflendireyim die bütün özel hayatımı ortaya döktüm yavvv...
kızlaaaaarrrrrrr beeeeen kaçar hepinize ii haftasonları hepinizi çokçana öpüyorum hafta sonu geldi kız kocişlere ii bakın fındıkla besleyin onları.
eylüşüm seninde kociş daha hasta galiba allah şifa versin. p.tesi gel artık.
efsun inşallah annenle pazar konuşabilirsin ve güzel haberle gelirsin dualarım seninle.
banucum sanada ii ev döşemeler. rabbim bu zevki bizede tattırır inş.
vefa birdaha gidip özletme kendini.
neclasu bebişimize ii bak annesi babasıda kafasını dürtmesin
nazcım senide öpüyorum
HERKESİ HEPİNİZİ ÇOOOOOOKKKK SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUN CANLARIM
kızlaaaaarrrrrrr beeeeen kaçar hepinize ii haftasonları hepinizi çokçana öpüyorum hafta sonu geldi kız kocişlere ii bakın fındıkla besleyin onları.
eylüşüm seninde kociş daha hasta galiba allah şifa versin. p.tesi gel artık.
efsun inşallah annenle pazar konuşabilirsin ve güzel haberle gelirsin dualarım seninle.
banucum sanada ii ev döşemeler. rabbim bu zevki bizede tattırır inş.
vefa birdaha gidip özletme kendini.
nazcım senide öpüyorum
nazcım senide öpüyorum
günaydın canlar.....ben çalışıyorum bugün....buay benim evlilik yıldönümüm eşimle bana güzel fikirler verirseniz memnun olurum,tabiii ahkeşkem gibi büyük bir organizasyon yapamam ama küçük çaplı mutluluklar yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?