- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.541
günaydın kızlar nasılsınızzz
sanada günaydın canım. sabah eşimle tartıştım onun dışında iyiyim sen ne yaptın nasılsın ev nasıl dinlenebildin mi
sanada günaydın canım. sabah eşimle tartıştım onun dışında iyiyim sen ne yaptın nasılsın ev nasıl dinlenebildin mi
kızlar ben doktordan randevu aldım idrar yollarım için hastaneye geciyorum şimdi sonrada psikiyatriye gitcem öğleden sonra görüşürük kendinize ciciş bakın datluşlarrrrr
banu canım valla sen birine birşeyler vermeyi ihmal etme sakınnn
vermeden önce dua oku aldığın şeylere öyle ver.
ahkeşkem yaaaa nerdesinnn cvp ver niye tartıştınız....
kkimsecik yok yaaa ben sıkıldım
amaaaaan benim kıyafetler yüzünden ne böle heryerin belli oluyo diye hergün laf sayıyodu zaten bugün sabahda o önce çıktı evden bende servise doğru yürüyodum arabamız yoktu oda otobüsle gidecekti tam aklımdan geçiriyodum beni bu kıyafetle görse kızar diye demeye kalmadı aradı beni ben duraktayım die bi baktım bana kötü kötü bakıyo aman aksilik ya bugün benim serviste geç geldi ayak üstü bir sürü laf yedim şu gögüslerin belli sütyeninin çizgisi belli oluyo nasıl bi tarzın var senin nasıl giyiniyosun anlamadım ki falan dieee verdi veriştirdi
nese biraz önce aradım hayatım içime dert oldu tamam bir daha dikkat edrim die
AMAN bu kavga filan değil kıskançlık krizi. iyi iyi arada olması ilişkiye renk katar... kıskansın boşver bence sen giyinme devam etki gözü sana bakmaktan başkasına bakamasın
AMAN bu kavga filan değil kıskançlık krizi. iyi iyi arada olması ilişkiye renk katar... kıskansın boşver bence sen giyinme devam etki gözü sana bakmaktan başkasına bakamasın
ya kızlar pazar günüde bizim evlilik yıldönümümüz eşim 4 de gidiyo gece 12 de geliyo ne yapsam ben yaa bana akıl verin offf bu vardiya çok kötü denk geldi acaba sevdiği yemekleri hazırlasam gece güzel bir masaylamı karşılasam genelde hep uyurken karşılıyorummgüzel fikirlerinizi bekliyorumm gece 12 den sonra ne yapabilirimmm
kızıııım hayat gece 12 den sonra başlıyoooooo
alemsin kız sennnnnnnn
banum erkekler bundan anlıyo. bu şimdi giymese emin ol en iyi erkek bile giyene bakar. ahkeşke devam etsin kendine bakmaya giymeye oda ona bakmaktan onu kontrol etmekden başka bişi yapamasın....
eeeee ne demişler arada ilişkiye renk gerek... aha da renk işte bu
ya kızlar pazar günüde bizim evlilik yıldönümümüz eşim 4 de gidiyo gece 12 de geliyo ne yapsam ben yaa bana akıl verin offf bu vardiya çok kötü denk geldi acaba sevdiği yemekleri hazırlasam gece güzel bir masaylamı karşılasam genelde hep uyurken karşılıyorummgüzel fikirlerinizi bekliyorumm gece 12 den sonra ne yapabilirimmm
kızıııım hayat gece 12 den sonra başlıyoooooo
valla bi öfkelendi ama görmen lazım sabah sabah çıldırıyoduyok yaaa bu ara baydı valla sıkıyo artık şunu giyme bunu giyme makyaj yapma hiç bana göre değil. neyse tamam dedim ama yine giyer yaparım ben sorun olmasın yıldönümü öncesi die alttan aldım valla.
bide en iisi tamam hayatım demek bu işler böle valla yoksa amaniiiiiiin o ne sinir di öleeee
banum bak kıymet bilmiyosunuz. Kız Allah sana en güzel vakti vermiş. günün en güzel vakti.. sen yemekden bahsediyon gece 12 de. Allah ım ya ne diyim size. çocuklar uyur mışıl mışıl... sende onu süper bir gecelik ve çamaşır ile karşıla. bu arada evde olanlardan değil yeni bir tane al. ilk kez görsün. birde biraz kışkırtıcı filan olsun yani sıradan değil işte..sen bilirsin ne alacağını.. sonra kapıyı ona sen aç karşıla sonrası zaten gelir... başka da diyecek sözüm yok sana banu kendine gel kendine sıcak etkilemiş seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?