"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

hastalıktan kafa iyice gittiiiiiiiiiii mantıklı düşünemiyorum herhaldeeeeeeeeeeeeee

banummm şimdi biz daha yeniyiz bu konularda sana göre ondandır belkim canım ama senin tecrübeyide yabana atmamak lasım
hala aklıma geliyo arada kv ye gecelikler için söylediklerin oğlun istiyooooooo

aynen nasip kısmet ahkeşkem ben 14 aydır korunmuyorum bişey olmadı daha ama nasip işte belkim sende olur

ayyy hayırlısı tabiki rabbim hayırlı zamanı biliyodur hyırlı zaman da nasip etsin ama eğer şuan bana öle bi sürpriz olursa kötü olur.daha çok erken bu düzensizlikler içinde bebeğim olsun istemem.

aynen nasip kısmet ahkeşkem ben 14 aydır korunmuyorum bişey olmadı daha ama nasip işte belkim sende olur

ay ben korunurken oğluma hamile kaldım nasıl oldu hala anlamıyoruzzzzzz kazayla derler ya aynen öyle oldu bizimki

deli kız hiç gülesim yoktu valla.
bende maşallah hastada olsam iş bu konuya geldi mi hiiiçççç değişen yok

biliyoruz onu zatennnnnnnnnnnnnnnnn

banummm şimdi biz daha yeniyiz bu konularda sana göre ondandır belkim canım ama senin tecrübeyide yabana atmamak lasım
hala aklıma geliyo arada kv ye gecelikler için söylediklerin oğlun istiyooooooo

hiç sorma efsunummmmmmmm kadın manyakkkkk yaaaaa ama lafı yapıştırdıktn sonra arkasını dönerek gitmesini görmenizi isterdim

ayyy hayırlısı tabiki rabbim hayırlı zamanı biliyodur hyırlı zaman da nasip etsin ama eğer şuan bana öle bi sürpriz olursa kötü olur.daha çok erken bu düzensizlikler içinde bebeğim olsun istemem.

bende aynen öle düşünüyorum canım hayatım konusunda ama hayırlısı....

ay ben korunurken oğluma hamile kaldım nasıl oldu hala anlamıyoruzzzzzz kazayla derler ya aynen öyle oldu bizimki
biliyoruz onu zatennnnnnnnnnnnnnnnn

neyle korunuyodun o zmn canım

hiç sorma efsunummmmmmmm kadın manyakkkkk yaaaaa ama lafı yapıştırdıktn sonra arkasını dönerek gitmesini görmenizi isterdim

eeeee öle soruyo böle cevap lasımdı bencede
valla o anı bende görmek isterdim

heeee unutmuştum ben baaakkk edepsiz gelin ne olacak

niye edepsiz gelin kızzzz kv edepsiz asıl sanane elalemin yatak odasından demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…