"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın kızlar
dün önce abimle görüştüm ayrı ev için olumlu baktı zaten bizim satılık ev için biriyle görüşüyoruz şuara dedi... ama tokideki eve o kdr para verilmez dedi...
sonra abim beni ablama bıraktı ablamda olumlu baktı ama geçinebilecek misiniz nasıl olacak dedi... dedi çok şey istemiyorum az çok geçiniriz dedim kira ödemeyelim de dedim.... anlattım güzelce o da istersen önce annemle ben bi konuşayım dedi ( ben çok asabi olduğum için konuşamıyorum tartışıyrm hemen hemde ablamın annemle iletişimi daha güzel ) tamam dedim bende bu akşam iş çıkışı anneme gidecek işte...
gece eşime anlattım bunları karşıdaki ev olmazsa nolur dedim eşim önce bi
o ev için evet demiş sanırım neyse önce bi konuşulsun falan dedi işte...
dün ben evden çıkmadan görümcem geldi ama geleceğinden haberim yok yine bende bulaşıkları toplicam giyinip abim almaya gelecekti neyse ben hazırlandım kv nereye dedi bana bende abimlere geçicem sabah kahvaltıda söyledim ya dedim
eşimde dün bi arkadasına yardıma gitti kışlık odun kömür taşımaya...
ben ablamdayken 6da eşimde ablasını getirdi evine yolda gelirken oda ablasıyla konuşmuş oda herkes ayrı evi olsun ister hayırlısı olur inşşallah demiş... işte böle kızlar benden durumlar...
sizde ne var ne yok canlar????

hakkınızda hayırlısı olsun efsun..mesele artık sadece senin düşündüğün,kendini yediğin bi sorun olmaktan çıktı da birileri daha öğrendi,adımlar atıldı diye sevindim açıkcası...gerisi de gelir inşallah,Allah yardımcınız olsun,güzel olacak inşallah

hayırlısı olsun İNŞALLAH efsuncuğum .

efsuncuğum sevindim gerçekten rabbim hayırlısı versin inşallah. ama baya güzel bi haber.

bu arada eylül hanımcığım hoşgeldiniz. nasıl oldu kociş

efsuncuğum sevindim gerçekten rabbim hayırlısı versin inşallah. ama baya güzel bi haber.

aldığın şeyi çok beğendim ahkeşkem iyi günlerde giy,gerçekten güzelmişşş...

kocişimi de iyi ettim canım,işe gitti yani,daha iyi artık
sen nasılsın nasıl geçti ailenle???

biran önce atanmak istiyorum allahın izniyle inşallah bıktım bu iş yerindeki çifte sıtandarttan sınıf ayrımından. zoruma gidiyo artık

evet artık daha huzurlu hissediyorum kendimi sanki.... hatta vicdan yapıyrm nasıl gidicem diye
hayırlısı artık eylüşüm inşllaaahh herşey güzel olacak...

hayırlısı olsun İNŞALLAH efsuncuğum .

sağol canım inşşalah...

inşşallahhh canım inşşallahhh....

sabah sabah alışveriş yaptım netten dürttüler yine alttan alttan. güzelmi ama
Eki Görüntüle 526857

güzel canım çok güzel bende dün gezdim çok güzel şeyler vardı ama alışverişi kesmem lasım artık

aldığın şeyi çok beğendim ahkeşkem iyi günlerde giy,gerçekten güzelmişşş...

kocişimi de iyi ettim canım,işe gitti yani,daha iyi artık
sen nasılsın nasıl geçti ailenle???

saol canım bnein daha iileri hepinizin olsun inşallah. ii sevindim canım geçmiş olsun dikkat edin hasta olmayın yine.
ya azcık kaldım ailemle ama mükemmeldi iki gün bile olsa insana yetiyo. bundan sonra bayrama artık inşallah

sağol canım eşim hasta olduktan sonra ben yine kötüledim birbirimize bulaştıra bulaştıra güzel bi haftasonu geçirdik :)
şimdi iyiyiz şükür...

az da olsa aileyle vakit iyidir,dönüş zor olur ama napıcaksın....neyse ben bu konuya hiç dalmıyım...............................................
bayrama da az kaldı canım,sabredelimm

Son düzenleyen: Moderatör:
biran önce atanmak istiyorum allahın izniyle inşallah bıktım bu iş yerindeki çifte sıtandarttan sınıf ayrımından. zoruma gidiyo artık

inşşşalahhh atanırsın canım yaaa evinde olur o zmn

yetmez olurmu aile gibisi yok ben dün abimi ablamı gördüm gece eşimin kuzenleri bişey bırakmaya gelmiş gece 10da onlara çay bile demledim o saatte pasta vardı servis bile açtım

dün gece geldim çok uykusuzum yaa bide gece de arkamı dönüp uyudum hemen çok yorgunum die ütü çamaşır herşey birbirine girmiş sabah yine geç kaldık valla kocam bi melek onun yerinde ben olsam çıldırırdım

eylül haftasonu annenle baban gelmeyecekmiydi senin

yol yorgunluğunun üstüne "o" çekilmezdi canım..sen bugün çıkarırsın kaç günün acısını
kocanın kıymetini bil o zamannn!!! geç kalmayın ama yine de..azcık daha dikkatli ol ahkeşkem,melek filan ama sık olursa kızar belkiii

valla çekilmezdiii:) nese akşam ola hayrola valla akşam kesin fırça yerim çünkü defalarca geç kalmayalım benim için sorun die tembih etti. geçen bide bu yüzden savunma yazmıştı. yanii kesin kızar. eccik cilve yapmam lazımm

olur öle seyler arada canım yaa bu akşam halledersin...

plan değişikliği oldu ahkeşke,bugün geliyolar,yoldalar hatta şuan..evden gelmiyolar da o bakımdan değişti işler...o yüzden erkenciyim,kalkiim de ana babama börek yapim dedim...

hmm hadi bakalım mutlu gelin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…