"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

iyiler canım öğlen eve gittim kıza yine bişey yediremedim kızıncada ''anne ben okulda yedim yeter artık karnım yok''diyor tok diyeceği yereoğlanada ilaçlarını içirdim babası uyutacaktııııı

önce sabah burnum tıkandı grip oluyorum öğlende regl olmuşum şimdide başım ağrıyor... 3 bir arada yani

benimde bugün canım çok sıkılıyor . haftasonu acayip bir psikoloji içindeydim dokunsalar ağlayacaktım . ama kimse dokunmadan ağladım bile annemlerden çıktım eve yürüyerek gideyim dedim istemsiz gözyaşları akıverdi gözümden yol boyunca zor tuttum kendimi

neyin vardı canım ne geldi aklına ki gözyaşı döktün
bugünde hala dünün etkisinde misin

neyin vardı canım ne geldi aklına ki gözyaşı döktün
bugünde hala dünün etkisinde misin

aslında hiç birşey yokken oldu sanırım biraz dolmuşum . bugünde iş olmadığı için işyerinde oturmaktan sıkıldım sen nasılsın canım .

aslında hiç birşey yokken oldu sanırım biraz dolmuşum . bugünde iş olmadığı için işyerinde oturmaktan sıkıldım sen nasılsın canım .

evet dolmaktan dolayı olabilir canım ben iş olmayınca feysten oyun oynuyorum :119:
nescafe gibiyim

uffff sıkıldım yaaa nerelerdesiniz nie kimsecikler yok bugün. zaten bi dr buldum cildim için 100 tl diyo muayene parası canımı sıktı başka dr de tanımıyorum ki şu memlekette

günaydın toprağam

bende 3 kdr çalışmaya devam canım kaçıncı yılınız bitiyor canım ? ve organizasyon için ev ortam müsait mi bilelim de ona göre plan yapalım demi
canım malesef annemle babam bura olacak o tarihte ama oğluşu onlara bırakabilirim

günaydınlar hayırlı sabahlar canlar nasılsınız???

efsuncuğum geçmiş olsun canım ıhlamur,adaçayı,nane iç canım iyi gelir hemen toparlanırsın

günaydın canım. valla ben hasta ve uykusuzum. sen nasılsın nerelrdeydiniz dün. ufaklıklar nasıl oldu

aynen bende canım hasta ve uykusuzum dün evdeydik eşim işe gidiyo akşam 4 de gece 12 geliyo çocuklarla yanlızım bu hafta gecede hiç uyuyamadık hastalıktannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…