"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

herkesin işi var demekki...yoğun hanımlarız hepimiz
benim de işim başımdan aşkın ama bi yoklıyım kızlarımı dedim :)

yıldönümü ne zamandı canım?hazırlıklar ne alemde

herkesin işi var demekki...yoğun hanımlarız hepimiz
benim de işim başımdan aşkın ama bi yoklıyım kızlarımı dedim :)

yıldönümü ne zamandı canım?hazırlıklar ne alemde

c. tesi yıl dönümü canım. valla düğün olacak gibi heyecan sardı beni inşallah bi aksilik çıkmaz

iyiyim canım sağol,mutfaktayım dolapları filan silesim geldi,sanki hiç başka işim yokmuş gibi onlarla uğraşıyorum şuanda da :)
sen nasılsın keyifler nasıl,oğluşun ???

iyiyiz çok şükür oğluşda artık gayet formunda tek derdim şu ev meselesini halledip taşınmak,düşünerek taşınmaktan yoruldum valla,nasıl olack bilmiyorum bi evi bulabilseydik hayırlısıyla,sıcaklara çok yormakendini bakalım yavaş yavaş yap canım

c. tesi yıl dönümü canım. valla düğün olacak gibi heyecan sardı beni inşallah bi aksilik çıkmaz

inşallah ahkeşkecim herşey planladığın gibi olur canım çokta masraf ediyosun ee bundan sonra kemerleri sıkma zamanı:))bi an sen böle hevese kapılınca bende sıkı bir rejime başlasam yıldönümümüze kadar zayıflayıp gelinliğimin içine girebilirmiyimki acaba diye düşündüm ama büyükkkkk hayallllll

o kadar çok düşünme canım yaa,hayırlısıyla olur inşallah,düşününce daha çabuk olmıcak ya..bulursunuz inşallah canım..
çok sıcak gerçekten,Allahtan evim serin oluyo...yine de yavaştan hallediyorum..

ee resmen düğün gibi olacak,haksız mısın heyecanlanmakta hadi hayırlsı çıkmaz bi aksilik inşallah,güzel olur güzellll

ayaz1809 cnm nasılsın

anammmm kimseler yok artık bu topicde yaww ne oldu kızlar sıcaklardan bir yerlere mi saklandınız

canlarım ben çıkıyorum bugün hiç görüşemedik ama valla manyak gibi ders çalışıyorum dahada çalışmam gerek ondan yani öptüm sizleri kib

canlarım ben çıkıyorum bugün hiç görüşemedik ama valla manyak gibi ders çalışıyorum dahada çalışmam gerek ondan yani öptüm sizleri kib

:evet bugün hepimiz döküldüldük,yarın büyük bi toplantı var giremeyebilirm kızlar sizi çok seviyorum ösleyin beni muck muck

ahkeşke boşver ders çalış ama arad slm ver muhakka merak ederim ben.
hepinizi öperim kokulu kokulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…