"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bencede aile oldumuzu anlamasa başbaşa mutlu mesut yuvamız olsa bi an önce evime gideyim der... Zamanında gelir yada benide götürür yalnız bırakmaz evde... Aynen evde birileri var nasılsa efsun yalnız değil diye düşünüyor zaten Benimde haksız oldugum noktalar var ama beynim ayırt etme gücünü kaybetti artık... Sence ben bu durumda güçlümüyüm sana göre ??? Bence değilim... Kendimde o gücü göremiyorum artık eşimi mutlu etmek bile gelmiyor bazen... Gereksiz yere tartışırıp kalbimizi kırıyoruz boşyere... Yaralıyoruz inciltiyoruz birbirimizi...
Gerçekten sonumuzun kötü bitmesinden korkuyorum artık... Bizim ilk görüşte aşkımız bunu haketmiyor ve haketmeyecek... Dayanıyorum başka çarem yok güzel günlerin umuduyla çabalıyorum çırpınıyorum kuş misali... Oysa ne hayallerim ne umutlarım vardı evim için... şimdi tekrar kuruyorum inşşşallaahh bu hayallerim gerçek olur...

sen kendine çok haksızlık etme bence..anlayışlı birisin daha ne olsun...
"sıkıntıları var,bir de ben üstüne gitmeyim" dedin durdun aylarca,içine attın...yanlış mıyım..
sonu kötü filan bitmicekinşallah düze çıkcaksınız..ilk görüşte aşk he benim eşim de bana ilk görüşte aşık olduu ama ben ona aylar sonra olmuştum
bana göre güçlüsün efsun,ahkeşkeyi düşünürsek çok güçsüzsün..ama iyi dayandın yine bugünlere kadar..ama senden çok şey gitti,sağlığın elden gidiyodu yaa,ruhun daraldı,bunaldın,ne günler geçti..şimdi daha iyisin,kötüleşmeden bu iş bitsin inşallah..artık sadece kendini ve eşini düşün..önce kendini,bencil ol artık..o ne der,o üzülür bu kızar..boşver inanki..sen mühimsin,sen..hayaller gerçek olacak..

bir ankaralı daha......
ben de evlendikten 3 ay sonra terkettim ankaramı eşimin işi dolayısıyla...burda yalnızız anlayacağın...
eşinin ailesi izmir de mi?

EVET Esım ve aılesı ızmırde
bnm kımsem yok ızmrde cok sıkılıyrum ankara bnm ıcın baskaydı sımdı daha beter baska olduuu cocugm oldugu halde cok zorlanıyorum ama yapcak bişi yok hersyı kabllenerek gelmstım

Ankara ülkemin değil gönlümün de başkenti :) bambaşkadır benim için de..
Allah yardımcın olsun,çok zor bişeymiş,doğduğun yerlerden kopmak..ben yalnızız diye şikayet ediyorum ama bi yandan da eşimin ailesinin de olmamasından dolayı mutluyum..benim ailem yoksa onunki de olmasın,hele onunki asla olmasın
ama hala alışamamış olman normal mi ki?ben mesela çocuğum olsa alışırım diyorum kendimce...

yok nefret edıyorum burdan bbırde bazılrı aman ızmr olsnda falan derler nedense ısınamadım ınsanlrı mekanlrı her yer bana uzak gıbı belkıde aılemn olmaması ve dıger tarafn ıtıcılıgı sebebtır buna cnm yaa ne bılım

ne bilim o kdr şeyden sonra hep kendimde suç aramaya başladım...
evet canım doğrusun en başından beri böyleydi bu evlenmeden önce bile...
evet ilk görüşte aşktı... ben 16 o 17 yaşında gündüz gördük akşam itiraf ettik birbirimize
napsın kocişin seni görüpte aşık olmadan...
belkide doğru senden güçlü ama ahkeşkeme göre güçsüzüm...
valla evim yuvam bi olsun önce ben dicem artık önce biz... bizim yuvamız...
inşşallahhh canım inşşallahhhhhhh....
ne hayaller kuruyorum bi bilsen korkuyorum yarım kalacak yine diye

kızlar burdyım yazdıklarınızıda hep okuyorum ama pek yazasım yok. özür. ama sizinlyim haberiniz olsun.
efsuncum çokta hayal kurma olur mu üzülürsün sonra akışına bırak gitsin

kızlar burdyım yazdıklarınızıda hep okuyorum ama pek yazasım yok. özür. Ama sizinlyim haberiniz olsun.
Efsuncum çokta hayal kurma olur mu üzülürsün sonra akışına bırak gitsin

neden yazasın yok nen var???
Hayal kursamda üzülüyorum kurmasamda...
Hayalde bari mutlu yuvam olsun...

