"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ii canım sevindim dikkat et ufaklıklara annesii. canım benim hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim kolayca ödemeyi nesip etsin. inşallah su gibi akıp geçer zaman

kimse yok efsunda gitti.kimsem yok işte koskoca şehirde koskoca dünyada yalnızım

yalnız değiliz canım biz hep yanındayız dün hastaydım ya uyuyup kalmışım ondan çıkmışım
işyerinde her zmn ufak tefek sıkıntılar olur canım moralini bozma onlar için...
eşin konusunda biraz kızmak istiyorum gerçekten bu nasıl bi iş böle yaaaa
milyarlar mı veriyolarki sabahtan gecenin o saatine kdr çalıştırıyolar....
eşin bundan şikayet etmiyormu hiç yorulmuyor mu bu adam ???
benim eşim kendi işinde erken gidip geç gelirken arada bunaldım diyor
seninkinin pestili çıkması lasım sabah 8den gece 12 kdr nerde çalışıyodu kocişin yaawwww
üzüldüm sana ve deli oldum sabah sabah şimdi heeee

günaydın banuşummmm bebişkolarına dikkat et canımmm

Allah kolaylık versin canım bu 6 sene içinde sana darda komasın seni inşşallahhh

Son düzenleme:

yorulmaz olur mu efsunum yaa gece 1 de geldi sabah öle zor kalktıki. canı çıkıyo resmen sölenmemeye çalışıyo bana belli etmemeye çalışıyo aslına bakarsan benden çok şikayetçi o.yapacak bişey yok ki. valla sabahtan sabaha görüşüyoruz onuda uykulu uykulu sabah öfkesiyle 10 dk. gün içinde arayıncada işi oluyo efendim die bi edalı açıyo teli ondan sonrada tartışıyoruz ne olacak böle yaa iki gündür ağlıyorum.
çok şükür diyorum işsiz kalmakta var ama artık dayanamıyorum.eşimede kıyamıyorum

sağolun arkadaşlar amin inş allahım darda koymasın kimseye.

ahkeşkem eşin ne iş yapıyor da bu saatlere kadar gelemiyor adamm 16 saat çalışıyor verdikleri parada çok değil diyosunn işyerinin çalışma şartlarımı böyle ben anlamadımmmmmm

akla mantığa ters bişey ama böle canım iki kişi var böle çalışan bi eşim bide yanında biri daha belediyeye bağlı bi şirket te çalışıyo satın almasına bakıyo. güyaaaaaaaaaa. resmen şirketi bunlar ayakta tutuyo. verdikleri para buna karşılık inanın çook az. yani elle tutulur hiçbi yanı yok. parası fazla olsa diyeceğim e çok maaş die ne o var ne o. resmen kullanıyolar.

çok sıkıldım çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın canım,bende bugün ii değilim moralmen kolum kanadım kalkmıyo,yazdıklarınızı geçmişi okuyomuyorum

efsunum hasta olmuş allah şifalar versin bu havalar insanı maf ediyo dikkat edin canım

Ne gün neye sabredeceğimi şaşırdım yaaa. Hep bişeyleri bastırıp duruyorum. Sıkıntımı anlatcağım biride yok ki kalk işe gel eve git bilmediğin yer yalnızsın niye geldin kim için evlendin güya yoooo oda yok eşinde yok var ama yok.
Kendime ait bi evim düzenim bile. Iki gün ard arda duşa bile giremiyorum utancımdan.eşime göre ne olcak sanki yaaa.olmuyo işte.
Işin desen hiç tadı yok. Para desen çok şükür işte.
Valla bunaldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imdddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttt işte böle çığlık atmak istiyorum

çok sıkıldım çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ahkeşkem nolur bunalma yaaa bana bu konuda güç veren senken seni böle görmek üzüyor beni sen çok haklısın ama dediğin gibi yapılacak tek şey dua etmek başka çare yok gibi Rabbim yar ve yardımcın olsun canımmm dualarım hep sana....
sabret biraz daha sabrın sonu selamettir yaradan görecek dualarını elbet...

günaydın canım,bende bugün ii değilim moralmen kolum kanadım kalkmıyo,yazdıklarınızı geçmişi okuyomuyorum***
efsunum hasta olmuş allah şifalar versin bu havalar insanı maf ediyo dikkat edin canım

çok sağol vefam sen nasılsın

inşallah efsunum inşallah sabretmeye çalışıyorum da insan bunalıyo işte. Bazen öle oluyo dayanacak gücün kalmıyo valla. Zaten düzgün bi hayatımın olduğu sölenemz bide buna eşimin yoklukları eklenince tuz biber oluyo işin içinden çıkamırorum artık ve bu çaresizlik benim canımı çok sıkıyo

seni en ii ben anlarım canım emin ol senin kdr olmasada bende eşimi çok az görüyrm yatmadan yatmaya ama seninki daha fazla... birbirimize destek olmaktan başka çare yok az daha sabır Rabbim bi kapı acacak sana emin ol ben buna inanıyorum...

inşallah efsunum inşallah zaten burada birbirimiz olmasak kafayı yerdim galiba çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…