"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

yahu kızlar ne kadar hızlısınz bee yetişemiom size:18:
malum iş yernde olunca heran bakamıorum bnm elemanlar sürekli tepemde
ama burda çok scak çok samimi arkidişlikler olcak eminim

inşlallh sen ne iş yapıyosun bakalım yaş kaç bekar mısın amma sordum dmi

inşlallh sen ne iş yapıyosun bakalım yaş kaç bekar mısın amma sordum dmi

yok cnm az bile sordun neki bnlar:))
bn evliyim tatlım üstte yazdım ama grmednz bni
neyseee bidaa yazıorum dahada yazmam ii dinleyin
4 haziran 2011de evlendim 1 yıllık evliyim, 24 yaşındayım
çocukum yok henüz düşünmüorz
kurumsal bi şirkette üst düzey yöneticiyim 4 yıldır aynı şirketteym ama 1buçuk yıldır yöneticilik yapıorum evlenmeden bkaç ay önce terfii ettim
seni okuduklarımdan tanıdığım kadaryla 25 yaşında 2 çocuk annesisin dimi hafızama bak bee

ewet ta kendisiyim ee boşuna üst düzey ynetici olmamışın hafza ii demek ki:)

arkadaşlar çıkıyorum şimdilik babam gelcek brazdan da..gelince hepsini okuyabilir miyim bilmiyorum ateş gbiyiz valla döktürürsünz ben gelene kadar muhabbeti neyse öptüm hepinizi dostlar....

akşama ne yemek yapacaksınız ev hanımları,klasik bir soruyla muhabbete girelim barii :)

hala karar vermiş değilim dünde eve gittim rahatsızdım ya biraz eşim gelene kadar yattım akşam 8 gibi geldi sesini duyuyorum içerden baksana bunun kalkıp ta yemek hazırlayacağı yok ben yapayım bari diyor kayınvalde gelipte yanıma sorma gereği bile duymuyor ne oldu kaç sattir yatıyosun bişeyinmi var diye neyse yemeğe çağırdılar kalktım gittim kayınvaldenin menüsü;

1-yağsız sade makarna

söleseydın otursun kendi yesin

iyi yapmışsın canım,sen yapsan kıyamet kopar emin ol
aynen öyle olurdu canın adım beceriksize çıkardı ha bu arada ben sana yazdım görmedin herhalde benim msn arkadaşlık bildirimi gelmedi özelden tekrar adres yollarmısın canım
kızlar ne oldu herkes döküldü birer birer gidiyo

ay bana yine uyku çöktü bu ne anlamadım öğleden sonraları ağırlık basıyo gözlerimi açamıyorum.

buarada akşam rahatsızdım eşim saolsun sofrayı hazırladı topladı çocukla ilgilendi bende mışıl mışıl uyudum ilk defa bukadar emek verdi çok hoşuma gitti ya...bende uykumu aldım bugünde ben onu mutlu edicem canlar:)))

eylül gelmişsin yemekmi yapıyordun yoksaaaaaa becerikli hatunnn

yok nasyabanucum,daha bulamadım bişey,be nde tavuk çıkardım buzluktan bi çözülsün bakalım ne yapacam :) gittim azcık etrafa bakındım,toplancak bişey de yokki,çok düzenliyim kahretsin!! tv baktım azcık da,bi de dondurma yedim,ama doymadım valla bitmeyeydi iyiydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…