- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.841
efsuncuğum canım sen takılma düşünme onları inan kayınvaliden öyle daha mutlu olacak kendi düzenini oda kuracak misafiri rahat rahat gelip gidecek yeri geldiğinde kalacak aynı şekilde seninde . düşün bir yeni ev çıktığımızdan beri eşimle şöyle ayaklarımızı uzatıp oturamadık . arkadaşlar arayıp geliyor eskiden yapamıyorlardı . şimdi bende çok huzurluyum kayınvalidemde canım
efsuncuğum canım sen takılma düşünme onları inan kayınvaliden öyle daha mutlu olacak kendi düzenini oda kuracak misafiri rahat rahat gelip gidecek yeri geldiğinde kalacak aynı şekilde seninde . düşün bir yeni ev çıktığımızdan beri eşimle şöyle ayaklarımızı uzatıp oturamadık . arkadaşlar arayıp geliyor eskiden yapamıyorlardı . şimdi bende çok huzurluyum kayınvalidemde canım
kızlar ben hemen hemen 1 ay olacak kaynanamı görmeyeli ve aramayalı bir türlü fırsat olmadı bir ara o burda yoktu şimdide benim kardeşimin düğünü olacak onun için koşuşturma var bide eşimin işleri yoğun gidemedik . aramak sitiyorum ama kaynanamı aradığımda konuşacak bişeyde olmuyor nasılsın iyimisin deyip susuyorum o konuşmadığı için sizce ne yapayım arayayım mı ? ve cumartesiye kadarda gidemiyeceğiz yanına
bence ara canım konuşacak bişey olmasada naber nasılsın diye bi hatrını sor... kv düğüne davet etmeyecek misiniz ? onu söyle
SELAM KIZLAR KONU ılgımı cektı :):) ama yenı arkds kabul edıyormusunuzz?
bende aynen öle düşünüyorum ama eşimin sözüde aklıma geliyo ya kötü olursa diye
valla bencede herkesin misafiri rahatca istediği saatte gelip gidecek kalacak....
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy birden içime neşe girdi sankimmmm
SELAM KIZLAR KONU ılgımı cektı :):) ama yenı arkds kabul edıyormusunuzz?
düğüne davet edicez canım onun için cumartesi annemlerle beraber gidip davetiye bırakacağız zaten .
hmmm o zmn cumartesi kart bırakmaya falan gelcez de diyebilirsin ama bence ara mutlaka naber nasılsın diye
efsuncuğum sen o eve gelin olmadan öncede kayınvaliden yaşıyordu kendi düzeni vardı . eşin zaten çalışıyordu sadece akşamları evde oluyordu belki . eee sen yine çalışıyorsun canım . kötü olmalarını gerektirecek bişey canım
a.s. canım tabiki ne demek hoşgeldin... bizde direk bi konu yok biz sohbet ediyoruz genel olan şeylerden
ben tanıtayım hemen kendimi 25 yaşında 14 aylık evli henüz çocugu olmayan kv ile beraber oturan bi iş kadıncığıyım
seni de tanıyabilir miyiz canım
hoşgeldin canım
teşekkürler kızlar. bende 4 yıllık evlıyım 2 yasında bır oglum var kayınvalıde ıle oturmuyorum ama yakınım işte:):)çalışıyorm bende
buarada zor olmuyormu k.v ile oturmak
Allah bağışlasın canım oğluşunu....
zor olmaz mı asıl yetenek biziz işte acunnnnn duy sesimizi
evet haklısın buarada ben 29 yasındayım:) onuda solım...en yaslınz benmıym yoksa:d
bu arada kapı çaldı kv namaza durmuş gittim baktım eşimin teyzesi gelmiş
demekki tahminlerim doğruymuş ben yokken gündüz gelip akşam ben gelmeden geri gidiyomuş
kızlar yaaa ben hastayım ya şimdi kalkıp onlarla oturmam lazım mı
evet haklısın buarada ben 29 yasındayım:) onuda solım...en yaslınz benmıym yoksa
yok canım topiğin en yaşlısı benim 31 yaşındayım 2,5 senelik evliyim henüz çocuk yok bende 3 ay öncesine kadar kayınvalidemle oturuyordum allah nasip etti ev aldık kendi evimdeyim şimdi :13:
bir hoşgeldin deyip azcık otur canım sonra kendi odana geç dinlen ... Aynı şey bende de oluyordu canım herkes ben işteyken geliyordu ben eve gitmeden de gidiyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?