"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

güya biz de müslüman ülkeyiz,bu kadar boyun eğmek niye,hem de araplara..ayrıca bu kadar din muhabbeti rahatsız edici bence..ben de kapalıyım ama rahatsız olurdum yine de :)hayırlısı hakkında...

güya biz de müslüman ülkeyiz,bu kadar boyun eğmek niye,hem de araplara..ayrıca bu kadar din muhabbeti rahatsız edici bence..ben de kapalıyım ama rahatsız olurdum yine de :)hayırlısı hakkında...

iş başka bişey din başka bişey hayırlısı tabiki ama orada çalışmak bence pek ii fikir değil. bir işe bu kadar din krışırsa sonu kötü. ki bunlar soruları bi abes

arkadaşlarım hayırlısı ise olsun. evet ahkeşke sana katılıyorum çalışmak zor olur.
ama sınava gidicem genede hem belkide olmaz. şimdiden kafa yoramıcam..
kafamı yora yora yoracak kafam neyim de kalmadı zati...
ya müslüman özde olur, sözde değil sevmem din muhabbeti yapmayı. ben her mezhep den ark vardır. insanların kişiliklerine bakarım ben.
ayrıca uç noktada olmadığı sürece insanlar yani Allah a inanmama gibi işte inançsız filan benim için no problem yane...

Canım çok güzel yazmışsın önemli olan insan olmak vicdan sahibi olmak,hakkında hayırlısı ise bu iş inş olur söyleyecek fazla bişey yok herşeyin hayırlısı turkuazım

iş yerindekiler biliyor mu senin iş aradığını falan

YOK BİLMİYORLAR. izin alamam bilseler. iş yerinde çok sıkıntım yok şükür. ben kendimi geliştirebilceğim birde kurumsal firma istiyorum.
büyük firma her zaman iyidir. yane ismi bile yeter bazen. burda aldığım paraya geçerim başka yere ama altında almak istemiyor bakalım nasip kısmet..
ya ben bide bana iyi gelir yeni iş. yeni yere bekar diye gircem ya kimse çocuk niye yapmıyon sorusu soramaz böylelikle. birde o vatandaş bana ulaşamasın. cep tel değiştirecem yeni yerde.
en geçerli nedenlerim bunlar.
belkim yeni yerde yeni kısmet de gelir :):))))))))

Canım çok güzel yazmışsın önemli olan insan olmak vicdan sahibi olmak,hakkında hayırlısı ise bu iş inş olur söyleyecek fazla bişey yok herşeyin hayırlısı turkuazım

benimkini bir tanısan böyle inançlı filan muhabbeti yaptı bana hep.dedim Allah ım gönlüme göre inançlı vicdan sahibi yumuşak başlı merhametli filan sanıyom heeee... yalanmış hepsi. Ama baktım ki adam da ne vicdan var ne merhamet nede Allah korkusu.
Allah dan korksa bana bunları yaşatmazdı. hele merhametsizden çok korkarım ben herşeyi yapabilir yane.

inş canım oda olacak bigün kalbine göre dürüst kıymet bilen seni anlayan birisi çıkıcak inş,canım sen bu arada babandamısın yoksa kendi evindemisin hala ben kaçırdım sanırım

rabbim bizleri allahtan korkan kulundan utanan insanlarla karşılaştırsın ömrümüz boyunca inşş

inş canım oda olacak bigün kalbine göre dürüst kıymet bilen seni anlayan birisi çıkıcak inş,canım sen bu arada babandamısın yoksa kendi evindemisin hala ben kaçırdım sanırım

cnm ben kendi evimdeyim. bir sürede böyle olcak. babamların evi yıkılıp yapılacak bu arada onlar kiraya çıkacak. babam arada bende arada evde kalacak.
ama ablam çok cins dir yane bundan dolayı ayrı evde yaşayacağım. ablam evlenirse eğer babamın yanına geçerim.
bende zaten ilerde 1-2 yıl sonra kendime ufak bodrum katı en iyi ihtimalle giriş kata alabilirsem bir ev almayı planlıyorum. Tabii herşey Alllah ın izni ile önce...rabbim bakalım nasip eder inş. babam ablamı bildiğinden ayrı evde olmama bişi demiyor. ama zati ben erkek gibiyim dir sen bakma duygusal oluşuma. kendime çok sahip çıkan koruyan adımlarımı dikkatli ataraım ben. babam derki ordunun içine girse girdiği gibi sapasağlam alnının akıyla çıkar der hep benim için.
belkim hemen evlenirim hazır evi olanla hazır eve konarım

amaaaan ne iyi kocan varmış öle benim ki hayatta yemez öle fasulye patlıcan kabak falan ancak et yesin fast food yesin

ay zor vallla yemek seçmesi benimki o yönden çok iyi hiç yemek ayırtetmez tek çeşitte koysan dünki yemeğide koysan niye bunu koydun demez evde kalan bütün yemekleri o yer yani tek sevmediği yemediği bamyaaa bende aksine çok seviyorum.

valla neden olmasın şöle güzel bi kısmet arıyoruz duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…