- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.461
günaydın vefacım
ben onu değiştirmeye çalışmıyorum zaten canım o beni değiştirmeye çalışıyo aslında neyse
çalışmayı bende çok istiyorum zaten ama eşim her yere güvenemem diyor haklı da
ooyyy teyzesi kurban olsun alsın tabi anası
tabi özel sektörde heryere güven olmuyor malesef canım,daha önce ne iş yaparak çalışmıştın halkla ilişkiler felanmı varsa tecrüben aslında bulursun efsunum
malesef olmuyor vefacım ne insanlar gördük
2 yıllık muhasebe mezunuyum ben canım 4 yılda mali müşavirin yanında çalıştım
aöf işletme 4. sınıftayım 3 dersim kaldı bütte bitecek inşallah Allahın izniyle
bulurum bulmasına abimde muhasebeci benim ama eşim her yeri kabul etmiyor
oda arkadaşına demiş avukat yanı olsun diyor iii bi yer bulursa arkadaşı
iyi yinae şanslısınki abin muhasebeci onun çevresi vardır balım en azından abinin bulduğu biyerede eşin güvenir herhalde,çalış derim maddi manevi insan doyuyo inan.dün eşim bu ayki maaşlarımızdan para yatırmış ev için birikim yapıyoruz paranın biriktiğini görünce eşimde mutlu oluyor senin çalışman çok ii oldu diyor.yoksa eşimin maaşıyla ayda 200-300 tl koyarak evmi alınır,eşim ayda 300 tl sırf sigaraya veriyor çocuğun masrafları ev kira derken elde bişey kalmıyor
kızlar çok sağolun ben kaçim birazcık iş yapayım gelirim inşallah yine bugün evdeyim bi aksilik olmazsa hepinizi öpüyorumherkes alsın birer öpücük
günaydın şekerlerrrr...
ahkeşkem tarfik vardı ama geleili oldu 1 saat.
ne biliyim ya sizi okuyorum ama yazacak bişi gelmiyo aklıma. bir durgunluk var galiba. ruh halim değişiyor ha bire.
kirayı nasıl ödeyecem diye düşünüyodum kaç gündür canım çok sıkılmıştı. ama yaratık bugün ödeyeceğini yazdı. bakalım öderse inş en azından bu ayı atlatırım. offf para para para. bide yeni telefon hattı aldım artık bana ulaşamasın diye. geçen gene babama gitmiş. bu seferde herşey bitsin artık filan demiş. benim birşeyim kalmıştı onda getirip babama vermiş.şimdide istemeyen erkek nefret eden erkek moduna girmiş U dönüşü yaparak. pislik huzursuz etsinde nasıl olursa olsun. offf Allah ım bana bu zor zamnları atlatma da yardımı olsun. Akşam hem ağladım hem dua ettim. sinirim bozuluyor arada.
özetleyecek olursa işte ben böyleyimm.
vefam oğlunun iyi olmasına çok sevindim. sen merak etme onlar büyüklerden daha güçlü oluyorlar... Allah koruyo onları...
banum 10 ay sana 10 yıl gelmiştir. ama boşver defoluyor zaten ya artık düşünme onun yaptıklarını.
turkuazım hoşgeldin canım benim,canını hiç sıkma herşey yoluna girer,çok şükür elin kolun ekmek tutuyor çalışıyorsun yetirirsin inşallah,ayrılık kolay değil zor bi yükün altına gitrdin ama güçlü olduğun sürece atlatacağına eminim ben.o yaratıkda allahından bulsun.hazmedememiştir senin bırakmanı...tipik erkek formatı işte...
tamam canım kolay gelsim bende öptüm en kocamanından
kızlar niye kimseden ses çıkmıyor bu ara herkes bi durgun bi durgun kendimize gelelim yahu
günaydın şekerlerrrr...
ahkeşkem tarfik vardı ama geleili oldu 1 saat.
ne biliyim ya sizi okuyorum ama yazacak bişi gelmiyo aklıma. bir durgunluk var galiba. ruh halim değişiyor ha bire.
kirayı nasıl ödeyecem diye düşünüyodum kaç gündür canım çok sıkılmıştı. ama yaratık bugün ödeyeceğini yazdı. bakalım öderse inş en azından bu ayı atlatırım. offf para para para. bide yeni telefon hattı aldım artık bana ulaşamasın diye. geçen gene babama gitmiş. bu seferde herşey bitsin artık filan demiş. benim birşeyim kalmıştı onda getirip babama vermiş.şimdide istemeyen erkek nefret eden erkek moduna girmiş U dönüşü yaparak. pislik huzursuz etsinde nasıl olursa olsun. offf Allah ım bana bu zor zamnları atlatma da yardımı olsun. Akşam hem ağladım hem dua ettim. sinirim bozuluyor arada.
özetleyecek olursa işte ben böyleyimm.
vefam oğlunun iyi olmasına çok sevindim. sen merak etme onlar büyüklerden daha güçlü oluyorlar... Allah koruyo onları...
banum 10 ay sana 10 yıl gelmiştir. ama boşver defoluyor zaten ya artık düşünme onun yaptıklarını.
sağol toprağam
sorma yaaa var bizde bu ara bişeyler canım
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım olay daha yeni o yüzden böylesin ama eminim ki sen bunların hepsinin üstesinden geleceksin turkuazım
buna tüm kalbimle inanıyorum zülme sakın ağlama bundan sonra o yaratık için yaptıkları için tek gözyaşı dökme canım baban hakkından gelir onun merak etme sen
merhaba kızlar..ben geldim,geçmişe bi göz atıyım bakalım..
hoşgeldin cnm,
nasıl geçti inş süper geçmiştir...
hoşbuldum turkuazcım..çok güzeldi,sevdiğim insanlarla,sevdiğim yerlerde çok güzel vakit geçirdim..eşimi ailemin ordaki kısmıyla bir araya getirdim ilk kez,el üstünde tuttular sağolsunlar,eşim de çok uyumluydu,iyi vakit geçirdi..sabaha karşı geldik..bi sürü işim var,bi de size bakıyım dedim..
nasılsın canım,keyfin nasıl?
canım çok şükür Allah ıma iyiyim. işte zorlu süreç yaşıyorum bakalım. Ama allah bunun beterinden korusun diyeorum tabii. Korusun bundan beter insanlarla karşılaşmayayım.
daha çok yeni canım,zaman iyi gelecek sana..Allah hayırlısını versin,senin için güzel şeyler olacaktır inşallah
efsunum saol canım. Rabvbim hepimizin yardımcı olsun. aman işte elde değil üzülüyom.
babam zaten bir daha ararsa beni arama dicem dedi. en sonunda vazgeçecek mecbur. beterin beteri vardır inanırım. Rabbim onu bana aaratmasın inş. bundan sonra karşıma çıkan öyle iyi biri olurki iyikide ayrılmışım derim inş. Allah ım te zamanda hayırlı uğurlu bir insan çıkartır karşıma inş.
merhaba kızlar..ben geldim,geçmişe bi göz atıyım bakalım..
hoşbuldum turkuazcım..çok güzeldi,sevdiğim insanlarla,sevdiğim yerlerde çok güzel vakit geçirdim..eşimi ailemin ordaki kısmıyla bir araya getirdim ilk kez,el üstünde tuttular sağolsunlar,eşim de çok uyumluydu,iyi vakit geçirdi..sabaha karşı geldik..bi sürü işim var,bi de size bakıyım dedim..
nasılsın canım,keyfin nasıl?
kızlar size bişey soracağım. ruhi sıkıntı için okunan Ya Vedud duasınıb ilen var mı?
bana gönderebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?