- 27 Haziran 2011
- 323
- 41
- 98
- 32
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.801
ben şimdi sana doğal yoldan korunma ne diye sorsam bana gülmezsin değilmi bitanemm anlamadımdaaaaaaa
52 52: allah ne deyim banu sana emiiii yani eşim korunuyo
yani oooookeeeeeyyyyyy banucuğuuuuummmm
gerçi eşim artık onuda kullanmıyo tamamen doğal olduk. hop dışarı.eğer kaçak olursa kısmet artık.
hoşbulduk nasılsınızz
gerçi eşim artık onuda kullanmıyo tamamen doğal olduk. hop dışarı.eğer kaçak olursa kısmet artık.
hastalıktan kafa iyice gittiiiiiiiiiii mantıklı düşünemiyorum herhaldeeeeeeeeeeeeee
hastalıktan kafa iyice gittiiiiiiiiiii mantıklı düşünemiyorum herhaldeeeeeeeeeeeeee
deli kız hiç gülesim yoktu valla.
bende maşallah hastada olsam iş bu konuya geldi mi hiiiçççç değişen yok
aynen nasip kısmet ahkeşkem ben 14 aydır korunmuyorum bişey olmadı daha ama nasip işte belkim sende olur
aynen nasip kısmet ahkeşkem ben 14 aydır korunmuyorum bişey olmadı daha ama nasip işte belkim sende olur
deli kız hiç gülesim yoktu valla.
bende maşallah hastada olsam iş bu konuya geldi mi hiiiçççç değişen yok
banummm şimdi biz daha yeniyiz bu konularda sana göre ondandır belkim canım ama senin tecrübeyide yabana atmamak lasım
hala aklıma geliyo arada kv ye gecelikler için söylediklerinoğlun istiyooooooo
banummm şimdi biz daha yeniyiz bu konularda sana göre ondandır belkim canım ama senin tecrübeyide yabana atmamak lasım
hala aklıma geliyo arada kv ye gecelikler için söylediklerinoğlun istiyooooooo
heeee unutmuştum ben baaakkk edepsiz gelin ne olacak
ayyy hayırlısı tabiki rabbim hayırlı zamanı biliyodur hyırlı zaman da nasip etsin ama eğer şuan bana öle bi sürpriz olursa kötü olur.daha çok erken bu düzensizlikler içinde bebeğim olsun istemem.
ay ben korunurken oğluma hamile kaldım nasıl oldu hala anlamıyoruzzzzzz kazayla derler ya aynen öyle oldu bizimki
biliyoruz onu zatennnnnnnnnnnnnnnnn
hiç sorma efsunummmmmmmm kadın manyakkkkk yaaaaa ama lafı yapıştırdıktn sonra arkasını dönerek gitmesini görmenizi isterdim
heeee unutmuştum ben baaakkk edepsiz gelin ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?