"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

AMAN KUŞUMMM giy gelinliğini bence hemde sana süper bir anı olur. ikinci kez kocanın karşısına gelinlikle çıkmak. bak ben diyim oda sende yine heyecanlanırsınız...
dersine çalış sen önemli değil. İnş Allah ın izniyle kazanısın. Akşam valla dua ettim hepinize dedim gönüllerinden ne geçiyorsa hayırlısı ile nasip olsun sizlere. bana destek olduğunuz içinde Allah sizden razı olsun diye. Allah zihin açıklığı versin git dersine çalış sen kuşum öpüyom seni ben koskocaaaaa

aaa bu arada annmede seni öpüyodu dedim ki arkadaşım öpmemi istedi gel öpeyim sende onu öptüğümü söle dedi. babam da diyor ki normal arkadaşları bitirdin de sanallara mı geçtin. bende dedim ki valla normal arkadaştan kat kat iyiyiz biz ve gerçekten öle inanın bana dün giremeyince nasıl üzüldüm ayyy arkadaşlarım olmadan ne yaparım nasıllar die akşama kadar sizi merak ettim gerçekten ayrı bi bağ oldu. dualarımda falan hep siz

canım dün engellemişlerdi birden gitti bugün geri geldi bizim kurum biraz böle herşey engelli maşallah ama size negel koymasınlar yav üzülüyorum.

inş birdaha olmaz canım yaaaaaa yok bize engel koymazlarda sen olmayıncada bi anlamı olmaz yani hepininizin yeri çok ayrı bendeeee

aynen öyle canım inan benim hiç arkadaşım yok çevremde sadece burda çalışan bayan arkadım var onunla sohbetimiz iyidir birde sizler varsınız ben anneme kardeşlerime anlatamadığım sıkıntılarımı sizlere anlattım bana destek oldunuz inş burda kurduğumuz arkadaşlığımız daha da ilerler

valla kızmazsanız bişey diyeceğim ben yine para harcadım. kocişe hediye aldım :26: iphone ama çok istiyordu yaaaa

ahkeşke güle güle kullansın ne diyim. Ama sonunu düşünerek harcayın çünkü çocuk yok bu zamanlarda para biriktirdirdiniz biriktirdiniz çocuk olunca zor. çocuklu arkadaşlar yorumlarınızı bekliyruzzzz doğru mu değil mi????

ya evet valla biliyorum dün eşimlede konuştum. para koyalım kenara diye ama bu son yaaa. :26:

ya evet valla biliyorum dün eşimlede konuştum. para koyalım kenara diye ama bu son yaaa. :26:

yani kuşum bize zararı yok aldıklarının ama hem ayrı ev istiyon hem para tutmuyon. iphone az para değilki... bide porganizasyon parası var.çok yane yaaa. hadi ilk diye bişi demiyom ben fazla. ama bunda sonra ayağını yorganına göre uzatcan tamam mı. şu bir gerçek ki kadının para tutması çok önemli.sen harcarsan erkeği hiç tutamazsın oda harcar habire. olan ikinizede olur. azıcık birşeyleri az giysen az gezsen bişeycik olmaz. insana yaş ilerledikçe para daha çok lazım oluyor.babamı görüyom mesela şimdi paraya daha çok ihtiyacı var herkes evlenince babam tek kaldı emeklisi yok bişeyi yok. bak ben 30 yaşındayım. 10 senedir çalışıyorum. para tuttum az ama olsun çok şükür zamanında tutmuşum. şimdi yaratıka minnet etmedim o yüzden. defol dedim ama param olmasaydı ben mecbur katlanacaktım.buda benim sağlığımı gençliğimi harcardım..
valla bunlar kulağına küpe olsun. yaşanmış canlı örnek sana

