"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

canım bneim çok çok geçmiş olsun neyse ki çokl şükür size bişey olmamış dikkat edin baitanem yaa. şimdi nasılsın. verilmiş sadakanız varmış canım. yinede bi sadaka ver sen 3-5 fark etmez az sadaka büyük belaları def eder canım benim.

çok geçmiş banum yaaaa Allah korumuş gerçekten sizi canım yaaa
evet sevindir canım sen hemen bi yoksulu...

dün banum canıyla uğraşırken bende eşimle sohbet ediyordum
ev konusunda kararından vazgeçmeyeceğini onunda çok istediğini söylüyordu bana...
ne garip bi dünyadayız değil mi kızlar yaaa
kimbilir dün gece kaç kadın sancılar içinde bebeğini dünyaya getirmiştir...
kimbilir daha neler neler olmuştur bu alem üstünde...
Rabbim hepimizi kazalardan belalardan kötü kalpli insanlardan korusun...

çok geçmiş banum yaaaa Allah korumuş gerçekten sizi canım yaaa
evet sevindir canım sen hemen bi yoksulu...

sağol efsunum allahım korudu bizi eşim bi paket hazırlatacak bugün burda tanıdığımız yaşlı kimsesiz bir teyze var ona göndercem

rabbime şükürler olsun ahkeşkem oğlumda bende iyiyiz ama yavruma bişey oldu diye çok korktum kızım annemlerdeydi orda kalıyodu 2 gündür allahtan o yoktu evde sadakada vericem bitanem bu sene bişey var bizde nce evi su bastı sonra oğlum parkta kayboldu şimdide bu gaz işi rabbim daha beterinden korusun

çok iii olur canım hazırlatında verin hemen...
evde nazar mazar falan mı var acaba banum yaaa Allaaaallaahhh...

çok geçmiş olsun banucuğum ALLAH korumuş sizleri

canım bol bol dua et sen. nazarda değiyodur.

evet efsuncuğum hayat gerçekten çok garip . dün anneannem kalp krizi geçirdi ve yoğun bakımda şuanda damarlar çok tıkalı olduğu için müdahale edemediler kaldıramaz diye şimdi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla . anneannem 86 yaşında biz onun için hastanede toplanmış dua ederken gencecik bir insan gözlerini hayata yumdu hastahanede . ALLAH bizi sağlığımızdan ayırmasın İNŞALLAH . birileri sevinirken birileri üzülüyor hayat böyle bişey sevinçlerde hüzünlerde biz insanlar için

hayat gerçekten çok garip efsunum 1 saniye sonrasına bile garantimiz yok başımıza ne geleceğini bilmiyoruz herzaman bunun bilincinde yaşamalıyız aslında ama bazen kendimizi o kadar kaptırıyoruz ki dünya işlerine unutuyoruz hayatın ne kadar kısa olduğunu........

çok geçmiş olsun nazım yaaa inşşallaaahhhh güzel haber bian önce gelir... evet hepsi bizim için...

aynen canım aynen unutuyoruz...

çok geçmiş olsun banucuğum ALLAH korumuş sizleri

çok sağol nazcım rabbime şükürler olsun korudu bizi

anneannenede çok üzüldüm canım allahım şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur inş dualarım sizinle canım

Son düzenleme:

gerçekten garip bende yapayalnız dünyamda öle yatıyodum ağlıyodum hatta sigara bile içtim. yine yalnızdım yine yine yine...
halbuki kim bilir ne canlar yandı dün. kimler yaktı ağıtları kimler hastane köşelerinde neler yaşadı kim en sevdiğini toprağa verdi.
kim eğlendi parti yaptı kahkahalarla sabahlara kadar kim neler yaşadı kim ağladı kim güldü...
bi dünya var işte hepsi bizler için bizde kapılmışız bu dünyanın rüzgarına nereye savurursa oraya......

çarşamba akşamı işyerinden eve iş götürmüştüm misafir odasında evdekiler tv izlerken bende masada işlerimi hallediyodum
hava soğuk geldi bi nescafe yapimde içim dedim mutfaga gittim buzdolabında üzüm gördüm onu çıkarım az ısınsın yerim dedim
neyse çıkardım koydum masaya nescafemi yaptım işime devam ettim...
dün akşamda yine iş götürmüştüm eve akşam yemegi yemek için mutfaktayken aklıma geeldi
aaa dün üzüm çıkarmıştım yemeye unuttum dedim
kv demde bende arkandan topluyorum çürümesinler dışarda diye dedi
bende iyiki varsın o zmn anne dedim ne dedim ki kötü bişey mi dedim yaaaa falan dedi
neyse bende iştah filan kalmadı işimin başına anneanne beni sordu kv yemeyecekmiş dedi
anneannede diyorki yalandan yapıyor...
o kdr moralim bozuldu ki kızlar yaaaaaaaaaa

nazcım çok geçniş olsun rabbim acil şifalar versin.
bende babannemde yaşamıştım defnettik ğlıyoruz ne kadar 95 yaşındada olsa insan dayanamıyo işte o arada yan tarafa başka bi cenaze geldi 30 yaşında bi delikanlı işte o an insan ne yapacağını ne diyeceğini şaşırıyo.
ALLAHIM BİZİ HAYIRLA KARŞILAŞTIRSIN

evet kimbilir bizim bilmediğimiz neler neler oldu dün gece...
ahkeşkem ağlamak yok ama bak benim gibi göz pınarların kurur sonra...

bitanem boşver ne takıyosun yaaa. hadi kv neyse de annaneyi niye takıp sinirleniyosun boşver sen lafını demişsin işte ne güzel ondan sonrada gayet rahat rahat devam et. bırak azda onları sinir et yaaa.

bitanem boşver ne takıyosun yaaa. Hadi kv neyse de annaneyi niye takıp sinirleniyosun boşver sen lafını demişsin işte ne güzel ondan sonrada gayet rahat rahat devam et. Bırak azda onları sinir et yaaa.

anneanne yaşlı diye önemsemiyorum zaten ama bana bi bakışları var dün geceden beri görmeniz lasım... Sabahda kolidorda karşılaştık sanki düşmanını görmüş gibi bakışları... Neyse...
Ama kv sözü zoruma gitti belki ben bardağımı kaldırırken görcem yada su almak için gittiğimde demi 1 gece masada kaldı diye çürüyecek hali yok ya üzümün ev fırın değil yaa
ben evden giderken görcem onu asıl sinir olmayı

Son düzenleme:

banım çok geçmiş olsun canım allah korumuş ya verilmiş sadakanız varmış demekki canım bizim burda da una el bastırıpta dağıtırlar sende öyle yapabilirsin canım istersen eğer sen,eşin,oğlun ve kızın elinizi una basıp dağıtabilirsiniz canım çok üzüldüm gerçekten canım

nazcığım geçmiş olsun canım allah şifasını versin inşallah anneannenin canım

canım üzülme ya allah yakın zamanda ayrı eve çıkmayı nasip etsin inşallah canım çok dua ediyorum

çok sağol nazcım rabbime şükürler olsun korudu bizi

anneannenede çok üzüldüm canım allahım şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur inş dualarım sizinle canım
çok sağol banucuğum amin ...

çok sağol canım . evet biz orda anneannem için üzülürken . bir eş , bir baba sevdiklerine veda edemeden ayrıldı bu dünyadan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…