"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sağol canım bende seni özledim ben kendime gelemem kolay kolay seli sorma canım hiç... evet gitsin mutlu olsun eylüşüm... inşşaalllaahhhhhhhhhh

günaydın cici hatunlar... cumanız mübarek olsun... yüreğinizdeki tüm güzellikler gerçekleşmesi dileğimle...

günaydın güzellikler. ooooooooo efsun hanım erkencisiniz. kızlar cumanız hayırlı mübarek olur inşallah.
ayy ben çok heyecenlıyım iki günde olsa ailemi göreceğim içim içime sığmıyo.

valla öle oldu efsunum ama varya ne kadar birikmiş çamaşırım ütüm bi felaketti.
iş çıkışı gideceğim banucum ben tek gidiyorum haftasonu düğün var eşim oraya temsilci ilan ettim

aman iş çamaşır ütü olsun ahkeşkem yaaa valla benim en severek yaptığım iş onlar
boşver götürme zaten hem kafa dinlersin hem özlesin seni birazcık

aman iş çamaşır ütü olsun ahkeşkem yaaa valla benim en severek yaptığım iş onlar
boşver götürme zaten hem kafa dinlersin hem özlesin seni birazcık

en nefret ettiğim iş ütüüüü. bide işten çık eve gir evi temizle yemek yap çamaşır yıka onları ütüle derken yorucu işte.
senin neyin var canın sıkkın gibi

en nefret ettiğim iş ütüüüü. bide işten çık eve gir evi temizle yemek yap çamaşır yıka onları ütüle derken yorucu işte.
senin neyin var canın sıkkın gibi

biz işten nefret etmiyoruz aslında canım aynı evde oturduğumuz için bunlar bize zor geliyor bence...
yoksa bana çalışırkende zor gelmiyordu bunlar yorucu ama zevkli
bilmem havam bozuk sanırım bende tam karar veremedim neyim var

özlesin demi efsunum

özlesin tabi anlasın karısının değerini, yokluğunu

kocişim özlemezmi beni hiç yaa her akşam beni sever seni çok özlüyorum der. ama kızlar o özleside bu arada ben ne olacağım beni düşünen yok anam bende özlüyorum valla. şöle sarılıp yatmak gibisi yok. herşey bitiyo o an

o anı sorma bütün kızgınlıklar, kırgınlıklar bittiği bi an o

gerçi dün gece rüya mı ne görüyordum birden uyandım yanımda başkası yatıyo gibi oldu bu adam kim diye korktum birden bi baktım benim eşşek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…