- Konu Sahibi efsuNevfel
-
merhaba arkadaşlar..
buralardayım ama bu ara pasif takılıyorum sizleri okuyorum sadece
gözümüz yollarda kaldı aybukem eylülüm efsun hala yok piyasada ..... vefada hiç gelmedii merak ettim valla nerde bu kızlar
niye öyle yapıyon. yazasın mı yok bakem seninn..
aybuke cim hoşgeldin senle gelin gelinde cuma yı kutayalaım. çalışanlar için ne güzel işte haftasonu.
niye öyle yapıyon. yazasın mı yok bakem seninn..
aybuke cim hoşgeldin senle gelin gelinde cuma yı kutayalaım. çalışanlar için ne güzel işte haftasonu.
aynen turkuaz,yazasım yok,ama okuyorum takibimdesiniz :)
günaydın canım amin inş sanada hayırlı cumalar ne yaptınn dinlenebildinmi akşam
günaydın kızlarrr. cumanız hayırlı olur inşallah rabbim gönlünüze göre versin...
vefa sen nerdesin canım her sabah yazardın işler mi yoğun:126:
kızlar size soru hiç alışverişe falan gitmeyip direk eve gidip surat yapıp yatayım mı yoksa arkadaştan borç alıp yanımada eşimin arkadaşının kardeşi var onu alıp alışverişe gideyim mi
turkuazım allah babana şifa versin cuma mübarek gün sağlık sıhatine kavuşsun inş
ahkeşkem sende sorun bitmiyor bacım sabır sabır çek allahım gönlüne göre versin
banumm çok merak etmişsin beni canım saol işteyim bugün yoğunum allahım efsunuma da eylülümede sanada kalplerindeki dilekleri hayatlarına eğlesin
eee o zaman benim çarşı işi ne olacak
neyse kızlar yaa ben sizi hep sıkıntılarımla sıkıyorum valla biran çok rahatsız oldumhep benim sıkıntılar dertler en iyisi biraz kabuğuna çekilmek
yarın gidersin, nişan ne zaman bilmiyorum ama?? birde giyecek başka bir kıyafetin varsa onu giyersin. alman şart mı şuan?hani maddi açıdan dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?