- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.501
kızlar ben arada bi yazar yazar kaybolurum gün içinde ders çalışıyorum çünkü valla kazanmam şart. allahın izniyle.
bu arada evlilik yıl dönümü için organizasyon hazır gibi de ben nasıl gelinlikle çıkacağım yaa şimdi düştü kaygısı delimiyim ben neyyy
AMAN KUŞUMMM giy gelinliğini bence hemde sana süper bir anı olur. ikinci kez kocanın karşısına gelinlikle çıkmak. bak ben diyim oda sende yine heyecanlanırsınız...
dersine çalış sen önemli değil. İnş Allah ın izniyle kazanısın. Akşam valla dua ettim hepinize dedim gönüllerinden ne geçiyorsa hayırlısı ile nasip olsun sizlere. bana destek olduğunuz içinde Allah sizden razı olsun diye. Allah zihin açıklığı versin git dersine çalış sen kuşum öpüyom seni ben koskocaaaaa
canım dün engellemişlerdi birden gitti bugün geri geldi bizim kurum biraz böle herşey engelli maşallah ama size negel koymasınlar yav üzülüyorum.
aaa bu arada annmede seni öpüyodu dedim ki arkadaşım öpmemi istedi gel öpeyim sende onu öptüğümü söle dedi. babam da diyor ki normal arkadaşları bitirdin de sanallara mı geçtin. bende dedim ki valla normal arkadaştan kat kat iyiyiz biz ve gerçekten öle inanın bana dün giremeyince nasıl üzüldüm ayyy arkadaşlarım olmadan ne yaparım nasıllar die akşama kadar sizi merak ettim gerçekten ayrı bi bağ oldu. dualarımda falan hep siz
valla kızmazsanız bişey diyeceğim ben yine para harcadım. kocişe hediye aldım :26: iphone ama çok istiyordu yaaaa
ahkeşke güle güle kullansın ne diyim. Ama sonunu düşünerek harcayın çünkü çocuk yok bu zamanlarda para biriktirdirdiniz biriktirdiniz çocuk olunca zor. çocuklu arkadaşlar yorumlarınızı bekliyruzzzz doğru mu değil mi????
ya evet valla biliyorum dün eşimlede konuştum. para koyalım kenara diye ama bu son yaaa. :26:
ahkeşke güle güle kullansın ne diyim. Ama sonunu düşünerek harcayın çünkü çocuk yok bu zamanlarda para biriktirdirdiniz biriktirdiniz çocuk olunca zor. çocuklu arkadaşlar yorumlarınızı bekliyruzzzz doğru mu değil mi????
ahkeşkem turkuaz çok haklı canım çocuk olduktan sonra para biriktirmek çok zor çocuk demek ayrı bir bütçe demek üstelik bende 2 tane var düşünün yaniiiii biz evlendiğimiz ilk zamanlar birikimi çok yapardık şimdide yapıyoruz ama önceki gibi değil allahımın hergününe şükürler olsun rabbim gördüğümüz günden koymasın kızlar bu arada müteahhit aramış eşimi haftaya dolapları ve laminatları banyo fayanslarını falan seçmeye geleceksiniz demiş ben bu konuda çok kararsızım sizlerden fikir bekliyorummm dolaplara, fayanslara hep beraber karar verelim hadi bakalım fikirler başlasnnnnnnnnnnnn
günaydın güzellikler....
banucum çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama ucuz atlatmışsınız buna da şükür..kv de gitmiş,gözün aydın olsun :)
ahkeşkem turkuaz çok haklı canım çocuk olduktan sonra para biriktirmek çok zor çocuk demek ayrı bir bütçe demek üstelik bende 2 tane var düşünün yaniiiii biz evlendiğimiz ilk zamanlar birikimi çok yapardık şimdide yapıyoruz ama önceki gibi değil allahımın hergününe şükürler olsun rabbim gördüğümüz günden koymasın kızlar bu arada müteahhit aramış eşimi haftaya dolapları ve laminatları banyo fayanslarını falan seçmeye geleceksiniz demiş ben bu konuda çok kararsızım sizlerden fikir bekliyorummm dolaplara, fayanslara hep beraber karar verelim hadi bakalım fikirler başlasnnnnnnnnnnnn
eylülcüğüm hoşgeldin. sana yazamdım canım bneim k. bakma. çok güzel kafa dağıtmış ii olmuş valla.
günaydın güzellikler....
banucum çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama ucuz atlatmışsınız buna da şükür..kv de gitmiş,gözün aydın olsun :)
haklısınız canım benim tamam bundan sonra öle olacağım. e banucum nasıl bişey gösterek bilmiyoruz ki seçenekleri ney. yada hangi markadan acaba kataloğuna netten bakıp fikir verelim böle şeyleri çok severim ben.
banum ben nacizane fikirlerimi söyliyim. Banyo fayanslarını açık renkli tavsiye ederim. klasik mavi rengini kullanma derim. ben olsam krem seçerdim ama düz arasına böyle desenli fayans kullanırdım ben.
mutfak dolaplarının üstü mesela krem veya beyaz olabilir. alt kısımları böyle kahve ama düz değil böyle kaplamalı oluyor ağaç desenli öyle birşey seçerdim. parlak kaplamalı var onlar mutfakda çok şık duruyor. heee eğer seversen ben çok severim. kırmızı beyaz mutfak çok hoşuma gider.
zeminleri ne çok açık ne çok koyu seçerdim. orta renkli yine kahve tonlarında bir renk seçerdim.. ama tabi sen kendi zevkin neyse onu yap derim. çünkü ev senin sen kullanıp temizleyeceksin
canım mutfakta aklımda abanoz ve krem var ama çok kararsızım kırmızı beyazı eşim istemiyor ben çok seviyorum ama ağır bişeyler olsun dedi,yerlerde de gri meşe hoşuma gidiyor ama bilmiyorum valla ne yapacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?