"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ayyy!!! suçluluk hissetseneeee!!! ben olsam çok utanırım...
tamam akşam cilvelenirsin ama dikkat et az daha,hem sen de çalışıyosun sen de gitcen..hayır ben olsam neyse

plan değişikliği oldu ahkeşke,bugün geliyolar,yoldalar hatta şuan..evden gelmiyolar da o bakımdan değişti işler...o yüzden erkenciyim,kalkiim de ana babama börek yapim dedim...

ayyy dün şöle bi düşündüm eşimede dedim ya iki gün sonra çocuk olunca ben nasıl gidip geleceğim eşimde dediki o zaman arabayla gider geliriz hayatım inşallah evimizde olur annemler gelir biz bir giideriz onlar iki gelir dedi çok mutlu oldum inş. hayatım dedim. ve gerçekten ailenin evine gelmesi bambaşka bi duygu olsa gerek

ayyy!!! suçluluk hissetseneeee!!! ben olsam çok utanırım...
tamam akşam cilvelenirsin ama dikkat et az daha,hem sen de çalışıyosun sen de gitcen..hayır ben olsam neyse

benim iş daha yakın ben geç kalmıyom ki o kalıyo... ya valla gülüyorum böle ama kalkamıyorum sanki üstüme biri oturuyo yemin edrim her gece kendimi şartlıyorum ama yok aslında çok rahatsızım ama ne yaapacağım bilmiyom

canım inşallah Allah sana da nasip etsin,eşinin o dedikleri gerçekleşsin...ne güzel demiş...
gerçekten güzel bi duygu,burda benim iyi olduğumu mutlu olduğum görsünler istiyorum,evimin düzenimin annemin hoşuna gitmesi beni mutlu ediyo,babama hizmet etmek,yemek yaparken onların yiyeceğini bilmek..çok güzel..ki bekarken yemek filan yapmazdım :)
kısaca güzel bişey...sana da efsuna da nasip olsun inşallah,şimdiki zorluklardan eser kalmasın,çok mutlu olunnn

:)) o saat çaldığında kalkacaksın başka yolu yokkk..kızmıyosun de mi banaa...
ben de çok zorlanıyorum,ama utanıyorum,sonuçta çalışmıyorum etmiyorum,işe gönderdikten sonra akşama kadar uyurum ne olcak,bundan dolayı direkt kalkıyorum sanki ben gitcekmiş gibi
sonra onu uyandırıyorum,zorla kalkıyo o da:) bazen kahvaltı etmiyo,bi ekmek arası filan götürüyo,onu hazırlıyorum,hemen yatıyorum :)
alış sen de tatlım,kızdırma kocanı,zor durumda kalmasın

ayyy üzüldüm şimdi yaaa savunma olayına...
inşşalah sıkıntı olmaz

yok bitanem olur mu öle şey ne demek kızmak haklısın valla. neyse kendimi zorlayacağım bakayım olmazsa daha erken yatayımda alışana kadar kalkaması kolay olsun inşallah

yok bitanem olur mu öle şey ne demek kızmak haklısın valla. neyse kendimi zorlayacağım bakayım olmazsa daha erken yatayımda alışana kadar kalkaması kolay olsun inşallah

hadi bakalım inşallah

kızlar aile boyu hastayızzzzzzzz offf çok kırgınım zorla kalktım geldim işe

geçmiş olsun banu,kendinden çok çocukların hasta olması zor gelmiştir,çabucak atlatırsınız inşallah

çok geçmiş olsun canım
neniz var bakayım

hadi bakalım inşallah

sağol canım grip olduk oğlum zor atlatıyor.......

geçmiş olsun banu,kendinden çok çocukların hasta olması zor gelmiştir,çabucak atlatırsınız inşallah

sağol ahkeşkem evet özlellikle oğlan zor atlatıyor ilaçlarını kullanıyorum ama hala aynı böyle devam ederse tekrar götürcemmm

banucum dikaat edin bak salgında varmış bol bol c vitamini tüketin en ii ilaç. geçmiş olsun tekrardan

iştahlarıda kesildi ahkeşkem kızı sabah okula göndercem hiçbişey yediremedim küçük çaybardağıyla meyve suyunu zor içti ağzına lokma almadı neyseki orda saat 10 gibi yemek yiyorlar arkadaşlarından görüp yer belki......

okula gidince biraz daha açılır inşallah canım arkadaşlarını görünce falan yer belki dediğin gibi. ayyy çocuğun hastalığı kötü yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…