"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

nasip kısmet hiç belli olmaz bir gün buraya yazmışsın ki kızlar hayatımda biri varrr (inş istediğin gibi biri olur) çok mutlu oluruz eski eşin annesinde kalıyo yani canım kayınvalde sizinlemiydi onuda merak ettimde çok soru soruyorum bugün sanaaaa

ayy bende sevmem bamya falan gerçi bende çok yemek ayırırım öle kuru fasulye pilav nohut taze fasulye bulgur pilavı falan yemem ben

yok kuşum sor önemli değil bak özetlen analatim sana
kv ile kp arası bozuk geçtiğimiz ramazan dan beri kv ayrı et tuttu orda kalıyor. boşanma sürecindeler. kv nafaka istiyor kp vermek istemiyor bundan dolayı boşanamıyorlar.ayrı evide benim dangalak tuttu. kv bekar oğlu var oda onla kalıyor ama hiç bir maliyete karışmaz. evim masrafları dangalak öderdi ama ben analamıyom sanıyordu ki ben farkındaydım. kv ayrı eve çıktı ocağama incir ağacını dikti işte. başında koca yok bişi yok benimkinide kumanda ediyor. istediğne erişti.
kp yalnış yaşıyo şimdi bildiğim kadarı ile. oda bencil ruhsuz tuhaf bir adam dı
boşandığımızı onun sülalesi kp filan bilmiyor. onun barışma umudu olduğundan kimseye yaymadı. kv ve erkek kardeşi biliyor sadece bildiğim kadarı ile.
ben eski eşim olan o canavar iğrenç adama bundan böyle yaratık demek istiyom KOD ADI YARATIK

yaratık ha güldürdün kız beni senin eski kaynana demekki boş durdukca size sarmış kurtulmuşsun canım sen yani başka bişey diyemiyorum KURTULMUŞSUN

kayınvaldenin işi zor desene sizinle ne pişiriyosun ya kız sen bunlar her evin nerdeyse temel yemekleriii

eğer kv o yemeklerden yapıyosa yiyorum mecbur gerçi oğlu sevmiyo diye az yapar bende yemek yapacağım zaman genelde köfte kızartma et yemeği sote hünkar beğendi yaparım daha sosyeteyim kızım ben

ya hiç anlamıyorum bu yaratıkları ben bide erkeğiz diyolar bunlar erkek müsfettesi bee analarının parmağında oynayan görüntü olarak erkekler işte biz onlardan erkeğiz valla

size bişi anlatcam kızmak yok ama baştan sölim bak..
ben geçen hafta birinie fal baktırmaya gittim. para ile bakıyor ama. (bu işi ben evlenmeden önce yaratık için demiştiki vücudu insan kafası kurt gibi çıkmış. bu hayırlı değil dedi ben inanmadım) benim bir ark bu kıza sık sık gider. dedikleri çıkıyor dedi.
fal baktı kahve ve tarot ile beraber baktı. kartları açtı ve bana söylediği ilk dört cümle doğru çıktı. hele hele yaratık ın yaptığı bişi söyledi ben şok tabe...
falda baktı dediki sen bu adama tam kapıyı kapatmamışsın. hata diyosunki tekrar bir araya gelir nikahlanır mıyız (evet öle düşünmüştüm) ama anası olduğu sürece çok zor filan.. daha bir sürü şey her biri doğru. boşandığımı söylememiştim kız anladı..
dediki sana bir kısmet var bak yaın zamanda bu iyi biri anlattı anlattı filan içime umut doğdu.
ayrıca onun sayesinde anlattıklarına istinaden bir anda yaratık dan soğudum yane.. ayy şaşırısınız anlattıklarına yane. benim yaratık a söylediğim her cümleyi kız bana söyledi. en çokda buna şaşırdım. dediki sen demişsin ki ya annen ya ben, o olmazsa devam ederim. (ben bunun aynısını söyledim)

eğer kv o yemeklerden yapıyosa yiyorum mecbur gerçi oğlu sevmiyo diye az yapar bende yemek yapacağım zaman genelde köfte kızartma et yemeği sote hünkar beğendi yaparım daha sosyeteyim kızım ben

Bundan sonra senin nickin ahkeşke değil SOSYETİK

valla ne demişler fala inanma falsızda kalma ama çok günah fal yaaaaa. valla itiraf edeyim ben bile gitmek istedim ama

Valla şaşırdım turkuazım dediklerine

sohbet çok güzeldi canlarım ama ben çıkıyorum mesai bitti malum vefa,eylül,efsun pek sohbete dahil olamadılar ama neyse öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnnnn

valla ben daha önce öle ark gidiyo diye gitmiştim ben sevmem böle gitmeyi filan normalde. ama ark arasında gırgırına bakılırsa severim yane.
buna benim birkaç ark daha gitti. biri daha çıkıyor dedi. ama bu götüren kız valla 6-7 ayda bir gidiyor. onun anlattığına göre çıktı diyor hatta ark dediki valla bugün XX günündeydi tam bana da çok güzel baktı dedi. ama ben şok bu kadarını bilmesi.
günah biliyom ama ruhen kötüydüm hatta gidip gitmemekde kararsızdım taki gidene kadar. masaya oturdum kız söylüyo ben ağlıyom öle yane.
hepsini söyledi...

hadi hayırlısı bakalım turkuazım

efsunnnn seni çok özledim ben ya valla bak hissettim bir ana yazdığını görünce özlem hissettim.
sen kendine geldin mi bakem.. iyi misin şimdi. ben korkudan haberleri okumadım. sel olayını. çok etkilenirim ben böle şeylerde ruhama girer yatamam
eylüşşş de şim annecine babcına gidecek özletcek kendini. ama gitsin valla kendi anacıma gitsem bu kadar sevinirim. gitsin geldiğinde de hamileyim desin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…