- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.021
herkese afiyet olsun
kızlar dün gece çok kötü bir kazamız geçti bugün oğlumla ben hayatta olmayabilirdik psikolojim çok bozuldu eşimde evde yoktu,
akşam erken yatalım dedik 8,30 gibi oğlanın sütünü ısıttım o arada çocuk yanımda mutafta ben sütü biberona koyarken meğerse oğlan ocağın düğmesini açmış bengörmedim gitik yattık 11,45 gibi uyanır gibi oldum feci bir gaz kokusu kalktım hemen mutfağa koştum,en büyük ocağı son derece açmış 3 saat boyunca gaz sızmış eve o korkuyla mutfağın ışığını açtım ya ev havaya uçsaydı hemen bütün pencereleri kapıları açtım oğlumu kontrol ettim,eşime haber verdim hemen gel böyle böyle oldu ben çok korkuyorum diye o da deli olmuş çıktı geldi benim korkudan elim ayağım titriyo ama ilk defa ölümle bu kadar burun buruna geldim rabbim korudu bizi bir muhtacı sevindirmem lazım kızlar allahım kimseye yaşatmasın bu korkuyu
evet efsuncuğum hayat gerçekten çok garip . dün anneannem kalp krizi geçirdi ve yoğun bakımda şuanda damarlar çok tıkalı olduğu için müdahale edemediler kaldıramaz diye şimdi güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla . anneannem 86 yaşında biz onun için hastanede toplanmış dua ederken gencecik bir insan gözlerini hayata yumdu hastahanede . ALLAH bizi sağlığımızdan ayırmasın İNŞALLAH . birileri sevinirken birileri üzülüyor hayat böyle bişey sevinçlerde hüzünlerde biz insanlar için
annenin veya kız kardeşinin alması lazım bence canım...
inşşalahh bi an önce kurarım yaa uzamasını istemiyorum artık
sürekli dua ediyorum ev satılsın diye
herkese afiyet olsun
[ı]
onlarda benim üstüme yıktı canım neyse sağlık olsun ben alırım artık canımcım
inşallah satılır biran önce benim dualarım sizlerle canlar[/ı][/font][/ı][/b]
sen al o zmn canım
çok sağol canım yaaa valla sürekli dua ediyrm satılsın hayırlısı olsun diye şaun ertelemek zorunda kalıyrz kararımızı ama olsun umutsuz değilim en azından kocişimdeIstiyo en azından biraz daha sabır mesela dün akşam bişey demedim kırıcı tuttum çenemi mecburen
o kadar çok bunaldım ki anlatamam ya bazen daralıyorum resmen
demiştim ya eşim dükkan açtı diye kaynımla ortaklar zaten
eşime sen dükkanda dur ben pazarlara giderim demiş
ama son 1,5 haftadır eşimi pazarlara yolluyo kendi dükkanda duruyo
deli olcam yaaa eşimi köle gibi kullanıyo resmen
[ı]o kadar çok bunaldım ki anlatamam ya bazen daralıyorum resmen
demiştim ya eşim dükkan açtı diye kaynımla ortaklar zaten
eşime sen dükkanda dur ben pazarlara giderim demiş
ama son 1,5 haftadır eşimi pazarlara yolluyo kendi dükkanda duruyo
deli olcam yaaa eşimi köle gibi kullanıyo resmen[/ı]
[ı]sabırnlı ol bebekim herşey yoluna girecek herşey [/ı]
eşim yarında pazar da çalışıyo allah aşkına biri bana akıl versin ne yapayım ben
ben geldim kızlarrrrrrrrr
eşim yarında pazar da çalışıyo allah aşkına biri bana akıl versin ne yapayım ben
canım yaa
neden bu kadar yoğun bu adamın işi!!!
sana dicek bişeyim yok malesef ama en azından şöyle düşün,çalışıyo..arkadaşlarımla gezicem vs demiyo..sert tepki verme,vermemeye çalış
hiç tepki vermiyorum ki tepkisiz öle leyla gibi kaldım ortalarda. Allahım affetsin çıksın şu işten diye dua eder oldum artık
ne zamandır yokum ortalarda değilmi?ha sorun ne oldu diye,hatta hiç sormayın hala ne uzadık ne kısaldık Allahtan peygamber sabrı dileyerek sürdürmeye calısıyorum.iş inata bindi ya hani bide mutlu olmak isteyen insan sayısı cok fazla.onları sevindirmemek için çabalıyorum ve artık gercekten herseyi zamana bıraktım Allahtan hayırlısı diyorum.yasanan bi olayın sonrasında aglasakta sevinsekte sonu hep hayıra varıyor nasılsa.aileme sarıldım şimdi annem babam ve kardeslerimle de aram yoktu.şimdi şükür onlarlada iyiyim.geriside Allahlık bi durum zaten bakalım neler olacak.zor ama yuva denen şey neymiş be arkadaş kötü alıskanlık gibi hiç vazgeçemiyorsun.şimdi benimki iştende ayrıldı ben çalısıyorum ama aklı sıra beni deniyor yılacakmıyım diye.bende dedim kızım salla bunu pes etmek yok.:) işte böyle efsunumm ve diğer arkadaslarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?