- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.041
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, AHKESKE+, nihalce+, mutlukız+, banumbny+
hoşgeldiniz eylüşüm ve nihalce
nasılsınız bakem kızlar ???
nihalce ailenle aranın düzelmesine sevindim..yolda görsek konuşmayız demiştin yanlış hatırlamıyosam..onlarla iyi olmak psikolojine de iyi gelmiştir..
inşallah yuvanızı da kurtarırsınız,ya da en hayırlısı ne ise o olsun..
kimse mutsuz olmak için evlenmiyo,evlendiğinde mutsuzsan,ama mutlu olmak için,sorunları halletmek için elinden geleni yaptığın halde mutsuzsan sürdürmenin de anlamı yok galiba...inşallah herşey iyi olur sizin için,kendini üzme,zamana bırakmışsın en iyisi,pes etme elinden geleni yap..Allah yardımcın olsun
zamanında iş bölümü yapmışlar madem şimdi niye değiştiriyolarki..dediğin gibi bi kullanma mı var yoksa bu geçici bişey mi acaba..
ama eşin de kendini kullandırmasın canım,sen eşine tepkili konuşma bence.."kullanılıyosun" deme ağrına gitmesin..ama alttan alttan mesajını da ver yani :)
bence eşin kendini ezdirmesin canım öle alıştırırsa abisini sürekli eşini ezmeye çalışır abisi bence...
evet sabrın sonu selamet olacak inşallahhh canım...
Inşşallah bigün burada çok mutlu şeyler de paylaşıcam
ben geldim kızlarrrrrrrrr
ne zamandır yokum ortalarda değilmi?ha sorun ne oldu diye,hatta hiç sormayın hala ne uzadık ne kısaldık Allahtan peygamber sabrı dileyerek sürdürmeye calısıyorum.iş inata bindi ya hani bide mutlu olmak isteyen insan sayısı cok fazla.onları sevindirmemek için çabalıyorum ve artık gercekten herseyi zamana bıraktım Allahtan hayırlısı diyorum.yasanan bi olayın sonrasında aglasakta sevinsekte sonu hep hayıra varıyor nasılsa.aileme sarıldım şimdi annem babam ve kardeslerimle de aram yoktu.şimdi şükür onlarlada iyiyim.geriside Allahlık bi durum zaten bakalım neler olacak.zor ama yuva denen şey neymiş be arkadaş kötü alıskanlık gibi hiç vazgeçemiyorsun.şimdi benimki iştende ayrıldı ben çalısıyorum ama aklı sıra beni deniyor yılacakmıyım diye.bende dedim kızım salla bunu pes etmek yok.:) işte böyle efsunumm ve diğer arkadaslarım.
ahkeşkem öyle de dua etme ama canım..
eşinin öğrenim durumu ne ne iş yapar tam bilmiyorum ama bi yandan da uygun bişeyler arasa mı acaba?bu durumdan rahatsızsınız,e parası da çok değil diyosun,araştırsanız başka bişeyler??
