"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

eşim korunuyodu yanlış yazmışım ama oda beceremedi baksana şimdi aslan gibi bi oğlumuz varrrr

eşim korunuyodu yanlış yazmışım ama oda beceremedi baksana şimdi aslan gibi bi oğlumuz varrrr

korunduğu yönteme bağlı canım
eğer bel fıtığı varsa ahkeşkemin 2. söylediği korunma yöntemi geçersiz....
ama 1. yöntemse onu bilemem eşim 2. çocugu istiyomuydu

herkes yemeğe gitti bende bol limonlu çorba içtim şimdide ballı zencefilli sütümü içiyorum onun peşinede ilaç içicem
kızlar yaaaa bişey sorcam size şimdi ben hastayım ya kv dem çorbaya bol limon sık falan fıstık yap diyor sürekli
kızıyorum aslında ama beni düşündüğü için diyor onuda biliyorum....
ama o söyledikçe kendimi 15 yaşında çocuk gibi hissediyorum sanki ben hiç bişey bilmiyormusum gibi...
belkide onlar biraz daha anaçlığı bıraksa biz de sıkıntı etmeyi bırakcaz böleee konuları...
aynı olay pazar kahvaltısındada oldu ben yumurta yaptım sofraya koydum mutfaga geldi efsun yumurtayı şu tavayla yap falan filan demeye başladı anne yumurtayı yaptım ben sofraya koydum çoktan dedim o açıklama yapmaya çalışıyo kendince bende ne demek istediğini anlayamıyorum anne dedim işte ...

ya bitanem takılma bunu ailemizde yapmazmıydı annem hala yapıyo ben gittikçe yani sadece onlara has bişey değil hem dikkat ettim bende kardeşlerime yapıyorum insanın elinde olmadan yaptığı bişey eşime falan da yapıyorum dikkat et sende yapıyosundur. hem haklı bol limon sık ve pul biber at çorbaya

yaaa tamam benim iyiliğim için oldugunu biliyorum tabiki annemde sürekli yapıyordu ama ben artık 25 yaşında evli bi bayanım sürekli duymak hoşuma gitmiyor kiii daha öncede bunların tartışması olmuşken neden hala aynı şeye devam ediyor bunu anlamış değilim ben ???

ablamla konuştum az önce kızlar dün annemlere gitmiş konuşmuş
annemler önce biz ona dedik 1 sene bekle borcumuz varken düğünü sokma falan diye demişler...
2 aya düğünden sundan bundan kalan borcları tamamen bitiyormuş...
babam ben hacca gitmeye niyetlenmiştim falan demiş hem o sizinde hakkınız var falan demiş
ablamda efsun abimle konuşmuş benimlede konuştuki ben size geldim demiş bizim önümüzden geçti yani demiş canım ablam
annem daha önceki konulardan dolayı az saymış kızmış bana ayrı ev konusundan falan ama ablam sağolsun onlar geçmişte kaldı geri dönüp yapılacak bişey yok oda anlamış hatasını bundan sonra önümüze bakmalıyız demiş....
öleee çok olumsuz tepki vermemişler sağolsun canlarım benim önce bi ev satılsın bakalım demişler...

efsun sana duymamayı öğretemedim bi türlü yaa bırak sölesin dön git bildiğini yap tamam. hatta ben gibi tamam de ama yine bildiğine git

ayyyy çok sevindim valla tüylerim diken diken oldu çok duygulandım...
insan inanamıyo efsun demi ama galiba olacak ha.

efsun sana duymamayı öğretemedim bi türlü yaa bırak sölesin dön git bildiğini yap tamam. hatta ben gibi tamam de ama yine bildiğine git

aynen şu duymama takmama işini öğrensem az kafam rahatlicak eskiden geri cevap verirdim şimdi vermiyorum inşşalaahh yakında duymamayı da öğrencem

ayyyy çok sevindim valla tüylerim diken diken oldu çok duygulandım...
insan inanamıyo efsun demi ama galiba olacak ha.

bende aynen öleee kocaman bi mutluluk yüreğime doldu taştı sanki birden
yaaa hem çok yakın gibi hem çok uzak gibi hayal kurarken... hayırlısıyla inşşallahhh
ama bu kdr yaklaştıkça nasıl yapıcam düşüncesi beliriyo kafamda
bide yaaa ayrılmamız kötü olursa onlar için diye bi osru işareti var
ama bi yandanda herşey çok güzel olacak efsun herkes evini yerini bilecek kendi düzenini misafirini bilecek diyor

efsunum çok az kaldı gülüm biraz daha sabır allahın izniyle bu iş olacak sende yuvana kavuşacaksın

ya canım sen ii mi olacak kötümü die düşünme istedin ve yapıyosun güzel olacak inşallah sadece dua et allahım hayırlısı die.tadını çıkaaarrrr

efsuncuğum canım sen takılma düşünme onları inan kayınvaliden öyle daha mutlu olacak kendi düzenini oda kuracak misafiri rahat rahat gelip gidecek yeri geldiğinde kalacak aynı şekilde seninde . düşün bir yeni ev çıktığımızdan beri eşimle şöyle ayaklarımızı uzatıp oturamadık . arkadaşlar arayıp geliyor eskiden yapamıyorlardı . şimdi bende çok huzurluyum kayınvalidemde canım

efsunum çok az kaldı gülüm biraz daha sabır allahın izniyle bu iş olacak sende yuvana kavuşacaksın

sabretmeyi öğrendim baya bayaa sanırım birazcık inşşşallahh hayırlısıyla nazcım yaaa inşşalahh...

ya canım sen ii mi olacak kötümü die düşünme istedin ve yapıyosun güzel olacak inşallah sadece dua et allahım hayırlısı die.tadını çıkaaarrrr

aslında haklısın düşünmek beni bu hale getiren değil miiii bundan sonra düşünmek yok
hayırlı neyse o olsun hakkımızda... Allahın izniyle herşey güzel olsun...
bu ev işi için hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…