ahkeşkem turkuaz çok haklı canım çocuk olduktan sonra para biriktirmek çok zor çocuk demek ayrı bir bütçe demek üstelik bende 2 tane var düşünün yaniiiii biz evlendiğimiz ilk zamanlar birikimi çok yapardık şimdide yapıyoruz ama önceki gibi değil allahımın hergününe şükürler olsun rabbim gördüğümüz günden koymasın kızlar bu arada müteahhit aramış eşimi haftaya dolapları ve laminatları banyo fayanslarını falan seçmeye geleceksiniz demiş ben bu konuda çok kararsızım sizlerden fikir bekliyorummm dolaplara, fayanslara hep beraber karar verelim hadi bakalım fikirler başlasnnnnnnnnnnnn

günaydın güzellikler....
banucum çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama ucuz atlatmışsınız buna da şükür..kv de gitmiş,gözün aydın olsun :)

haklısınız canım benim tamam bundan sonra öle olacağım. e banucum nasıl bişey gösterek bilmiyoruz ki seçenekleri ney. yada hangi markadan acaba kataloğuna netten bakıp fikir verelim böle şeyleri çok severim ben.

banum ben nacizane fikirlerimi söyliyim. Banyo fayanslarını açık renkli tavsiye ederim. klasik mavi rengini kullanma derim. ben olsam krem seçerdim ama düz arasına böyle desenli fayans kullanırdım ben.
mutfak dolaplarının üstü mesela krem veya beyaz olabilir. alt kısımları böyle kahve ama düz değil böyle kaplamalı oluyor ağaç desenli öyle birşey seçerdim. parlak kaplamalı var onlar mutfakda çok şık duruyor. heee eğer seversen ben çok severim. kırmızı beyaz mutfak çok hoşuma gider.

zeminleri ne çok açık ne çok koyu seçerdim. orta renkli yine kahve tonlarında bir renk seçerdim.. ama tabi sen kendi zevkin neyse onu yap derim. çünkü ev senin sen kullanıp temizleyeceksin

eylülcüğüm hoşgeldin. sana yazamdım canım bneim k. bakma. çok güzel kafa dağıtmış ii olmuş valla.

hoşbuldum canım,önemli değil,olsun..ben de giremedim dün işlerim vardı çamaşır filan birikti,ütü yapmam gereken şeyler vs ..bugün de temizlik yapıcam (inşallah)
ama muhabbetlere dahil olmaya çalışırım,uzak kalmıyım yaa

günaydın güzellikler....
banucum çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama ucuz atlatmışsınız buna da şükür..kv de gitmiş,gözün aydın olsun :)

sağol eylülüm çok teşekkür ederim,evet isteme istemeye gittiiiiiii aman neyse bundan sonra kafam huzurlu olur hiç değilse

canım fayanslar çanakkale seramik ,musluk bataryaları kaleee, mutfağıda pvc mebran istiyorum ama renk falan karar veremedim henüzzzzz laminat sizce açık tonlardamı yoksa koyu tonlardamı olsun

canım mutfakta aklımda abanoz ve krem var ama çok kararsızım kırmızı beyazı eşim istemiyor ben çok seviyorum ama ağır bişeyler olsun dedi,yerlerde de gri meşe hoşuma gidiyor ama bilmiyorum valla ne yapacağımı

banuş yerler açık renk olursa daha güzel ferah durur,temizlik zor olur belki ama güzel olur..orta bişeyler düşünebilirsin..gri,sütlü kahve gibi bişey,krem filan..

abanoz ve krem mükemmel ikili bayılıyorum valla. mutfaktada harika olacaktır. ama ben sana bir kaç örnek mail atayım oradan da bak. fikir edinirsin aynısı olacak değil tabiki

banum ben kremi çok severim eşyada da ev döşemesinde de. beyazı sadece mutfakda seviyorum oda sade beyaz değil iki renkli olarak.
ben ağırlıklı krem rengi olarak evimi döşerdim eğer öle şansım olsaydı. ama abonoz rengi bana koyu mesela. ben kahve ama ceviz rengi der mobilyacılar öyle severim.
ama sen bak seçeneklere kafanda birşey şekillenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…