"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

yok canım topiğin en yaşlısı benim 31 yaşındayım 2,5 senelik evliyim henüz çocuk yok bende 3 ay öncesine kadar kayınvalidemle oturuyordum allah nasip etti ev aldık kendi evimdeyim şimdi :13:

hayrlı olsun evınz cnm ne guzel k.v ıle zor ama mecbr olncada yapcak bişi yok...

yaşlı maşlı yok bu topikte hepimiz 18siz

haklısn pardon bı an cocuk falan yok deynce kendımı yaslı gıı hıssttm yanı baya yol alms gıbı:):)

aynen ben yokmuşum gibi devam ölede demedim ama dün akşamdan beri yatıyrm zaten kv de de biliyo
eşim iyice terle dedi

cnm hastasın ztn oturabılck halde olsan ıse gıderdın oyle degılmı bosver:))

sağol canım . hemde ne zordu k.v ile oturmak

haklısn pardon bı an cocuk falan yok deynce kendımı yaslı gıı hıssttm yanı baya yol alms gıbı:):)
cnm hastasın ztn oturabılck halde olsan ıse gıderdın oyle degılmı bosver:))

valla aslında biraz daha iyiyim ama onlarla oturmak istemiyorum

ya bosver zaten o işin bahanesııı dınlenmene keyıf yapmana bak soncta hergun calısyrsn ..

aynen öleee yaaaa yatagımı çok seviyorum çünkü bütün dünyam yatak odam
rahat rahat yatıyrm kalkıyrm vaallaa odamda ooohhhh bugünlük sefam olsun...

aynen öleee yaaaa yatagımı çok seviyorum çünkü bütün dünyam yatak odam
rahat rahat yatıyrm kalkıyrm vaallaa odamda ooohhhh bugünlük sefam olsun...

benmde 2 gudnr sancılr gıryr karnımamıı midememii nereye anlayamıyorum ıznde alamammm boyle vakt gecırmeye calısyrmm bende yatagımı ozledım anlıcn:):)

benmde 2 gudnr sancılr gıryr karnımamıı midememii nereye anlayamıyorum ıznde alamammm boyle vakt gecırmeye calısyrmm bende yatagımı ozledım anlıcn:):)

regl günün falan yakınmı canım ondan olabilir yada üşütmüşde olabilirsin o daha yüksek ihtimal

Konu Bilgileri
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
efsuNevfel

bugünde ziyaretçi bacılarla ben başbaşa kaldım

nefret ediyorum yaaaa.herşey üst üste geliyo.
iş yerinden nefret ediyorum burdakilerden nefret ediyorummm.
eşimle akşam yemeği yemek istiyorum artık oda yok. yine aradım hem kızdı canımı sıktı hemde yine yokmuş akşam ne olacak böle yatmadan yatmaya dün geldi 22.45 erken oluyo bu oda işimiz vardı gece onun için geldi. işlerimi erken hallettim demez mi bide neresi erkense

Son düzenleme:
çok şükür canım sen nasılsın gittiniz mi dr ye

bende iyiyim gittik canım kız iyiydi de oğlana iğne yaptılar bu gece rahatca uyudu yavrummm.

dünde bankadan aradılar kredi onaylanmış bugün imzaya çağırıyorlarmış 6 yıllık uzun bir sürece giriyoruz rabbim ödeme gücü, kolaylığı versin inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…