neden yazasın yok nen var???
Hayal kursamda üzülüyorum kurmasamda...
Hayalde bari mutlu yuvam olsun...

neyim var bilmiyorum galiba yoruldum. hastayım uykum var çok halsizim ve eve gideceğim yine eşim yok yine curcuna yine aynı tas aynı hamam şu kader bigün bizede güler mi acaba valla benim dayanacak gücüm kalmadı artık bi mucize bekliyorum rabbimden. kendimi avutmaktan sıkıldım

bence bu akşam hastayım de 8de çekil odana canım keyif yap uzat bacaklarını... Tv yok demi senin odada gülecek bence ahkeşkem gülecekkk allahın izniyle...

bence bu akşam hastayım de 8de çekil odana canım keyif yap uzat bacaklarını... Tv yok demi senin odada gülecek bence ahkeşkem gülecekkk allahın izniyle...

yok canım tv. valla değil sekiz eve gidip biraz durunca hemen yatmayı düşünüyorum bişey de yemiyeceğim eve gider ilaç alır yatarım.şuna bak evinde nasıl yatarsın onun planını yapmak zorundayız. nefret ediyorum işte o evdende bu evliliktende.

olsa iii olurdu canım yaaa sıkılmazdın uykun yoksa...
Yat bencede yaaaa az kafa dinle... Yesen sofrayıda sen kaldırmak zorundasın demi...
Malesef zorundayız canım çok haklısın bende aynen

olsa iii olurdu canım yaaa sıkılmazdın uykun yoksa...
Yat bencede yaaaa az kafa dinle... Yesen sofrayıda sen kaldırmak zorundasın demi...
Malesef zorundayız canım çok haklısın bende aynen

ya insanın önünde hiç mi bir açık kapı olmaz yaaaaaaaaaa. dün arkadaşa gittik ya baktım kendine göre eşyalarını almış düzenini kurmuş yavaş yavaş isteklerini yapıyo istediği gibi misafir çağırıyo. valla ne kadar lüks şeylermiş bunlar yaaa

olur inşşalahh canım allahın izniyle...
Insan daha çok hevesleniyo öle benimde birilerine gitmek zoruma gidiyo

neyse boş bunların hepsi bende şans olmadığı için boşuna uğraşmaya gerek yok. ii akşamlar kızlar allaha emanet olun. rabbim sizler için herşeyi gönlünüzce versin

hepinize günaydın canlar hayırlı cumalar Rabbim bugün gönlünüzde ne dilekleriniz varsa onları gerçekleştirsin inşşallaaahhh hayırlısıyla....

kızlar dün gece çok kötü bir kazamız geçti bugün oğlumla ben hayatta olmayabilirdik psikolojim çok bozuldu eşimde evde yoktu,
akşam erken yatalım dedik 8,30 gibi oğlanın sütünü ısıttım o arada çocuk yanımda mutafta ben sütü biberona koyarken meğerse oğlan ocağın düğmesini açmış bengörmedim gitik yattık 11,45 gibi uyanır gibi oldum feci bir gaz kokusu kalktım hemen mutfağa koştum,en büyük ocağı son derece açmış 3 saat boyunca gaz sızmış eve o korkuyla mutfağın ışığını açtım ya ev havaya uçsaydı hemen bütün pencereleri kapıları açtım oğlumu kontrol ettim,eşime haber verdim hemen gel böyle böyle oldu ben çok korkuyorum diye o da deli olmuş çıktı geldi benim korkudan elim ayağım titriyo ama ilk defa ölümle bu kadar burun buruna geldim rabbim korudu bizi bir muhtacı sevindirmem lazım kızlar allahım kimseye yaşatmasın bu korkuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…