- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.781
günaydınlar hayırlı sabahlar canlar nasılsınız???
efsuncuğum geçmiş olsun canım ıhlamur,adaçayı,nane iç canım iyi gelir hemen toparlanırsın
aynen bende canım hasta ve uykusuzum dün evdeydik eşim işe gidiyo akşam 4 de gece 12 geliyo çocuklarla yanlızım bu hafta gecede hiç uyuyamadık hastalıktannnnn
günaydın canım ıhlamur yoktu zencefilli bal süt içtim bide ilaç aldım işte
günaydın canım geçmiş olsun bende hastayım ama işteyim mecburen. dikkat et sende eşine bulaştırma
günaydın canım ben izin aldım kocişim işe gitme dedi
inşşaallaahhh bulaşmaz yaa çok nazlıdır hastayken benimki
günaydın canım ıhlamur yoktu zencefilli bal süt içtim bide ilaç aldım işte
valla kafamı gözlerimi tutamıyorum ben gören bu ne hal ne oldu sana diyo ya ben öle grip gibi hasta da değilim ama heryerim ağrıyo ne oluyosa anlamadım.
çocuklar bi iğne olsa canım daha çabuk toparlanmazlar mı
valla kafamı gözlerimi tutamıyorum ben gören bu ne hal ne oldu sana diyo ya ben öle grip gibi hasta da değilim ama heryerim ağrıyo ne oluyosa anlamadım.
çocuklar bi iğne olsa canım daha çabuk toparlanmazlar mı
bol bol zencefil bal tüket canım oda ii gelir ii yapmışsın
evet canım iğne hemen ii eder
evde onlar vardı aklıma geldi hemen içiyorum sütle beraber
evet canım iğne hemen ii eder
evde onlar vardı aklıma geldi hemen içiyorum sütle beraber
bu gün götürcez canım doktora iğne yaparlar perişan oldu çocuklarrrrr
kızlar benim çok düzensiz adetim var. dr de hemen doğum kontrol hapı veriyo bende onu kullanmak istemiyorum. bu ay yine geciktim
offfffffff kızlar haberlerde duymuşsunuzdur belki büyükşehir yasasını çalıştığım belde belediyesi kapatılıyor,ilçedeki belediyeye bağlanacakmışız aslında benim içi daha iyi ilçedeki belediyeyle yeni evimin arası yürüyerek 5 dk ama yinede çok kötü oldum üzüldüm bu belirsizlikte insanın canını sıkıyor rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatsın
bitanem sıkma canını yaa hayırlısı olsun bak daha yakın diyosun senin için daha ii olacak belki. nie belirsizlik diyosun ki
bende senin gibiydim ahkeşkem 3,4 ay geciktiğim olurdu hatta oğluma hamile kaldığımda yine gecikmişimdir diy hiç test falan yapma gereği duymamıştım hamile olduğumu öğrendiğimde de şok olmuştumşuan doğum kontrol hapı kullanıyorum mecburen hemkorunma amaçlı hemde düzenlilik içinnnn
offfffffff kızlar haberlerde duymuşsunuzdur belki büyükşehir yasasını çalıştığım belde belediyesi kapatılıyor,ilçedeki belediyeye bağlanacakmışız aslında benim içi daha iyi ilçedeki belediyeyle yeni evimin arası yürüyerek 5 dk ama yinede çok kötü oldum üzüldüm bu belirsizlikte insanın canını sıkıyor rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatsın
ne bilim canım yaaa yıllardır çalıştığım kurum 9 nüfus eksik olduğu için kapatılıyoooo en çokta buna üzüldüm
canlar bal,zencefil,çörekotuda iyi gelir hepsinden 1 kaşık yapıp karıştırıp yiyebilirsiniz inşallah toparlanırsınız biran önce
bidee naz yap efsunum kocişten iste sana ekinezyalı çay alsın oda çok ii geliyo. galiba doğadan ekinazyalı die var marketlerde
bu gün götürcez canım doktora iğne yaparlar perişan oldu çocuklarrrrr
vall ben doğum kontrol hapıyla korunmuyorum.ya kıllanma falan yapıyo hormonların dengesini bozuyo bende doğal yoldan korunuyorum. düzensizlik içinde bi bitkisel hap kullanmıştım kızkene (ah ah gençlik günlerim:)) yine ondan kullanmayı düşünüyorum hem sancım falanda olmuyodu o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?