"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar biliyorum canınız sıkkın üzgünsünüz ama benim bugün mutlu günüm lütfen kusuruma bakmayın ama sizlerle sevincimi paylaşmak istedim...

kızımın bugün 7.ayı bitti ve 8.aydan gün aldı ve dün kızımın allttan 1 dişi patlamış ve ben çok mutluyum kızlar 8.ayını bir dişiyle karşılıyor minik yavrum canlar

çok sağol efsuncuğum dualarınızı esirgemeyin kızlar .

dualarım seninle ve şifa bekleyenlerle canım...

[ı]canım üzülme ya allah yakın zamanda ayrı eve çıkmayı nasip etsin inşallah canım çok dua ediyorum[/ı]

inşşaalllaaahhh canım inşşalahhh o kdr çok istiyorum ki bunu hersey çok güzel olacak hayırlısıyla...

canımız sıkkın ne demek canım olsun sen mutlulugunu paylaş ki bizDe mutlu olalım...
Ayyyyyyy bakalım senden sonra ilk dişini kim görecek bizDe adettir anneden sonra ilk gören bebege hediye alır ilk diş hediyesi

Son düzenleme:

ayyy hayırlı olsun annesi olur mu öle şey tabi ki paylaşacaksın burada mutlu mutsuz bütün anlarımız için varız. sevindim canım. meleğin büyüyo rabbim hayırlı evlatlardan eylesin onu annesi.

valla eşim gördü benden sonra tabi ilk gören anneanne ve teyzesi minik kuşumun aslında ben sabah fark eder gibi oldum ama ağzını açmadığı için anlayamadım tam akşam üzeri eve gittiğıimde annem söyledi elini ağzına sok bakalım diye bende soktum ısırır gibi yaptı kaşık falan değince ses geliyo resmen yaaa çok güzel bi duygu rabbim en yakın zamanda sizlere de evlat versin inşallah hayırlısıyla

ayyy hayırlı olsun annesi olur mu öle şey tabi ki paylaşacaksın burada mutlu mutsuz bütün anlarımız için varız. sevindim canım. meleğin büyüyo rabbim hayırlı evlatlardan eylesin onu annesi.

allah razı olsun canım bende çok mutlu ve sevinçliyim kızlar yavrum biraz olsun rahatladı artık ateşleniyodu sürekli çünkü rabbim en yakın zamanda sizlerede versin inşallah hayırlı evlatlar canlar

ama sizden önce görenlerde var eee kim alıyor şimdi minik kuzuya hediyeyi
Ses gelmez olurmu tık tık diye gelir tabiii ayyyy ne hoş yaaaaa
Inşşallaahh canım inşallah ama ben önce evimi yuvamı kurmak istiyorum artıkım
bebişimi mutluluğumu perçinlesin diye yapcam
önce evliliğimi anlamak istiyorum kiii yeni ev açınca borcumda olacak biraz eve geçtikte sonra bi 6 ay sonra falan denemeye karar verdim

gunaydın kızlar hayrlı cumalarrr banu gecmiş olsun ucuz atlatmıssınz bırılerıne bısı verın ıstersenız gercı yapmssnzdr ama.. benmde bıkac kez oglumn ustune bıcak dusyordu ucz sıyrdı aklınzda bulunsun cocuk ayagınz altındayken sakınha sakın bıcakla falan ıs yapmayın yada cok dıkkatlı olur gercı ev kazası sıte her herseye dıkkat etmemız lazm

günaydın canım
evet çocuk oldugunda herseye daha fazla dikkat etmek gerekiyor sanırım

kızlar yaa iş yerinden arkadaşım boşanıyo ne yapacağımı şaşırdım. tartışmışlar çok küçük bişey için daha sonra büyümüş büyümüş kız demiş ki yeter boşanalım şimdi ikiside inat yapıyo ve inat uğruna bugün avukata gidiyolar bile.

