"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bende aynen öle düşünüyorum ama eşimin sözüde aklıma geliyo ya kötü olursa diye
valla bencede herkesin misafiri rahatca istediği saatte gelip gidecek kalacak....
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy birden içime neşe girdi sankimmmm

kızlar ben hemen hemen 1 ay olacak kaynanamı görmeyeli ve aramayalı bir türlü fırsat olmadı bir ara o burda yoktu şimdide benim kardeşimin düğünü olacak onun için koşuşturma var bide eşimin işleri yoğun gidemedik . aramak sitiyorum ama kaynanamı aradığımda konuşacak bişeyde olmuyor nasılsın iyimisin deyip susuyorum o konuşmadığı için sizce ne yapayım arayayım mı ? ve cumartesiye kadarda gidemiyeceğiz yanına

bende aynen öle düşünüyorum ama eşimin sözüde aklıma geliyo ya kötü olursa diye
valla bencede herkesin misafiri rahatca istediği saatte gelip gidecek kalacak....
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy birden içime neşe girdi sankimmmm

SELAM KIZLAR KONU ılgımı cektı :):) ama yenı arkds kabul edıyormusunuzz?

bence ara canım konuşacak bişey olmasada naber nasılsın diye bi hatrını sor... kv düğüne davet etmeyecek misiniz ? onu söyle

bence ara canım konuşacak bişey olmasada naber nasılsın diye bi hatrını sor... kv düğüne davet etmeyecek misiniz ? onu söyle

düğüne davet edicez canım onun için cumartesi annemlerle beraber gidip davetiye bırakacağız zaten .

SELAM KIZLAR KONU ılgımı cektı :):) ama yenı arkds kabul edıyormusunuzz?

a.s. canım tabiki ne demek hoşgeldin... bizde direk bi konu yok biz sohbet ediyoruz genel olan şeylerden
ben tanıtayım hemen kendimi 25 yaşında 14 aylık evli henüz çocugu olmayan kv ile beraber oturan bi iş kadıncığıyım
seni de tanıyabilir miyiz canım

efsuncuğum sen o eve gelin olmadan öncede kayınvaliden yaşıyordu kendi düzeni vardı . eşin zaten çalışıyordu sadece akşamları evde oluyordu belki . eee sen yine çalışıyorsun canım . kötü olmalarını gerektirecek bişey canım

evet vardı hatta banyoya falan benim havluları asmak zorunda gitti gibi geldi bana ben her takışımda...
aynen öleeee hatta o zmnlar daha geç geliyordu arkadaslarıylada fazla takılıyodu dışarda kii kv hep şikayet ederdi bundan
yaaa şimdi alıştılar ya beraber oturmaya bırakıp gidersek yalnız hissedecekler gibi geliyor sanırım
bide hastalıkları var ufak tefek ben bide anneanne benim yüzümden gittiler diye düşünsün istemiyorum

hoşgeldin canım

teşekkürler kızlar. bende 4 yıllık evlıyım 2 yasında bır oglum var kayınvalıde ıle oturmuyorum ama yakınım işte:):)çalışıyorm bende

buarada zor olmuyormu k.v ile oturmak

bu arada kapı çaldı kv namaza durmuş gittim baktım eşimin teyzesi gelmiş
demekki tahminlerim doğruymuş ben yokken gündüz gelip akşam ben gelmeden geri gidiyomuş
kızlar yaaa ben hastayım ya şimdi kalkıp onlarla oturmam lazım mı

teşekkürler kızlar. bende 4 yıllık evlıyım 2 yasında bır oglum var kayınvalıde ıle oturmuyorum ama yakınım işte:):)çalışıyorm bende

buarada zor olmuyormu k.v ile oturmak

Allah bağışlasın canım oğluşunu....
zor olmaz mı asıl yetenek biziz işte acunnnnn duy sesimizi

evet haklısın buarada ben 29 yasındayım:) onuda solım...en yaslınz benmıym yoksa:d

yok canım topiğin en yaşlısı benim 31 yaşındayım 2,5 senelik evliyim henüz çocuk yok bende 3 ay öncesine kadar kayınvalidemle oturuyordum allah nasip etti ev aldık kendi evimdeyim şimdi :13:

bir hoşgeldin deyip azcık otur canım sonra kendi odana geç dinlen ... Aynı şey bende de oluyordu canım herkes ben işteyken geliyordu ben eve gitmeden de gidiyorlardı

evet haklısın buarada ben 29 yasındayım:) onuda solım...en yaslınz benmıym yoksa

yok canım topiğin en yaşlısı benim 31 yaşındayım 2,5 senelik evliyim henüz çocuk yok bende 3 ay öncesine kadar kayınvalidemle oturuyordum allah nasip etti ev aldık kendi evimdeyim şimdi :13:

yaşlı maşlı yok bu topikte hepimiz 18siz

bir hoşgeldin deyip azcık otur canım sonra kendi odana geç dinlen ... Aynı şey bende de oluyordu canım herkes ben işteyken geliyordu ben eve gitmeden de gidiyorlardı

o işleri hallettim zaten hastayım ondan evdeyim de dedim
bizdede aynısı oluyo canım yaaa eminim bugün evde olduğumu bilse yarın gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…