"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kimseler yok..herhalde yemektesiniz..
annemler dün gitti,yine günlük yaşama devam...
hepiniz hastasınız :) gülüncek bişey değil ama bugünler de kimle konuşsam hasta,bi de sizi okuyunca.........
ben baya baya atlattım diyorum ama sabahları hasta gibi uynıyorum gün içinde iyi oluyorum,daha tam geçmedi sanırım..
öyle işte,hava da soğuk artık,dikkat edin kendinize,yaz hiç bitmeseydi keşkee...

hoşgeldin canım allah kavuştursun...

ev de var aralarında... Eski konularda var... Birbirimizi daha zor anlıyoruz artık küçük bişeyde tartışmaya hazır hemen savaş baltaları

birbirinizi daha zor değil daha kolay anlamanız gerekmiyo mu artık?? evlilik gitgide oturuyo,bak kaç ay oldu,daha iyiye gitmek lazım..öyle yapma kocana,kesin sen yapıyosundur :)

birbirinizi daha zor değil daha kolay anlamanız gerekmiyo mu artık?? Evlilik gitgide oturuyo,bak kaç ay oldu,daha iyiye gitmek lazım..öyle yapma kocana,kesin sen yapıyosundur :)

sadece bizim anlamamız yetmiyor ki canım bi sıkıntı hemen bozuyor büyümüzü...
Evet çogunlukla bende kaynaklanıyor ama dayanamıyor artık beynim
dün 10:30 geldi eve hava alacakmış arkadasıyla sahile gitti
bende evde tontişlerle otur dur bütün gece çene dinle
bu arada kurban tartışması var evin içinde
eşimin iş sıkıntıları hiç bitmiyo zaten o ayrı mevzuuu
anlican biz normal olamayız bu şartlarda

hava alacaksa birlikte gitseydiniz ya...canım yanlış anlama ama ben anlamıyorum bu durumları..neden arkadaşıyla gidiyo???o arkadaşı evli değil mi..ya da bekarsa da bekar arkadaşlarla fazla takılmasa daha iyi olmaz mı...neden böyle,sen kızmıyo musun,birlikte gidelim demiyo musn

morali bozuk sandım nen var dedim anlatmıyo bana...
Bende hiç anlamıyorum canım
Sırf bu konulardan istiyrm evimi beni bırakamasın diye
arkadaşı bekar
Kızsam ne farkedecek kafası bi dünya zaten tartışıyoruz sonra....
Ayrı ev olmadan adam olmaz benim kocam bence
kurbandaki ortakları yarı yolda bırakmış 2 kişi çıkıcada bize bayaa agır geliyo kurban parası onu sıkıntı ediyo sanırım bu ara

şimdi kurban sıkıntı olur,bi gün iş sıkıntı olur vs vs...sıkıntı her zaman olabilecek bişey,bi de eşin kendi işini yapıyo,sıkıntısı daha çok olabilir..ama hayat böyle işte efsuncum,bunlar hep olabilir,olduğu sürece her konuda mutsuz mu olmak lazım..iş sıkıntılı diye evde de mi sıkıntılı olsun..sen neden anlamadığını düşünüyosun,yani iş meselelerinden anlamıyo olabilirsin ama en azından anlatsın,sen de dinle içi rahatlar belki..benim demek istediğim kafası bulandığında arkadaşlarına değil sana gelsin..kendi gelmiyosa sen gelmesini sağlamaya çalış..

ben elimden geleni yapıyrm o konuda canım ama bana anlatmayı sevmiyo sanırım ezeli baştan arkadasıyla paylaşmak daha çok hoşuna gidiyo demekki... bana kalırsa canım ayrı ev olmadıgı için beni sürekli önemseyemiyor yani aile kavramını hissedemiyor ev zaten huzursuz oldugu için sıkıntıyı dışarda çözmeye çalışıyor işte benim fikrime göre...

sen de haklısın,bu konuda,evlendiğini,asıl seninle ayrı bir aile olduğunu hissedemiyo olmalı,hala aynı evde,anne var anneanne var falan filan...konu yine ayrı eve geliyo,herşey ona bağlanıyo işte..umarım en kısa zamanda çözülür de gerçek anlamda evliliği yaşarsınız...

inşşallah canım.... inşşalalhhhh....
bencede benle evli oldugunu aile oldugumuzu anlayamıyor sevgili kocam...
yoksa 10da gelir mi sence eve
bana çok kızacaksın eylülüm biliyorum ama gerçekten çok bunaldım sabrediyorum... ama artık gücüm tükeniyor...

ankara demişsiniz bnde ankaradan izmire gelın geldımmm...

ankarayı cok ozledım yaaahaa

Son düzenleme:

işte artık yeni bir ailesi olduğunu hissetse zamanında gelir eve..benim eşim mesai bitmeden gelicek nerdeyse,bunun da nedeni bir an önce eve gelmek istemesi,bunu kendi söylemişti..eminim seninki de öyle olurdu evde yalnız olsanız,mutlu olsanız...
bir de yalnız olmamanın etkisi var tabii,nasılsa korkmazsın,bişey olsa evde insanla var diye gecikebiliyodur..
sana kızmıyorum artık efsun..en azından bu ara kızmıyorum :)
şaka bi yana kendimi senin yerine koyduğumda neler olabileceğini tahmin ediyorum da sana kızmak haksızlık olur..ben sanırım senden daha güçsüzüm,ne yazıkki..yani dayanamazdım,gücüm çoktan tükenmiş olur ve inanılmaz mutsuz olurdum..
ama sen bu zamana kadar bi şekilde geldin.kimi zaman diplere vurdun kimi zaman umutluydun..yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,şimdi bişeyler olabilecekken azcık daha dayan..sana diyeceğim tek şey bu olur..yoksa artık bende bile sabır kalmadı senin bu durumuna..burdan bir arkadaşın olarak seni teselli edemiyorum artık,çünkü hiç tanımasam bile bir genç kızın güzel hayaller kurup sevdiğiyle evlenmesi ama daha sonra bu şekilde mutsuz olması beni gerçekten çok üzüyo..

ankara demişsiniz bnde ankaradan izmire gelın geldımmm...

ankarayı cok ozledım yaaahaa

bir ankaralı daha......
ben de evlendikten 3 ay sonra terkettim ankaramı eşimin işi dolayısıyla...burda yalnızız anlayacağın...
eşinin ailesi izmir de mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…