eşim yarında pazar da çalışıyo allah aşkına biri bana akıl versin ne yapayım ben
ortak iş kardeşler arasında bile zor demekki...eşin de farkındaysa ezdirmez heralde kendini,dükkan işinden hesaptan maliyeden anlayan oysa dediği gibi abisinin orda durması bi işe yaramaz..hevesini alsın madem :) inşallah kötülük olmaz aralarında,ama ezdirmesin kendini bence,huzursuzluk olmasın...öff bu başka insanların evlerimizin içinde sorun olmasını istemiyorum yaa!!kimse kimseyi huzursuz etmesin!!!kaynımda iş kabiliyeti yok canım kaynıma rahat iş olsun ne olursa olsun pazara çıkarlarken de sürekli sergiyi bırakıp bırakıp eşime giderdi gezer gezer gelirdi dükkan açtılar eşim durdu 1 hafta kadar falan sonra abim eşimi pazarlara sürmeye başladı yine akşam dedim hani sen duracaktın canım neden abim böyle yapıyo dedim hevesini alsın bakalım canım bırak ta dedi iki gün sonra maliyeciler gelince görcem ben onu falan dedi ama eşimde üzülüyo ben hissediyorum yaaaa akşam dedim bişey mi oldu diye yok bişey dedi ama düşünüyo öyle sanki bana bişey söyleyecek ama söyleyemiyo gibi ama bişey demiyorum kaynıma allaha havale ediyorum gerçekten
eziliyo canım aslında tartışma çıkmasın diye susuyo ben öyle tamin ediyorum yani
hoşgeldin canım toparlayabildin mi kendini birzcık canım
hoşgeldin canım üzülme canım her şeyde vardır bi hayır öyle düşün canım belki zamanla düzelir sabret inşallah sabrının mükafatını görürsün inşallah canım
ne zamandır yokum ortalarda değilmi?ha sorun ne oldu diye,hatta hiç sormayın hala ne uzadık ne kısaldık allahtan peygamber sabrı dileyerek sürdürmeye calısıyorum.iş inata bindi ya hani bide mutlu olmak isteyen insan sayısı cok fazla.onları sevindirmemek için çabalıyorum ve artık gercekten herseyi zamana bıraktım allahtan hayırlısı diyorum.yasanan bi olayın sonrasında aglasakta sevinsekte sonu hep hayıra varıyor nasılsa.aileme sarıldım şimdi annem babam ve kardeslerimle de aram yoktu.şimdi şükür onlarlada iyiyim.geriside allahlık bi durum zaten bakalım neler olacak.zor ama yuva denen şey neymiş be arkadaş kötü alıskanlık gibi hiç vazgeçemiyorsun.şimdi benimki iştende ayrıldı ben çalısıyorum ama aklı sıra beni deniyor yılacakmıyım diye.bende dedim kızım salla bunu pes etmek yok.:) işte böyle efsunumm ve diğer arkadaslarım.
iyiyim efsuncum,her zamanki gibiyim işte,çok şükür...
ortak iş kardeşler arasında bile zor demekki...eşin de farkındaysa ezdirmez heralde kendini,dükkan işinden hesaptan maliyeden anlayan oysa dediği gibi abisinin orda durması bi işe yaramaz..hevesini alsın madem :) inşallah kötülük olmaz aralarında,ama ezdirmesin kendini bence,huzursuzluk olmasın...öff bu başka insanların evlerimizin içinde sorun olmasını istemiyorum yaa!!kimse kimseyi huzursuz etmesin!!!
ne yapacağımı şaştım kaldım bitanem valla. adamın arkasında babada yok ki destek olsun. güya bide sağlam dayısı var hiç bir halta yaradığı yok gitti konuşmaya ısrarlarımla tamam sen merak etme dendi yine aynı yine aynı değişen bi b.k yok. valla özür dilerim ama çok sinirli kırgın üzgün değişik duygularla doluyum. eşimde ön lisans mezunu okula devam ediyo daha oda.
senden ne haber efsuncuk :) ne yaptın ev meselesini?ben cok koptum bu aralar senin kac cocuk vardı,kv ile birlitesin ve ayrı ev durumunuz falann vardı dimi?
eşimle olan durumlarımdan hiç haberleri yok babam dedi gelsen dahi kapım sonuna kadar acık bas tacısın kızım dedi ne mutlu bana bunu duyabildim.ama gitsem hem pes etmiş olcam hemde allah kahretsin it gibi seviyorum adamlara dolu acı yasattım bide benim ask acımımı avutsunlar onlarda yaslanıyor hastalanıyor artık.bu hakkı görmüyorum kendimde eger döneceksem bile baba evine ki allahım kimsenin yuvasını dagıtmasın hersey daha farklı olmalı öyle bi durumda kıyamam artık onlara.
ne yapacağımı şaştım kaldım bitanem valla. adamın arkasında babada yok ki destek olsun. güya bide sağlam dayısı var hiç bir halta yaradığı yok gitti konuşmaya ısrarlarımla tamam sen merak etme dendi yine aynı yine aynı değişen bi b.k yok. valla özür dilerim ama çok sinirli kırgın üzgün değişik duygularla doluyum. eşimde ön lisans mezunu okula devam ediyo daha oda.
