- Konu Sahibi efsuNevfel
-
yarın gidersin, nişan ne zaman bilmiyorum ama?? birde giyecek başka bir kıyafetin varsa onu giyersin. alman şart mı şuan?hani maddi açıdan dedim.
neyse kızlar yaa ben sizi hep sıkıntılarımla sıkıyorum valla biran çok rahatsız oldumhep benim sıkıntılar dertler en iyisi biraz kabuğuna çekilmek
bi sıkıntın mı var canım nie yazasın yok sıkıldın mı yoksam bizden
Kızlar 4 gün Uludağda kaldım yeni geldim ve topici tanıyamadım adetaen son bıraktığımda MDK55 Ankaraya gidiyordu, nicki değişecekti bazı arkadaşlarla birlikte. Kimin nicki ne oldu ay kafam karıştı burada
canlar günaydın,
Efsunn umunda ayrı bir evi olması nasip olur inş. (EFSUNNN dün kv kv sine gittiğinizi gördüm ammaaa erken gelrisin sandım, heee bide sana bebek mi ev mi diye düşündüm, evi daha uygun buldum, ev olursa Allah ın izniyle bebiş olur zatiiii ) ..
efsun la eylül hala gelemediler ne uykucu ne tembel çıktı bu gelinler yaa
gözümüz yollarda kaldı aybukem eylülüm efsun hala yok piyasada ..... vefada hiç gelmedii merak ettim valla nerde bu kızlar
tpic değişti baya bil bakalım ben kimimefsunnn
günaydın kızlarrrrr....
nişana gitmez olurmuyum gittim tabiki de:) valla ne istediysem onları yaptırdım. cuma işten çıktım gittim eşimle buluştuk iğne yaptırdık ona sonra aradan eve geçip bişeyler yeyip beni arkadaşının kardeşinin yanına bıraktı beraber onla alışverişe gittik eşimde arkadaşlarıyla gitti. bizde alışveriş bitince arabayla beylerin yanına geçtik bizde geldik die ohhhhh pek iyiydi valla. ertesi gün nişan falan çok güzeldi.
dünde eşimle biraz dertleştik 1.5 saat yürümüşüz konuşmanın hararetiyle. eşim bana dedi ki bu benim acizliğim sende her defasında bunu yüzüme vurup duruyorsun ben çok mu mutluyum sanki.
günaydın kızlarrrrr....
nişana gitmez olurmuyum gittim tabiki de:) valla ne istediysem onları yaptırdım. cuma işten çıktım gittim eşimle buluştuk iğne yaptırdık ona sonra aradan eve geçip bişeyler yeyip beni arkadaşının kardeşinin yanına bıraktı beraber onla alışverişe gittik eşimde arkadaşlarıyla gitti. bizde alışveriş bitince arabayla beylerin yanına geçtik bizde geldik die ohhhhh pek iyiydi valla. ertesi gün nişan falan çok güzeldi.
dünde eşimle biraz dertleştik 1.5 saat yürümüşüz konuşmanın hararetiyle. eşim bana dedi ki bu benim acizliğim sende her defasında bunu yüzüme vurup duruyorsun ben çok mu mutluyum sanki.
kızlar günaydın herkese...ahkeşkem günaydın sanada.anlaşılan haftsaonun iyi geçmiş canım sevindim senin adına,eşininde kafası artık dank etmeye başlamış sanırım canım
günaydın vefacım ya eşimin kafası hep dank etmiş durumda ama uygulama yapamıyo onda hak veriyorum yoksa oda çok istiyo atrı evi falan oda hiç mutlu değil.hafta sonum aslında ii ama gergin geçti işte canım yaa. amaaan ne yapayım bıraktım artık ne olacaksa.
sen ne yaptın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?