- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.901
sanada günaydın canım. Ii ne olsun işte çok şükür. Senden naber
kimmiş onu diyen öle sen yokken arkandan konuşan gelir döverim haaa. sinirimi ondan çıkarırım görür
ufff hiç keyfim yok yaa bidee regl olacağım iyice stres bastıııııııııııııııııııı
benimde yok ama gülüp geçiyrm ama ahkeşkem boşverrrr
ben regl oldum bile pazartesi günü bugün 3.günüm...
Haftaya bebiş günleri başlıyor ama çokta tın :119:
hiç tın gibi durmuyo efsun hanımmmmm desene haftaya yoğun bi hafta olacak
valla eskisi kdr o hafta gelmiş önemseyelim gün aşırı yapalım diye umrumda değil...
Pekte yogun olmaz benim bu ara o taraflarda gözüm yok eşim hadi derse
Saçlarıda boyattım boyası akıyo zaten kirletemem her yeri
vaay ne renk yaptın hiç sölemiyosun bende fırsat bulursam gidip boyatacağım sıkıldım kendimle oynayıp duruyorum öle.
Kız kocişi nie boşluyon seeeeennnnn
akşam iş çıkışı arkadaşa gideceğim eşimin iş yerinden arkadaşlarının eşleri bayanlar aramızda akşam oturması yaptık.valla bi stres atayım gideyim şöle kahveler falannn
unuttum demekkkiKızıl yaptım ama siyahın üstüne tam tutmuyo ilk seferde ayda bir boyamak lasım kuzen kuaför benim o hallediyo anneme gidince
Ne bilim bu ara pek havamda değilim ev meselesinden sanırım ama evimiz olsun bi o zmn görecek o efsunu
O isteyince boşlamıyorum ama devam operasyona
oooo süper arada yapın zaten bunu canım sanada iii gelir sıkılmazsın orda daha iiii eşinde geç geliyo zaten kahvede iii gider kız muhabbetinde
havaya gir canım benim sen kocişi mutlu etki oda seni mutlu etsin nazın geçsin o zaman daha ii olur.
Valla yapmaya çalışıyoruz işte daha yeni tanıştık birbirimizle zaten yani yeni dediğimde ramazanda tanıştık. Ii oluyo vallla yoksa biliyosun oynatmaya az kaldı durumu
valla kafam atıyooo çenemi zor tutuyorum geçeceğim eşimin karşısına eee yeter para yok pul yok adam akıllı düzenli işin yok ev yok düzen yok evlilik yok bune böle yaaa yok yok yok diye bağıracağım haaa
arıyorum bişey demek için acil bişey mi var çok yoğunum diyo hemen sanki ülke yönetiyo anasını satayım o öle deyince cinlerim tepeme çıkıyooo
ah bu erkekler ahhhhhh...
Işin kötüsü onlarsızda yapamıyoruzzz
aynen malesef ben kocamsız yapamam
çünkü onu çokkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmm
bendeeee zaten bazen kafasına vuruyorum gel buraya eşşek ne yapayım seviyorum işte diyorum nasıl şımarıyo o zamn bi görsen masum bi çocuk gibi kafasını omzuma koyuyo :)Ayyy akocacım bneim özlüyorum çok yaa ondan bu asabiyetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?