"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

Samsun bugün yağışlı Aslında yağmuru severim ama nebilim sel olayları bu yıl arttığı için yağmurla aram bozuldu Hepinize hayırlı günler canlarım... Gönlümüzden geçen güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle...

Günaydın kızlar nerden bu topiğinn güzel hatunları yaaa.
Efsuncum inş. Bu sefer bişey olmaz sel olunca hepimiz üzülüyoruz rabbim öle sıkıntılar yaşatmasın kimseye.yağmur bereket ama rabbim hayırlısını versin

ben burdayım günaydın canım inşallahhh olmaz ya yoksam ben yagmuru çok sevirem amin canım inşşallahh

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar afyonkarahisar da yağmurlu ve soğuk bugün

günaydın canım kış geliyor demekki yavaş yavaş

valla çok soğuk yaa ellerim falan sıcak ama içim üşüyo. galiba dün arkadaşta ii üşüttüm evleri serindi biraz.
ayy nasıl hava var karanlık ruhumu sıkıyo valla.

Ohhh şimdi evim olsa kendime ait evde olsam tv nin karşısında elimde çay battaniyenin altında sıcacık yatıp keyif yapsam. Aylardır özleyipte yapamadığım şey.

geldi bile canımcım evler bile buz gibi yaaaa üşüyoruz valla nasılsın canım bu arada???

aynen yaaa dün akşam bizim evde çok soğuktu... iii sayılırım akşam az atıştık yine eşimle ama sonra barıştık

Ohhh şimdi evim olsa kendime ait evde olsam tv nin karşısında elimde çay battaniyenin altında sıcacık yatıp keyif yapsam. Aylardır özleyipte yapamadığım şey.

inşşalahhh ogünlerde gelecek ahkeşkem inşşallahhhh....

Efsun benide hasta ettin haa senden bana bulaştı sanada kesin eylüşden geçmiştir gerçi

heeee sorma eskişehirden samsuna... samsundan angaraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…