"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar hepinizi öpüyorum ii akşamlar çok yoğun birgündü evde bu akşam balık yapıcam,ogluşa şifa olsun can olsun:)))

vefaaaaa ben balık çok sverim yaaaa ay gelmek istiyom akşama bendeeeee

efsunn bende nette tam bulamadım ama bulmayaca çalışcam senlede paylaşırım. belki aranızda duyan bilen vardır sandım.

ama kimse bilmiyor mu huuuu bu duayı yawww..
ya ahkeşke artık giremeyecekmiş galiba işyerindeki bilgisayarda engellemişler...
ben çok özlerim ahkeşkemiiii

günaydıııııınnnn... oleeeeey ben geldiiiiiimmmmm sabah bi açayım açılır belki dedim bismillah dedim açtım veeeee burdayım bir daha gitmez inşallah ayyy özlüyorum yaaa

turkuazım istediğin dua

"Ya Vedûd!, Ya Vedûd! Ya Ze'l–arşi'l–mecid! Ya Mübdi', Ya Mu'id! Ya Fe'aalün lima yürid! Es'elüke bi–nuri vechikellezi mele'e erkane arşike ve es'elüke bi–kudretikelleti kadderte biha halkake ve bi–rahmetikelleti vesiat külle şey'in. La ilâhe illâ ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!.."

Duanın Meali:

Ey Vedûd! Ey Vedûd! Ey yüce Arşın Sahibi! Ey kâinatı hiçten ve benzersiz bir şekilde yaratıp bin bir isminin tecellileriyle emsalsiz bir şekilde süsleyen Mübdi'! Ey varlıkları ölümünden sonra yeniden inşa edip dirilten Muîd! Ey dilediği her şeyi yapan! Arşının rükünlerini dolduran Zâtının nûru hürmetine; yarattığın bütün varlıklara hükmeden kudretin hürmetine ve her şeyi kaplayan rahmetin hürmetine istiyorum. Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden! Bana yardım et. Ey güç durumda olanlara yardım eden ve ummadıkları yerlerden ihtiyaçlarını ellerine veren Muğîs! Bana yardım et!

günaydın kızlar nasılsınız

çok kötü bir gece geçirdim bir uyandın ayağım yere bastığında suyun içindeydi bütün evi su basmıştı sular kesikti akşam açık unutmuşuz tabi saat gece 2 sabaha kadar eşimle su temizledik çok perişanım çok yorgunum

ay canım benim günaydın....çok geçmiş olsun...yine verilmiş sadakanız varmış ki uyanıp farketmişsiniz canınıza bişey olmasın da canım Allah korusun...çok zor seni anlayabiliyorum beb bekarken komşumuzun evinide su başmıştı temizlimiştik

canım benim çok geçmiş olsun valla yakın değiliz ki sana yardım etsek valla bi ev için en zoru olsa gerek ama bununla geçmiş olsun allah beterinden saklasın

valla canım evde ıslanmayan çocuklar ben ve eşim kalmıştık sinirimden oturdum ağladım o halde görünce evi herşey batmışdı sabaha kadar temizlik yaptım

kayınvalde ahmı etti ne eşim ısrarla gitmek istemediği halde gönderdiyaaaaaaa eşime diyorum ki bak annenin ahı tuttu herhalde kadını zorla gönderdin dedim o arada koptukkkkk

yok banuş ya olacağı varmış olmuş canım benim,allahtan çocuklara bişey olmamış ayyy düşündümde benim oğlan beşiğinde yatmıyor kanepeden düşer diyede yer yatağına yatırıyorum insanın aklına gelmiyor işte allah korusun ya yavrularımızı

banu bi alemsin kızım yaaaa ama valla bende hemen aklıma o geldi aha kadının ahı mı tuttu ney die. neyse yaaa boşver ama birine azda olsa sadaka vermeyi ihmal etme canım

canım benim oğlan beşiğinde yatıyorda kızım yatmıyor bende kızıma hemen yanımıza yer yatağı yapmıştım babannesi de yok ya korktu ben de sizinle yatıcam dedi kızımın yatağı yastığı bile hep su olmuştu,ucuz atlattık valla ya

banu bi alemsin kızım yaaaa ama valla bende hemen aklıma o geldi aha kadının ahı mı tuttu ney die. neyse yaaa boşver ama birine azda olsa sadaka vermeyi ihmal etme canım

kız tamda gittiği akşam yaaa bi rahat uyku uyuyayım dedim ama nerdeeeeeeeeee bana uyumak yasak ,ahkeşkem vericem sadaka canım aklımdaaa, ya sabaha kadar uyanmasaydık kızımda yer yatağında yatıyordu allah korudu yavrumuuu

günaydınnnnn

banuummmmm çok geçmiş olsun Rabbim korumuş nsizi verilmiş sadakanız varmış.
aman ne ahı be dikkatsizlik olmuş sizinkiii. üzülme sen keşke yakın olsaydık ya yardım ederdim valla..
neyse şükür de şükr bi daha da su kesildiğinde tüm muslukları kontrol et yatmadan.

ahkeşkem çok tşk ederim sana he bu duayı arıyodum ben. ben bide valla rüyama girmişin. rüyamda nete girmiyosun ya üzülüyom filan bir karışıktıki.
şimdi açınca baktım yazmışsın bi sevindimmm sorma..

ayyy canım benim canım. ya valla bende ne yapacağım die düsünüp duruyodum sabah bi baktım girdi maşallah deyimde yine gitmesin.

kızlar ben arada bi yazar yazar kaybolurum gün içinde ders çalışıyorum çünkü valla kazanmam şart. allahın izniyle.
bu arada evlilik yıl dönümü için organizasyon hazır gibi de ben nasıl gelinlikle çıkacağım yaa şimdi düştü kaygısı delimiyim ben neyyy

sağol canım benim çok teşekkür ederim düşüncen için haklısın bizimki dikkatsizlik oldu ay başıma hiç gelmemişti böyle bişey yatarkende herşeyi kontrol ederdim ama dalgınlık işte oğlanı uyutmaya çalışırken unuttum doğru diyosun verilmiş sadakamız varmış allahıma şükürler olsun daha beteride olabilirdi

ahkeşkem niye kapatıyorlar ki yada engelleyeceklermi siteyi biz sensiz ne yaparız yaaaaaaa

giyersin giyersin sennnnn fotoları bekliyoruz unutma sakınnnnnnn

canım dün engellemişlerdi birden gitti bugün geri geldi bizim kurum biraz böle herşey engelli maşallah ama size negel koymasınlar yav üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…