ortak iş kardeşler arasında bile zor demekki...eşin de farkındaysa ezdirmez heralde kendini,dükkan işinden hesaptan maliyeden anlayan oysa dediği gibi abisinin orda durması bi işe yaramaz..hevesini alsın madem :) inşallah kötülük olmaz aralarında,ama ezdirmesin kendini bence,huzursuzluk olmasın...öff bu başka insanların evlerimizin içinde sorun olmasını istemiyorum yaa!!kimse kimseyi huzursuz etmesin!!!
allah 16 yıllar nasip etsin sana canım.cok sagolasın aynen bende cok mutlu oldum agladık falan bayagı duygusallastım ve gögsüm kabardı.nolsun nihalcim yaaa bigün iii bigün kötü ama şükürler olsun yinede...
Benim çocuğum yok henüz canım 16 aylık evliyim daha... Aynen öle tatlım...
Ayyyy babanın sözü çok mutlu etti beni yaaa
Bence pes etme sabret biraz daha derim bende
tabiki zor canım eşimin ikna kabiliyeti çok yüksek abime göre abim pazarlar da da bişey yapamayınca ben dükkanda durayım demiş yada 1 gün sen 1 gün duralım demiş kaynımı fitleyen eltim adım gibi eminim bundan kızımın adını koydular dükkana aslında eşim istemedi ama ortak karar aldılar yani ebrar olsun diye eltimde fesatlık yaptı biliyorum çünkü bana bile surat yapıyo şuan da gerçekten hepsinden uzak bir yerde olmayı istiyorum bazen sadece kızım eşim ve ben
tabiki zor canım eşimin ikna kabiliyeti çok yüksek abime göre abim pazarlar da da bişey yapamayınca ben dükkanda durayım demiş yada 1 gün sen 1 gün duralım demiş kaynımı fitleyen eltim adım gibi eminim bundan kızımın adını koydular dükkana aslında eşim istemedi ama ortak karar aldılar yani ebrar olsun diye eltimde fesatlık yaptı biliyorum çünkü bana bile surat yapıyo şuan da gerçekten hepsinden uzak bir yerde olmayı istiyorum bazen sadece kızım eşim ve ben
banada eltinin parmağı varmış gibi gelmişti zaten eltiler böle ortak işleri çekemezler helede kocaları bi işe yaramıyorsa... Isim işide bayaaa koymuştur ona neden bizim çocuğun ki değil diye...
zor iş canım...iç içesiniz mecburen..ama yine de mesafeni korumaya çalış,yuvanıza onlar yüzünden huzursuzluk girmesin,güçlü olmak zorundasın.eşine destek ol,ezdirmesin kendini,sen de ezdirme..eltin kötü niyetli olablir ama sen onu kendi iyi niyetinle bastır,Allah yardım etsin size..
hiç üzülme bence boşver,onu tak bunu tak,ohoo...bi süre sonra iyice rayına oturturlar inşallah
ya eşim zaten ebrar olsun demedi kaynım ve diğer ortak ısrar etmişler ebrar olsun diye eşim bana dedi ebrarın adını koymak istiyorlar ama ben ısrar etmedim dedi kendileri bilirler dedi bende hayırlısı dedim o zaman için kaynım ve diğer ortak ebrar doğduktan sonra işler açıldı çok bereketli çocuk onun adı olacak diye ısrar ettiler eşimde tamam dedi ama eltimin kıskançlığı kaynıma aşırı yansıyo anlatamam yani
hemde nasıl zor eylülüm sesimi çıkarmıyorum hiç sabır ediyorum bize bişey alınsa kaynımlara,kaynanamlara,görümcemlerede alınır ben hiç bişey demem bak örnek olarak ben hamileyken çamaşır makinesi bozulmuştu yenisi alacaktık eltimlere de bulaşık makinesi kaynanamlara da buzdolabı alındı düşün yani allahım sabırlar versin bana başka dicek bişey bulamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?