- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.101
Tamam canım eylül diyeyimbu aralar benimde canım sıkkın biraz regl günlerim şaştı. Şimdi olsam bi dert olmasam bi dert. Pazartesi günü eşimin kuzeniyle burada bir köye gezmeye gidebiliriz, köyün sahili de varmış orada denize girilebilir, ben olursam giremem tabii. Olmazsam da bu da bir sağlık sorunu neticede, kiste filan dönüşür diye korkuyorum, tam 1 hafta gecikmiş oluyor bugün itibarıyla. Hamile filan değilimdir onu düşünmüyorum bile..
keşke ben de 1 hafta geciksem de hamile olsam :) belki hamilesindir,niye düşünmüyosun,var mıydı senin çocuğun???
kiste dönüşür dedin de ben de korktum yabi rahat ol,stres filan mı yaşadın niye gecikti acaba...
bi de şimdi çıkmak zorundayım anie,eşim yemeğe gelecek,konuşuruz yine,gir buralara bak kaç gündür yoksun!!
valla canım günde yarım kilo süt içen oğlumu sütten kesmek üzere üstelik ben oğluma hazır sütte almıyorum kasabada dayımların inekleri var onlardan getirtiyorum süte para gidiyo diye çocuğa süt vermiyor ben verdiğim zamanda bir sürü laf neymiş büyümüş artık yetermiş bu kadar süt içtiği daha çocuk 2 yaşında herkes çocuğum süt içsin diye uğraşır benim oğlum sütü bırakmak üzere akşama kadar süt vermiyor dün 2 kilo sütü döktüm kötü olmuş dolapta bende kızdım tabi kaynanaya bak gördünmü oğlum içmesin çöpe gitsin kar yapıyoruz sanki amannnnn daha neler nelerrrr
Tamam canım eylül diyeyimbu aralar benimde canım sıkkın biraz regl günlerim şaştı. Şimdi olsam bi dert olmasam bi dert. Pazartesi günü eşimin kuzeniyle burada bir köye gezmeye gidebiliriz, köyün sahili de varmış orada denize girilebilir, ben olursam giremem tabii. Olmazsam da bu da bir sağlık sorunu neticede, kiste filan dönüşür diye korkuyorum, tam 1 hafta gecikmiş oluyor bugün itibarıyla. Hamile filan değilimdir onu düşünmüyorum bile..
ha arkadaşlar ben sizden bir akıl istiyorum dün yazacaktım unuttun sonra, sorun yine kayınvalde tuvalette el yıkamama alışkanlığı ve daha ta iğrenci regl olduğu zamanlarda tuvaletin hali her giriyorum tuvalatte kan çöp kutusunun üstü kan sanırım elinden bulaştırıyo çok iğreniyorum evde yemek yiyemiyorum daha önce utandırmayayım diye kızımla konuştum onun yanında canım sakın ellerini sabunla yıkamadan çıkma bu çok kötü bir alışkanlık diye anlattım yavrum ne dese bana anneciğim ben ellerimi hep sabun döküp yıkıyorum ya zaten 5 yaşındaki çocukta var bu alışkanlık 55 yaşındaki kadında yok daha öncede söyledim yine aynı manzarayla karşılaştığımda tuvalletten çıkarken lütfen arkana dön bak ben böyle bir görüntü gördüm iyiki oğlun görmedi çok tiksinir böyle şeylerden dedim hiçbirşey demedi ve 3 gündür yine aynı sorun bugün sabah kalktık lavobaya giricem offf dedim bu ne böyle ya eşim geldi yanıma neoldu dedi baksana şuna dedim midesi ayağa kalktı lütfen ben annene söylemeye utanıyorum ne yapacağız dedim kızlar siz bir akıl verin ne yapmalıyım
Bebek mi düşünüyorsun cnm sen ve seninde mi gecikti :)
Hayır çocuğum yok, henüz düşünmüyoruz ve korunuyoruz.
Biraz yaşam düzenimi değiştirdim acaba ondan mı oldu diyorum, 3 gün kiraz yedim kiraz detoksu için, sonra 5 gün Uludağda kaldım hem ortam hem hava değişimi vs... Bu ay hayatımda farklılıklar oldu yani.
Tamam canım afiyet olsun sizeArada bakıyorum bu topice ama Uludağa çıkıp geldikten sonra baya değişmiş buldum burayı ve ipin ucunu kaçırmıştım o yüzden dahil olamadım bi türlü, nickler de değişince iyice yabancılaşmıştım
bence hava değişiminden olabilir canım bu ara genelimizde var bu sıkıntı malesef
Bebek mi düşünüyorsun cnm sen ve seninde mi gecikti :)
Hayır çocuğum yok, henüz düşünmüyoruz ve korunuyoruz.
Biraz yaşam düzenimi değiştirdim acaba ondan mı oldu diyorum, 3 gün kiraz yedim kiraz detoksu için, sonra 5 gün Uludağda kaldım hem ortam hem hava değişimi vs... Bu ay hayatımda farklılıklar oldu yani.
