"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

banucum canım çok geçmiş olsun..en çok korktuğum şey budur benim ( tik gibi bişey var bende sürekli kontrol ederim o düğmeleri,başkasının mutfağına gittim mi hemen gözüm ona gider..
Allah korumuş,çok şükür...iyi düşünmüşsün sadaka ver Allah beterinden korusun...

nazcım geçmiş olsun..Allah acil şifa versin inşallah..yaşlı da olsa insan ölümü yakıştıramıyo,erken geliyo öyle değil mi...hayırlısıyla iyileşir inşallah canım

annenin veya kız kardeşinin alması lazım bence canım...
inşşalahh bi an önce kurarım yaa uzamasını istemiyorum artık
sürekli dua ediyorum ev satılsın diye

onlarda benim üstüme yıktı canım neyse sağlık olsun ben alırım artık canımcım
inşallah satılır biran önce benim dualarım sizlerle canlar

herkese afiyet olsun

afiyet olsun canım

[ı]
onlarda benim üstüme yıktı canım neyse sağlık olsun ben alırım artık canımcım
inşallah satılır biran önce benim dualarım sizlerle canlar[/ı]
[/font][/ı][/b]

sen al o zmn canım
çok sağol canım yaaa valla sürekli dua ediyrm satılsın hayırlısı olsun diye şaun ertelemek zorunda kalıyrz kararımızı ama olsun umutsuz değilim en azından kocişimde Istiyo en azından biraz daha sabır mesela dün akşam bişey demedim kırıcı tuttum çenemi mecburen

o kadar çok bunaldım ki anlatamam ya bazen daralıyorum resmen
demiştim ya eşim dükkan açtı diye kaynımla ortaklar zaten
eşime sen dükkanda dur ben pazarlara giderim demiş
ama son 1,5 haftadır eşimi pazarlara yolluyo kendi dükkanda duruyo
deli olcam yaaa eşimi köle gibi kullanıyo resmen

sabırnlı ol bebekim herşey yoluna girecek herşey

zamanında iş bölümü yapmışlar madem şimdi niye değiştiriyolarki..dediğin gibi bi kullanma mı var yoksa bu geçici bişey mi acaba..
ama eşin de kendini kullandırmasın canım,sen eşine tepkili konuşma bence.."kullanılıyosun" deme ağrına gitmesin..ama alttan alttan mesajını da ver yani :)

bence eşin kendini ezdirmesin canım öle alıştırırsa abisini sürekli eşini ezmeye çalışır abisi bence...

[ı]sabırnlı ol bebekim herşey yoluna girecek herşey [/ı]

evet sabrın sonu selamet olacak inşallahhh canım...
Inşşallah bigün burada çok mutlu şeyler de paylaşıcam

eşim yarında pazar da çalışıyo allah aşkına biri bana akıl versin ne yapayım ben

canım yaa
neden bu kadar yoğun bu adamın işi!!!
sana dicek bişeyim yok malesef ama en azından şöyle düşün,çalışıyo..arkadaşlarımla gezicem vs demiyo..sert tepki verme,vermemeye çalış

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldim kızlarrrrrrrrr

hoşgeldin banuşum nasılsın biraz daha iiiisin inşşallahhh

eşim yarında pazar da çalışıyo allah aşkına biri bana akıl versin ne yapayım ben

yaaa eşinin işi bu kdr mı ciddi bi yer nedir bu ???
ama mecbur adam ekmek parası oda napsın
en azından seni bırakıp gezmiyor canım
eşinin başka iş sansı yokmu ahkeşkem yaaaa

canım yaa
neden bu kadar yoğun bu adamın işi!!!
sana dicek bişeyim yok malesef ama en azından şöyle düşün,çalışıyo..arkadaşlarımla gezicem vs demiyo..sert tepki verme,vermemeye çalış

hiç tepki vermiyorum ki tepkisiz öle leyla gibi kaldım ortalarda. Allahım affetsin çıksın şu işten diye dua eder oldum artık

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, AHKESKE+, nihalce+, mutlukız+, banumbny+

hoşgeldiniz eylüşüm ve nihalce
nasılsınız bakem kızlar ???

ne zamandır yokum ortalarda değilmi?ha sorun ne oldu diye,hatta hiç sormayın hala ne uzadık ne kısaldık Allahtan peygamber sabrı dileyerek sürdürmeye calısıyorum.iş inata bindi ya hani bide mutlu olmak isteyen insan sayısı cok fazla.onları sevindirmemek için çabalıyorum ve artık gercekten herseyi zamana bıraktım Allahtan hayırlısı diyorum.yasanan bi olayın sonrasında aglasakta sevinsekte sonu hep hayıra varıyor nasılsa.aileme sarıldım şimdi annem babam ve kardeslerimle de aram yoktu.şimdi şükür onlarlada iyiyim.geriside Allahlık bi durum zaten bakalım neler olacak.zor ama yuva denen şey neymiş be arkadaş kötü alıskanlık gibi hiç vazgeçemiyorsun.şimdi benimki iştende ayrıldı ben çalısıyorum ama aklı sıra beni deniyor yılacakmıyım diye.bende dedim kızım salla bunu pes etmek yok.:) işte böyle efsunumm ve diğer arkadaslarım.

hiç tepki vermiyorum ki tepkisiz öle leyla gibi kaldım ortalarda. Allahım affetsin çıksın şu işten diye dua eder oldum artık

ahkeşkem öyle de dua etme ama canım..
eşinin öğrenim durumu ne ne iş yapar tam bilmiyorum ama bi yandan da uygun bişeyler arasa mı acaba?bu durumdan rahatsızsınız,e parası da çok değil diyosun,araştırsanız başka bişeyler??

nihalce ailenle aranın düzelmesine sevindim..yolda görsek konuşmayız demiştin yanlış hatırlamıyosam..onlarla iyi olmak psikolojine de iyi gelmiştir..
inşallah yuvanızı da kurtarırsınız,ya da en hayırlısı ne ise o olsun..
kimse mutsuz olmak için evlenmiyo,evlendiğinde mutsuzsan,ama mutlu olmak için,sorunları halletmek için elinden geleni yaptığın halde mutsuzsan sürdürmenin de anlamı yok galiba...inşallah herşey iyi olur sizin için,kendini üzme,zamana bırakmışsın en iyisi,pes etme elinden geleni yap..Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…