"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

valla etkiledi sıcaklar beniiiiiii , o zaman ilk iş yeni bir gecelik almak olsunnn

banumm evet sen geceliğin altına da bişi al ... bide bırak ltf ya şu romantik yemek muhabbetini onuda daha sonra yersiniz. gece 12 de adamın yemek yiğecek halimi olur bu sıcaklarda. azıcık onun gözüne gönlüne hitap et. oda sonra güzel sözlerle senin gönlünü doyursun. karnın her zaman doyarrr.

bayıldım buna tamam kız bıraktım yemeği falannnnnnn karnını değilde önce gözünü doyurayımmm

valla turkuazıma katılıyorum ne öle yemek yemek nereye kadar canım... bunu önceden konuşsaydık netten çok güzel sipariş verirdik sıradışı bi takım bak sen ogün başka hiçbişey yapma sözünü bile açma gece o geline bçle heryere kırmızı mumlarla süsle yak onları hazır bekle kapıyı aç veeee..... seni seviyorum senin olmak çok güzel iyi ki senin olmuşum deee.... gerisi zaten kendi olur.
kızlarrrr en sert erkek bile böle şeyler ister bunlardan mutlu olur...

anam bu kızların içi geçmiş yavvvv

bencede içi geçmiş ama bak buz etkisi yarattık biz banuya
banum hem güzel söz duymak istiyonn hemde gece 12 de yemekten bahsediyonnn. yawww bu kadın milettini anlamak ne zor yawww
aheşke ama bence şimdi banuyu tutana aşk olsun eminim herşeyi güzelce yapacak.. bana bak banu bırakabilirsien çocukları annene bırak bence.. böyle zamanlar da yer ve sınır tanımayabilirsiniz..
heeee bide bu arada banuuu sen genede yiğecek bişeyler ayarla başucunuza... meyve filan.. ihtiyacınız olacak gecenin ilerleyen saatlerinde haahahahahahhahaaa

ay koptum burda arkadaş ne oldu neye gülüyosun diyor boşver dedimmmmmm kızı anneme bırakabilirimde oğlan yatmaz başka yerde gece uyanır anne diye ortalığı yıkarrrrrrrr,,,,pazartesi günü olanları anlatırım artık size düşünsenize kayınvaldenin gitmediğini allahtan gitti yani yoksa o burdayken bunların hepsi hayal olacaktıııı

banuuuuu hadiiii görelim seni canımmmm valla sahalar senin kim tutar banuyu yaaaa

valla pazar gecesi aklıma geleirsiniz banuuuuu. bana bak kavga çıkarma sakın kız pazara kadar heeeee. herşeyi susu alttan al bak.
aldıklarını da sakın önceden göstermeeee banu valla inş oda güzel sözleriyle senin gönlünü eder. aslında bu planları en güzel amacı senin istediğin o sözleri duymakkkk. senin için çalışıyor bu kafalar

yok kız çıkarırmıyım kavga falan asla çıkarmam , göstermem aldıklarımı merak etme sennnn ben onun gönlünü hoş ettikten sonra oda öyler çok mutlu olurrr

yürüyün cadı gelinlerrrrr

kim tutar siziiiiiii
kız banu yoksam sen sadece bunun için mi kv gönderdin kızzzzzz
oohhhhh sefanız olsun kv çatlasınnnn
banu sakın bu yazdıklarımızı o an aklına gelmesinnn okuduktan sonra unut gülme krizine girme ordaaaa

kız eşime demiştim ki annesi burdayken en geç ayın 15 ine kadar anneni gönderiyosun benim planlarım var dedim adam kadını zorla gönderdi evdennnnnn ay artık o gece ne olur bilmiyorum aklıma siz geldikce gülme krizine girerim bennnnnnnn

ay kızlar yorumlarınızı okudukça iş yerinde gülme krizine girdim kovulmam an meselesi anacığım sizde durdunuz durdunuz tam benim yoğun günümde konuları döktürmşsünüz maşallah,çok yazamasamda müsait oldukça okuyacağım kızlar,banum sana güzel bi gece diliyorum :))))
ahkeşkem ve turkuazım verin bakalım gazıııııııı banuya pazartesi banu iptal olacak bu taktiklerle böle giderse:))))
bu arada size küçük bir sır eşimle dün gece çok güzel bi gece geçirdik,itiraf edeyim 4yıllık evliyim hormonlarım son 2 aydır resmen coştu:))adam beni görünce manyak oluyo ee tabiii o halinden kat kat memnun:)))evli olduğumuzu hisstemeye başladım beni gençleştiriyosuyn diyo akşam:)))

valla vefammm bu gazla gerçekten pazar gecesi olacaları bilmiyorummm

ne oldu kız senin hormonlaraa ne güzel allah bozmasın canım benimmmm

vefa sen sakın bugün bizi bırakma oku oku. iyi gelir.. ayrıca senin hormanlar tavan yapmışken bu taktikler sana da işe yarar....
kadınlarda dönem dönem olurmuş böle horman manyaklaşınca (tabiri caizse) böyle olurmuş. maşallahhhh inş bu hormanların daima tavan yaparda sende gençleşiverirsin..
kızlar bu arkadaşlık bakıyorumda hepimize bişeyler katıyor ben diyim size...

banuuuu bak sakın haaa aklını bize getirme o ana adapte ol kız. unut bizi o gece sadece yapacakların aklına yer etsin.
yaww kızlar ya Cuma Cuma beni nasıl konuşturuyorsunuz böyle hiç kendime yakıştıramadım yawwww
insanı dinden imandan çıkartıyorsunuz yawwwww ne fena bu kadın milleti...

valla yaaaa mübarek gün cuma vakti konuştuklarımıza bak nese hadi kapatalım konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…