"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

keşke ben de 1 hafta geciksem de hamile olsam :) belki hamilesindir,niye düşünmüyosun,var mıydı senin çocuğun???
kiste dönüşür dedin de ben de korktum ya bi rahat ol,stres filan mı yaşadın niye gecikti acaba...

bi de şimdi çıkmak zorundayım anie,eşim yemeğe gelecek,konuşuruz yine,gir buralara bak kaç gündür yoksun!!

Bebek mi düşünüyorsun cnm sen ve seninde mi gecikti :)
Hayır çocuğum yok, henüz düşünmüyoruz ve korunuyoruz.
Biraz yaşam düzenimi değiştirdim acaba ondan mı oldu diyorum, 3 gün kiraz yedim kiraz detoksu için, sonra 5 gün Uludağda kaldım hem ortam hem hava değişimi vs... Bu ay hayatımda farklılıklar oldu yani.

Tamam canım afiyet olsun size Arada bakıyorum bu topice ama Uludağa çıkıp geldikten sonra baya değişmiş buldum burayı ve ipin ucunu kaçırmıştım o yüzden dahil olamadım bi türlü, nickler de değişince iyice yabancılaşmıştım

nasıl olsa gitcek canım içirirsin yine sen sütünü

ayyy deniz mi boşver canım girme yaaa denizler pislik yuvası geliyor artık bana

sen demişsin umursamamış eşinin gördüğüde bi bakımdan iii olmuş bence eşin desin

bence hava değişiminden olabilir canım bu ara genelimizde var bu sıkıntı malesef

Banum seninki ayni benimkindn diyom ya benimki su dokmez arkasinda b...k birakirdi. Ogluna soyledim o soyledi anasina. Allahtan
Menapozdu benimki allah dan dedim okuyunca:))
Eylussss uyu kiz karismicam artik sana. Uyu da popisinnn buyusun.
Test yapma sen hamile cikinca keske beklemeseydim dicennnn
Yada cisini gonder ben bakam teste:))))

evet aniecim bebek düşünüyoruz,3 gün geciktim :) bekliyorum bakalım..

yazdıklarına bakılırsa değişimlerden gecikmişsin,bi rahatla bakiim,koyver gitsin
topik değişiyo yaa,her gün yeni bişey :) istediğin an istediğin noktadan dahil olabilirsin,her konuda

ayyy gerçekten çok zor bi durum canım yaa ne denir ki nasıl denir. eşine söler gibi yap şu ellerini yıka falan die eşim sana diyom kv sen anla gibi olsun

banuş,eşin görmüş ya bu iyi olmuş işte..ayy eşin de utanır belki bişey demeye..ama bi kendine gelmesi lazım kvnin..

oda arkadaşımla kapıyı kapatıp uyuyalım dedik biraz öğle arasının bitmesine 10 dk vardı uyumuş kalmışız valla kapıyı tıkladılar da uyandık:) ama daha kesmedi en tatlı yerinde böldüler

bayaaan ne yaptın sen iş görüşmessinde gittin mi

Ahkeskemmm gittim sincik ise gidiyorum. Guzel gecti test uygulamasina cagiracaklar isle ilgili neyi nekadar biliyom diye.
Ama bosanma ma takildikar biraz. Bu sirket arap sermayeli uani tutucu bir sirket. Bunu biliyomda banane ben is yapip rve gitcem.
Herkesin dusunceside ibadeti de kendine. Bakalum hayirlisi ile olur İns. Sabah gittigim yerde var orasida sistem kurmaya calisan biryer. Cok icime sinmedi. Bakalim kismet. Rabbim en hayirli yeri nasip eylesin

bazen bende burdaki bayan arkadaşın odasına gidiyorum genelde öğleden sonraları çok uyku bastırıyo kapıyı kapatıyoruz bigün ben dalmışım baya uykuya başkan girmiş odaya arkadaş banu banu kalk diyo ben duymuyormuşum en sonunda geldi kolumu dürttde uyandım ay ne utanmıştım adam bana şaşkın şaşkın bakıp gitti,
bende öğlen arası oğlumu uyuturken uyuya kaldım tam dalmışım garipte rüya görüyorum babanne dayanmış kapıya bağırışlarına uyandım ne alem kadın ya hiç sesziz işi yok kadının

Son düzenleme:

amin canım inşallah. ya ne var boşanmakta bunun dinle ibadetle ne alakası var. dini yönden çok zyıftı ondan ayrılıyorum deseydin

hayırlısı olsun hakkında canım..boşandıysan boşandın,ne olcak sanki.ama zihniyet farklı demekki..

ayyyyy hiç gülesim yoktu valla. allahtan bizim kapı kitli oluyo kimse giremez.

İnşallah hayırlısıyla hamilesindir cnmmm

Evet haklısın rahatlamam lazım

Capcanlı bir topic gerçektennn

İnşallah havadan sudandır Sen neler yapıyorsun cnm bu arada?

ben aynı evdeyim canım

oohhhh paşama bak sen maşşallahhh işyerinde uyku böyle güzel valla

ne alaka yaaaa boşanan kadın çalışamazmıymış
evliyi almazlar çoluk çocuk derdi var diye
boşananı almıyor ama niyeee yarabbbim yaaawwww

İnşallah hayırlısıyla hamilesindir cnmmm
Evet haklısın rahatlamam lazım
Capcanlı bir topic gerçektennn

biz hep canlıyızda canım bazen hayat şartları zorluyor işte

amin canım inşallah. ya ne var boşanmakta bunun dinle ibadetle ne alakası var. dini yönden çok zyıftı ondan ayrılıyorum deseydin

çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaa!!!! dini yönden zayıf hee!!!!!!!!!!
bilseler turkişin neler çektiğini ayrıldığı için ona hisse verirler bee!!

EYLÜŞŞŞ o aklıma gelmedi.gelse derdim :))))))))))))
ya diyoki kadın ne zaman boşandın . dedim tarihi hatılamıyom unutmak istediğim için unuttum.
herşey bittimi dedi evet hersey bitti dedim.
diyoki burda tesettürlüler var rahatsız olur musun.. dedim olmam herkesin düşüncesi de yaptığıda kendine. sonuçta aynı ülkenin insanıyız. saygılı ortamda çalışmak önemli.
diyo müslüman kökenli şirket. zor tuttum biz müslüman değil miyiz diyecektim. araplar müslüman biz değiliz sankim. ne diyim yaa bu işi çok istiyodum kadının bu cümlesi soğuttu. kendi ülkemizde Araplara karşı eziğiz gibi konuşuyor. diyecektim araplar bizim müslümanlığımızı beğenmiyorsa ne diye ülkemizde yatırım yapıp, bankaya ortak oluyor. inanç önemli inanç , gerçekten inanmak Allah dan korkmak vicdan sahibi olmak harama el uzatmamak önemli.
ben hiç ayrımcı yerde çalışmadım. bende öle değilim ailemde değil. biz insan ayırmayızda dışlamayız da yeterki gerçekten insan olsun dürüst olsun..
hatta eski eşim olan vatandaş bir ark demiş ki turkuazı ailesi çok güzel yetiştirmiş. ne harama el uzatır ne yalan konuşu. evine çok bağlı ve sadıktır.. (benim için ilk defa iyi bişey söyledi evlendikten sonra oda bana değil ark ıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…