Allaallaaaahhh neymiş bu işi bu sona götüren beeee...
zaten hep böle incir çekirdeği doldurmayan konular yüzünden oluyor...
kızda hemen neden öle demiş kiii

Allaallaaaahhh neymiş bu işi bu sona götüren beeee...
zaten hep böle incir çekirdeği doldurmayan konular yüzünden oluyor...
kızda hemen neden öle demiş kiii

ya amaaaaan çocukluk yapıyolar bide yaşları bayaa var. aslında sorunlar başkada böle küçük şeyler bahane oluyo işte. daha 13 aylık evli bunlar yaaa. eşi kendinden çok büyük ikinci evliliği kızda benim gibi ank dan gelmiş bi türlü buraya alışamadı eşide çok sıkıuyo biyere falan yollamıyo derken sorun sorun birikip böle ufacık şeyde bu hale geliyo üzüldüm ama ne diyeceğimi şaşırdım kızda kötü. gel bi seferlik sen alttan al diyorum yok yaa ipleri onun eline vermiş olurum iyice tepeme çıkar yapamam diyo

aaa yeniler bizim gibi... yaş bence genelde sıkıntı oluyor işte evliliklerde yaşları kaç bunların ? aslında dogru diyo alttan aldıkça erkekler yüz buluyo ama konuda önemli bence

aaa yeniler bizim gibi... yaş bence genelde sıkıntı oluyor işte evliliklerde yaşları kaç bunların ? aslında dogru diyo alttan aldıkça erkekler yüz buluyo ama konuda önemli bence

kız galiba 33 yaşında falan adamda 50 aslında adamın ikinci evliliği ve kızı kaybetmekten korkuyo ama arkadaşımın bi hatası var her tartışmada bitsin diyo. ve ne yazıkki soğudum ondan soğuttu beni kendinden diyo. tabi içini bilmem ama arkadaşımda çok dik hiç onun gönlünü yapıcı değilonada söledim böle yapamam ben diyo

maşşallaaahhh diyesim geldi yaaaaa valla ne zoru varmış 50 yaşında adamla neyse orası bizi alakadar etmezde... Kızı eşini kaybetmekten korkuyorsa eşine ii davranmalı o zmn... Bence güzelce konussunlar yaaa olurmu hemen küstüm oynamıyorum... Eşinde gönlü yapılmadan olmaz ama

ayy efsun samsunda kaza olmuş ya. staja giden kıza minübüs çarpmış. arkadaşları nasıl alıyo işte hayatın gerçekleri

amaan ne deyim hayırlısı olsun rabbim haklarında hayırlısını versin cuma vakti dua edeyim başka yapacak bişeyim yok.üzülüyorum sadece

ayy efsun samsunda kaza olmuş ya. Staja giden kıza minübüs çarpmış. Arkadaşları nasıl alıyo işte hayatın gerçekleri

okudum şimdi haberlerde bizim o tarafta olmuş hemde annemlerin orda
Allah rahmet eylesin...

amaan ne deyim hayırlısı olsun rabbim haklarında hayırlısını versin cuma vakti dua edeyim başka yapacak bişeyim yok.üzülüyorum sadece

aynen öle canım... Hayırlısı olsun

BENCE SEVIYORLARSA BIR BIRLERINI BARISIRLAR SUAN cok kızgnlar demekkı ama ıste her kavgada bıtsın demekte ıyı deıl en sonnd akarsı tarafı bıktırr ve oyle bır an gelırkı cok tan karıs taraf onu bırkmıstır bıle. neyse mubark cuma gunu haklrnda hayrlısı olsun...

ben alırım büyük bir ihtimal le zaten alınacak canım bayram için inşallah hayırlısıyla kurarsın evini canım rabbim büyük

allah allah yuvayı kırıp yıkmak bu kadar kolay mı yaaaa şimdikileri hiç anlamıyorum ben 1 aylık evli olupta boşananlar bile var allah hayırlısını versin herkese

annenin veya kız kardeşinin alması lazım bence canım...
inşşalahh bi an önce kurarım yaa uzamasını istemiyorum artık
sürekli dua ediyorum ev satılsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…