- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.861
boşver canım otursun onlar hastasın zaten kusura bakmayın de tamam
yok canım topiğin en yaşlısı benim 31 yaşındayım 2,5 senelik evliyim henüz çocuk yok bende 3 ay öncesine kadar kayınvalidemle oturuyordum allah nasip etti ev aldık kendi evimdeyim şimdi :13:
yaşlı maşlı yok bu topiktehepimiz 18siz
aynen ben yokmuşum gibi devamölede demedim ama dün akşamdan beri yatıyrm zaten kv de de biliyo
eşim iyice terle dedi
hayrlı olsun evınz cnm ne guzel k.v ıle zor ama mecbr olncada yapcak bişi yok...
haklısn pardon bı an cocuk falan yok deynce kendımı yaslı gıı hıssttm yanı baya yol alms gıbı:):)
cnm hastasın ztn oturabılck halde olsan ıse gıderdın oyle degılmı bosver:))
haklısn pardon bı an cocuk falan yok deynce kendımı yaslı gıı hıssttm yanı baya yol alms gıbı:):)
cnm hastasın ztn oturabılck halde olsan ıse gıderdın oyle degılmı bosver:))
valla aslında biraz daha iyiyim ama onlarla oturmak istemiyorum
ya bosver zaten o işin bahanesııı dınlenmene keyıf yapmana bak soncta hergun calısyrsn ..
aynen öleee yaaaa yatagımı çok seviyorum çünkü bütün dünyam yatak odam
rahat rahat yatıyrm kalkıyrm vaallaa odamda ooohhhh bugünlük sefam olsun...
benmde 2 gudnr sancılr gıryr karnımamıı midememii nereye anlayamıyorum ıznde alamammm boyle vakt gecırmeye calısyrmm bende yatagımı ozledım anlıcn:):)
benmde 2 gudnr sancılr gıryr karnımamıı midememii nereye anlayamıyorum ıznde alamammm boyle vakt gecırmeye calısyrmm bende yatagımı ozledım anlıcn:):)
kimse yok efsunda gitti.kimsem yok işte koskoca şehirde koskoca dünyada yalnızım
yok yenı bıttı usuttum sanırmmmm yaaa bıraz bozuldu bagrsklrm sanrmregl günün falan yakınmı canım ondan olabilir yada üşütmüşde olabilirsin o daha yüksek ihtimal
canım çizelgenden farkettim 06.06.2010 da mı evlendin
günaydın ahkeşkem nasılsın
çok şükür canım sen nasılsın gittiniz mi dr ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?