- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.961
işte artık yeni bir ailesi olduğunu hissetse zamanında gelir eve..benim eşim mesai bitmeden gelicek nerdeyse,bunun da nedeni bir an önce eve gelmek istemesi,bunu kendi söylemişti..eminim seninki de öyle olurdu evde yalnız olsanız,mutlu olsanız...
Bir de yalnız olmamanın etkisi var tabii,nasılsa korkmazsın,bişey olsa evde insanla var diye gecikebiliyodur..
Sana kızmıyorum artık efsun..en azından bu ara kızmıyorum :)
şaka bi yana kendimi senin yerine koyduğumda neler olabileceğini tahmin ediyorum da sana kızmak haksızlık olur..ben sanırım senden daha güçsüzüm,ne yazıkki..yani dayanamazdım,gücüm çoktan tükenmiş olur ve inanılmaz mutsuz olurdum..
Ama sen bu zamana kadar bi şekilde geldin.kimi zaman diplere vurdun kimi zaman umutluydun..yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,şimdi bişeyler olabilecekken azcık daha dayan..sana diyeceğim tek şey bu olur..yoksa artık bende bile sabır kalmadı senin bu durumuna..burdan bir arkadaşın olarak seni teselli edemiyorum artık,çünkü hiç tanımasam bile bir genç kızın güzel hayaller kurup sevdiğiyle evlenmesi ama daha sonra bu şekilde mutsuz olması beni gerçekten çok üzüyo..
bencede aile oldumuzu anlamasa başbaşa mutlu mesut yuvamız olsa bi an önce evime gideyim der... Zamanında gelir yada benide götürür yalnız bırakmaz evde... Aynen evde birileri var nasılsa efsun yalnız değil diye düşünüyor zatenBenimde haksız oldugum noktalar var ama beynim ayırt etme gücünü kaybetti artık... Sence ben bu durumda güçlümüyüm sana göre ??? Bence değilim... Kendimde o gücü göremiyorum artık eşimi mutlu etmek bile gelmiyor bazen... Gereksiz yere tartışırıp kalbimizi kırıyoruz boşyere... Yaralıyoruz inciltiyoruz birbirimizi...
Gerçekten sonumuzun kötü bitmesinden korkuyorum artık... Bizim ilk görüşte aşkımız bunu haketmiyor ve haketmeyecek... Dayanıyorum başka çarem yok güzel günlerin umuduyla çabalıyorum çırpınıyorum kuş misali... Oysa ne hayallerim ne umutlarım vardı evim için... şimdi tekrar kuruyorum inşşşallaahh bu hayallerim gerçek olur...
bir ankaralı daha......
ben de evlendikten 3 ay sonra terkettim ankaramıeşimin işi dolayısıyla...burda yalnızız anlayacağın...
eşinin ailesi izmir de mi?
Ankara ülkemin değil gönlümün de başkenti :)EVET Esım ve aılesı ızmırde
bnm kımsem yok ızmrde cok sıkılıyrum ankara bnm ıcın baskaydı sımdı daha beter baska olduuu cocugm oldugu halde cok zorlanıyorum ama yapcak bişi yok hersyı kabllenerek gelmstım
Ankara ülkemin değil gönlümün de başkenti :)bambaşkadır benim için de..
Allah yardımcın olsun,çok zor bişeymiş,doğduğun yerlerden kopmak..ben yalnızız diye şikayet ediyorum ama bi yandan da eşimin ailesinin de olmamasından dolayı mutluyum..benim ailem yoksa onunki de olmasın,hele onunki asla olmasın
ama hala alışamamış olman normal mi ki?ben mesela çocuğum olsa alışırım diyorum kendimce...
sen kendine çok haksızlık etme bence..anlayışlı birisin daha ne olsun...
"sıkıntıları var,bir de ben üstüne gitmeyim" dedin durdun aylarca,içine attın...yanlış mıyım..
sonu kötü filan bitmicekinşallah düze çıkcaksınız..ilk görüşte aşk hebenim eşim de bana ilk görüşte aşık olduu ama ben ona aylar sonra olmuştum
bana göre güçlüsün efsun,ahkeşkeyi düşünürsek çok güçsüzsün..ama iyi dayandın yine bugünlere kadar..ama senden çok şey gitti,sağlığın elden gidiyodu yaa,ruhun daraldı,bunaldın,ne günler geçti..şimdi daha iyisin,kötüleşmeden bu iş bitsin inşallah..artık sadece kendini ve eşini düşün..önce kendini,bencil ol artık..o ne der,o üzülür bu kızar..boşver inanki..sen mühimsin,sen..hayaller gerçek olacak..
kızlar burdyım yazdıklarınızıda hep okuyorum ama pek yazasım yok. özür. Ama sizinlyim haberiniz olsun.
Efsuncum çokta hayal kurma olur mu üzülürsün sonra akışına bırak gitsin
neden yazasın yok nen var???
Hayal kursamda üzülüyorum kurmasamda...
Hayalde bari mutlu yuvam olsun...
neyim var bilmiyorum galiba yoruldum. Hastayım uykum var çok halsizim ve eve gideceğim yine eşim yok yine curcuna yine aynı tas aynı hamam şu kader bigün bizede güler mi acaba valla benim dayanacak gücüm kalmadı artık bi mucize bekliyorum rabbimden. Kendimi avutmaktan sıkıldım
bence bu akşam hastayım de 8de çekil odana canım keyif yap uzat bacaklarını... Tv yok demi senin odadagülecek bence ahkeşkem gülecekkk allahın izniyle...
yok canım tv. Valla değil sekiz eve gidip biraz durunca hemen yatmayı düşünüyorum bişey de yemiyeceğim eve gider ilaç alır yatarım.şuna bak evinde nasıl yatarsın onun planını yapmak zorundayız. Nefret ediyorum işte o evdende bu evliliktende.
olsa iii olurdu canım yaaa sıkılmazdın uykun yoksa...
Yat bencede yaaaa az kafa dinle... Yesen sofrayıda sen kaldırmak zorundasın demi...
Malesef zorundayız canımçok haklısın bende aynen
ya insanın önünde hiç mi bir açık kapı olmaz yaaaaaaaaaa. Dün arkadaşa gittik ya baktım kendine göre eşyalarını almış düzenini kurmuş yavaş yavaş isteklerini yapıyo istediği gibi misafir çağırıyo. Valla ne kadar lüks şeylermiş bunlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?