- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.481
kızlar hepinizi öpüyorum ii akşamlar çok yoğun birgündü evde bu akşam balık yapıcam,ogluşa şifa olsun can olsun:)))
günaydın kızlar nasılsınız
çok kötü bir gece geçirdim bir uyandın ayağım yere bastığında suyun içindeydi bütün evi su basmıştı sular kesikti akşam açık unutmuşuz tabi saat gece 2 sabaha kadar eşimle su temizledik çok perişanım çok yorgunum
günaydın kızlar nasılsınız
çok kötü bir gece geçirdim bir uyandın ayağım yere bastığında suyun içindeydi bütün evi su basmıştı sular kesikti akşam açık unutmuşuz tabi saat gece 2 sabaha kadar eşimle su temizledik çok perişanım çok yorgunum
ay canım benim günaydın....çok geçmiş olsun...yine verilmiş sadakanız varmış ki uyanıp farketmişsiniz canınıza bişey olmasın da canım Allah korusun...çok zor seni anlayabiliyorum beb bekarken komşumuzun evinide su başmıştı temizlimiştik
valla canım evde ıslanmayan çocuklar ben ve eşim kalmıştık sinirimden oturdum ağladım o halde görünce evi herşey batmışdı sabaha kadar temizlik yaptım
kayınvalde ahmı etti ne eşim ısrarla gitmek istemediği halde gönderdiyaaaaaaa eşime diyorum ki bak annenin ahı tuttu herhalde kadını zorla gönderdin dedim o arada koptukkkkk
valla canım evde ıslanmayan çocuklar ben ve eşim kalmıştık sinirimden oturdum ağladım o halde görünce evi herşey batmışdı sabaha kadar temizlik yaptım
kayınvalde ahmı etti ne eşim ısrarla gitmek istemediği halde gönderdiyaaaaaaa eşime diyorum ki bak annenin ahı tuttu herhalde kadını zorla gönderdin dedim o arada koptukkkkk
yok banuş ya olacağı varmış olmuş canım benim,allahtan çocuklara bişey olmamış ayyy düşündümde benim oğlan beşiğinde yatmıyor kanepeden düşer diyede yer yatağına yatırıyorum insanın aklına gelmiyor işte allah korusun ya yavrularımızı
banu bi alemsin kızım yaaaaama valla bende hemen aklıma o geldi aha kadının ahı mı tuttu ney die. neyse yaaa boşver ama birine azda olsa sadaka vermeyi ihmal etme canım
günaydınnnnn
banuummmmm çok geçmiş olsun Rabbim korumuş nsizi verilmiş sadakanız varmış.
aman ne ahı be dikkatsizlik olmuş sizinkiii. üzülme sen keşke yakın olsaydık ya yardım ederdim valla..
neyse şükür de şükr bi daha da su kesildiğinde tüm muslukları kontrol et yatmadan.
ahkeşkem çok tşk ederim sana he bu duayı arıyodum ben. ben bide valla rüyama girmişin. rüyamda nete girmiyosun ya üzülüyom filan bir karışıktıki.
şimdi açınca baktım yazmışsın bi sevindimmm sorma..
günaydınnnnn
banuummmmm çok geçmiş olsun Rabbim korumuş nsizi verilmiş sadakanız varmış.
aman ne ahı be dikkatsizlik olmuş sizinkiii. üzülme sen keşke yakın olsaydık ya yardım ederdim valla..
neyse şükür de şükr bi daha da su kesildiğinde tüm muslukları kontrol et yatmadan.
ahkeşkem çok tşk ederim sana he bu duayı arıyodum ben. ben bide valla rüyama girmişin. rüyamda nete girmiyosun ya üzülüyom filan bir karışıktıki.
şimdi açınca baktım yazmışsın bi sevindimmm sorma..
kızlar ben arada bi yazar yazar kaybolurum gün içinde ders çalışıyorum çünkü valla kazanmam şart. allahın izniyle.
bu arada evlilik yıl dönümü için organizasyon hazır gibi de ben nasıl gelinlikle çıkacağım yaa şimdi düştü kaygısı delimiyim ben neyyy
sağol canım benim çok teşekkür ederim düşüncen için haklısın bizimki dikkatsizlik oldu ay başıma hiç gelmemişti böyle bişey yatarkende herşeyi kontrol ederdim ama dalgınlık işte oğlanı uyutmaya çalışırken unuttum doğru diyosun verilmiş sadakamız varmış allahıma şükürler olsun daha beteride olabilirdi
ahkeşkem niye kapatıyorlar ki yada engelleyeceklermi siteyi biz sensiz ne yaparız yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?