"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın kızlar

ahkeşkem çalış canım çalış bende bakıyorum ufaktan

banucum çok gecmiş olsun tatlım valla ilk okuyunca hemen aklıma kv geldi benimde ahımı tuttu ne

kızlar ben doktordan randevu aldım idrar yollarım için hastaneye geciyorum şimdi sonrada psikiyatriye gitcem öğleden sonra görüşürük kendinize ciciş bakın datluşlarrrrr

sanada günaydın canım. sabah eşimle tartıştım onun dışında iyiyim sen ne yaptın nasılsın ev nasıl dinlenebildin mi

günaydın cicişlerrr

efsun psikatriye niye gidiyon?
ahkeşke niye tartıştın bakem sen...

hepinize hayırlı cumalar. dualrınız bu mübarek günde kabul olur inş...

sanada günaydın canım. sabah eşimle tartıştım onun dışında iyiyim sen ne yaptın nasılsın ev nasıl dinlenebildin mi

ev bomboş canım halıları astım ama hala kurumadılar eve giresim gelmiyor,

canım evlilikyıldönümü öncesi neden tartıştınız hayırdır,

ya kızlar hakikaten bu ara bizde bişey var geçen gece su basması dün gece saatlerce yolda kalmamız eşim gece 12 de çıkıyoordu işten bende çocuklarla annemlerdeydim benim bir akrabamda bize yakın oturuyor onunda dükkanı var gece 12,30 gibi kapatıp evine gidiyor eşim bizde onunla gidelim araba alamadık halaaa,annemlerle bizim evin arası arabayla 15 dk tam arabaya bindik 2 dk sonra petrole girdik benzin alıcaz araba bozuldu çalışmıyor eşimle akrabamız uğraşıyorlar ama çalışmıyor birtürlü sonra tamirci çağırdılar o saatte oda baya uğraştı ama yine çalışmadı oğlumda perişan oldu kucağımda allahtan kızım ben anneannemde kalıcam dedi de onu oraya bırakmıştıkk tamirci yapamayınca bizi kendi arabasıyla bıraktı eve gelmemiz gece 2,30 du biraz önce eşime dedim bişeyler alda muhtaç olan birisine verelim sadaka niyetineee kayınvalde gitti olaylar bitmiyor valla üstüste geliyor heppp

banu canım valla sen birine birşeyler vermeyi ihmal etme sakınnn
vermeden önce dua oku aldığın şeylere öyle ver.

ahkeşkem yaaaa nerdesinnn cvp ver niye tartıştınız....

kkimsecik yok yaaa ben sıkıldım

amaaaaan benim kıyafetler yüzünden ne böle heryerin belli oluyo diye hergün laf sayıyodu zaten bugün sabahda o önce çıktı evden bende servise doğru yürüyodum arabamız yoktu oda otobüsle gidecekti tam aklımdan geçiriyodum beni bu kıyafetle görse kızar diye demeye kalmadı aradı beni ben duraktayım die bi baktım bana kötü kötü bakıyo aman aksilik ya bugün benim serviste geç geldi ayak üstü bir sürü laf yedim şu gögüslerin belli sütyeninin çizgisi belli oluyo nasıl bi tarzın var senin nasıl giyiniyosun anlamadım ki falan dieee verdi veriştirdi
nese biraz önce aradım hayatım içime dert oldu tamam bir daha dikkat edrim die

AMAN bu kavga filan değil kıskançlık krizi. iyi iyi arada olması ilişkiye renk katar... kıskansın boşver bence sen giyinme devam etki gözü sana bakmaktan başkasına bakamasın

AMAN bu kavga filan değil kıskançlık krizi. iyi iyi arada olması ilişkiye renk katar... kıskansın boşver bence sen giyinme devam etki gözü sana bakmaktan başkasına bakamasın

valla bi öfkelendi ama görmen lazım sabah sabah çıldırıyodu yok yaaa bu ara baydı valla sıkıyo artık şunu giyme bunu giyme makyaj yapma hiç bana göre değil. neyse tamam dedim ama yine giyer yaparım ben sorun olmasın yıldönümü öncesi die alttan aldım valla.
bide en iisi tamam hayatım demek bu işler böle valla yoksa amaniiiiiiin o ne sinir di öleeee

ya kızlar pazar günüde bizim evlilik yıldönümümüz eşim 4 de gidiyo gece 12 de geliyo ne yapsam ben yaa bana akıl verin offf bu vardiya çok kötü denk geldi acaba sevdiği yemekleri hazırlasam gece güzel bir masaylamı karşılasam genelde hep uyurken karşılıyorummgüzel fikirlerinizi bekliyorumm gece 12 den sonra ne yapabilirimmm

kızıııım hayat gece 12 den sonra başlıyoooooo

alemsin kız sennnnnnnn

banum erkekler bundan anlıyo. bu şimdi giymese emin ol en iyi erkek bile giyene bakar. ahkeşke devam etsin kendine bakmaya giymeye oda ona bakmaktan onu kontrol etmekden başka bişi yapamasın....
eeeee ne demişler arada ilişkiye renk gerek... aha da renk işte bu

haklısın valla canımm ne diyeyimmm gözü başkasını görmesinnnnnn

banum bak kıymet bilmiyosunuz. Kız Allah sana en güzel vakti vermiş. günün en güzel vakti.. sen yemekden bahsediyon gece 12 de. Allah ım ya ne diyim size. çocuklar uyur mışıl mışıl... sende onu süper bir gecelik ve çamaşır ile karşıla. bu arada evde olanlardan değil yeni bir tane al. ilk kez görsün. birde biraz kışkırtıcı filan olsun yani sıradan değil işte..sen bilirsin ne alacağını.. sonra kapıyı ona sen aç karşıla sonrası zaten gelir... başka da diyecek sözüm yok sana banu kendine gel kendine sıcak etkilemiş seni..

sen altan alıp tamam diyip 2 gün giymeueceksin. onun istediği gibi giycen ama sonra gene bildiğini okuyacan tabii sınırlar çerçevesinde...
iyi iyi kıskançlık sinirinden bişi olmaz. sende dilini çekip otur bu durumlarda cevap verme

valla etkiledi sıcaklar beniiiiiii , o zaman ilk iş yeni bir gecelik almak olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…