Tamam canım afiyet olsun sizeArada bakıyorum bu topice ama Uludağa çıkıp geldikten sonra baya değişmiş buldum burayı ve ipin ucunu kaçırmıştım o yüzden dahil olamadım bi türlü, nickler de değişince iyice yabancılaşmıştım
ha arkadaşlar ben sizden bir akıl istiyorum dün yazacaktım unuttun sonra, sorun yine kayınvalde tuvalette el yıkamama alışkanlığı ve daha ta iğrenci regl olduğu zamanlarda tuvaletin hali her giriyorum tuvalatte kan çöp kutusunun üstü kan sanırım elinden bulaştırıyo çok iğreniyorum evde yemek yiyemiyorum daha önce utandırmayayım diye kızımla konuştum onun yanında canım sakın ellerini sabunla yıkamadan çıkma bu çok kötü bir alışkanlık diye anlattım yavrum ne dese bana anneciğim ben ellerimi hep sabun döküp yıkıyorum ya zaten 5 yaşındaki çocukta var bu alışkanlık 55 yaşındaki kadında yok daha öncede söyledim yine aynı manzarayla karşılaştığımda tuvalletten çıkarken lütfen arkana dön bak ben böyle bir görüntü gördüm iyiki oğlun görmedi çok tiksinir böyle şeylerden dedim hiçbirşey demedi ve 3 gündür yine aynı sorun bugün sabah kalktık lavobaya giricem offf dedim bu ne böyle ya eşim geldi yanıma neoldu dedi baksana şuna dedim midesi ayağa kalktı lütfen ben annene söylemeye utanıyorum ne yapacağız dedim kızlar siz bir akıl verin ne yapmalıyım
Banum seninki ayni benimkindn diyom ya benimki su dokmez arkasinda b...k birakirdi. Ogluna soyledim o soyledi anasina. Allahtan
Menapozdu benimki allah dan dedim okuyunca:))
Eylussss uyu kiz karismicam artik sana. Uyu da popisinnn buyusun.
Test yapma sen hamile cikinca keske beklemeseydim dicennnn
Yada cisini gonder ben bakam teste:))))
oda arkadaşımla kapıyı kapatıp uyuyalım dedik biraz öğle arasının bitmesine 10 dk vardı uyumuş kalmışız valla kapıyı tıkladılar da uyandık:) ama daha kesmedi en tatlı yerinde böldüler
Ahkeskemmm gittim sincik ise gidiyorum. Guzel gecti test uygulamasina cagiracaklar isle ilgili neyi nekadar biliyom diye.
Ama bosanma ma takildikar biraz. Bu sirket arap sermayeli uani tutucu bir sirket. Bunu biliyomda banane ben is yapip rve gitcem.
Herkesin dusunceside ibadeti de kendine. Bakalum hayirlisi ile olur İns. Sabah gittigim yerde var orasida sistem kurmaya calisan biryer. Cok icime sinmedi. Bakalim kismet. Rabbim en hayirli yeri nasip eylesin
Ahkeskemmm gittim sincik ise gidiyorum. Guzel gecti test uygulamasina cagiracaklar isle ilgili neyi nekadar biliyom diye.
Ama bosanma ma takildikar biraz. Bu sirket arap sermayeli uani tutucu bir sirket. Bunu biliyomda banane ben is yapip rve gitcem.
Herkesin dusunceside ibadeti de kendine. Bakalum hayirlisi ile olur İns. Sabah gittigim yerde var orasida sistem kurmaya calisan biryer. Cok icime sinmedi. Bakalim kismet. Rabbim en hayirli yeri nasip eylesin
bazen bende burdaki bayan arkadaşın odasına gidiyorum genelde öğleden sonraları çok uyku bastırıyo kapıyı kapatıyoruz bigün ben dalmışım baya uykuya başkan girmiş odaya arkadaş banu banu kalk diyo ben duymuyormuşum en sonunda geldi kolumu dürttde uyandım ay ne utanmıştım adam bana şaşkın şaşkın bakıp gitti,
bende öğlen arası oğlumu uyuturken uyuya kaldım tam dalmışım garipte rüya görüyorum babanne dayanmış kapıya bağırışlarına uyandım ne alem kadın ya hiç sesziz içi işi yok kadının
evet aniecim bebek düşünüyoruz,3 gün geciktim :) bekliyorum bakalım..
yazdıklarına bakılırsa değişimlerden gecikmişsin,bi rahatla bakiim,koyver gitsin
topik değişiyo yaa,her gün yeni bişey :) istediğin an istediğin noktadan dahil olabilirsin,her konuda
İnşallah havadan sudandırSen neler yapıyorsun cnm bu arada?
oda arkadaşımla kapıyı kapatıp uyuyalım dedik biraz öğle arasının bitmesine 10 dk vardı uyumuş kalmışız valla kapıyı tıkladılar da uyandık:) ama daha kesmedi en tatlı yerinde böldüler
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir cnmmm
Evet haklısın rahatlamam lazım
Capcanlı bir topic gerçektennn
amin canım inşallah. ya ne var boşanmakta bunun dinle ibadetle ne alakası var. dini yönden çok zyıftı ondan ayrılıyorum deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?