"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ben hiç hoşlaşmam böle şeylerden yaaa ciddi olun biraz hiç bana göre değil bu konuştuklarınız

heee değildir kesin ben biliyom seni... seni bana sorsunlar... cadı sendeeeeeee.
senide göreceğiz partiden sonraa. bakalım neler döktüreceksin sen... elma kurdu seni

yavrular bu arada cumanız müberk olsun bakalım ....herkesin duası kabul olsun,ben yemek yemeğe çıkıyorum byebye

ben geldim...bu deriiin cuma sohbetinizi kaçırdığım için üzüldüm ama neyse..bi de benim için yaparız
ama kimse yok yine..öğle yemeği zamanı heralde..bütün gün burda olcam!! uzak kaldım iyice yaa beni dışladınız mı yoksam!!

Valla eylülüm seninde bu sohbete dahil olmanı isterdik ama sen uyuyordun herhalde yineee

olurmu öyle şey hayatım biz seni dışlarmıyız hiççççç

Valla eylülüm seninde bu sohbete dahil olmanı isterdik ama sen uyuyordun herhalde yineee

olurmu öyle şey hayatım biz seni dışlarmıyız hiççççç

sorma banucum uyuyodum yine çok uykucuyum bu ara..eşim öğle yemeğine gelmese daha da uyucam ama........
geç kalkınca da hemen akşam oluyo bana göre :)

kızlaaar eveeet nerede kalmıştık bakalım eylülüm gel gel biraz da sen anlat bakalım senin fikirleri alalım efsun hanım gelsede akıl alsa biraz kızım yaaaa ne işin var psikiyatride sen gel bizeee

kızlaaar eveeet nerede kalmıştık bakalım eylülüm gel gel biraz da sen anlat bakalım senin fikirleri alalım efsun hanım gelsede akıl alsa biraz kızım yaaaa ne işin var psikiyatride sen gel bizeee

şaka bi yana gitsin de rahatlasın,çok sıkıntılı son günlerde..bizim dışımızda bi uzman daha görsün :)
ben ne anlatıyım ımmmmm....vefaya katılıyorum bugünlerde onun gibi hissediyorum :)
banu ve sen de evlilik yıldönümlerinizi en iyi şekilde geçireceksinizdir..şüphe yok!! sen öncesinde çok eğlenecek yorulacaksın ama gece sizin için orda bitmicektir heraldeee...ben olsam bitirmem yanee :)

evet valla pek ii değil efsun bu aralar ama bizden ii uzman bulacağını pek sanmıyorum ben yani.
senin günlerin geldi zaten yineeeee. yaa hiç olu mu yaaa benim için eğlence organizasyondan sonra başlayacak

evet valla pek ii değil efsun bu aralar ama bizden ii uzman bulacağını pek sanmıyorum ben yani.
senin günlerin geldi zaten yineeeee. yaa hiç olu mu yaaa benim için eğlence organizasyondan sonra başlayacak

burda bedava uzmanlık yapıyoruz az şey mi canım
evetttt benim günlerim geldii..ne çabuk geliyo bu günler de

burda bedava uzmanlık yapıyoruz az şey mi canım
evetttt benim günlerim geldii..ne çabuk geliyo bu günler de

eylüşşş hoşgeldin şeker... sizde yımırta günleri gelse geliyor gelmese niye gelmiyor dersiniz. bu kadın milletini bugün anlıyamıyom ben yawww....
sen geçmişi okuduysan gündemi görmüşsündür. Allah ım bize günah yazmasında valla herşey banucuğumun güzel sözler duyması için valla... herşeyin bedeli var dime hayatta önce bedeli ödeyecek sonra kullakları istediği o sözleri duyacakkkkkk

efsun bu arada gitsin uzman yardımı alsın. bence söylediklerimizi efsun uygulayacak durumda değil. önce onun o duruma gelmesi gerekiyor. onun içinden bişi gelmiyorki kızcağaz yapsın.. acil onun evini ayırması gerekli ama ne yapsak diye valla düşünüyorum..
kocasını tanısam vallahi derdim, karına yapman gerekeni yap zamanı geçmesin diye. ayrı evse ayrı ev derdim valla.

bugün herşey benim içinnnn inş duyucam o sözleriiii aslında o durumda hep söyler kulağıma fısıldar ama ben normal zamanlarda da söylesin istiyorummm sorun bu sadece.....

ama gerçekten efsunun durumu zor yani onun için hep dua ediyorum ayrı eve çıkmaları konusundaaa ya kızlar hem kayınvalde hemde onun annesi yani o evde illaki bir sorun çıkar insan rahat edemez büyükler diye yatıp kalkamazzz allahım efsunuma yardım etsin kalbinden geçenleri tez zamanda gerçekleştirsin inşşşşş

kocacım aradı şimdi almış arabayıı renault clio ay allahım yine limiti yükselttik inş sağlığımıza işimize gücümüze bişey olmazda öder bitiririz şu borçlarııı

hoşbuldum cicim..yaa ama sen yanlış anlıyorsun,yımırta günlerimin gelmesinden şikayetçi değilimm,pek memnunum pekk :)
geçmişi okudum,çok hoşuma gitti,banu için yapılan bu seferberlik!! inşallah duyacak istemediği kadar güzel cümle
söylediklerinizi ben de uygulıcamm yıldönümüm değil amma yumurta günüm

efsunun içinden neler gelirdi ama işte küsmüş herşeye,bu ara özellikle tak dedi artık canına kocasının da üstüne gitmek istemiyo,yine onu düşünüyo yani..kendi sağlığından olmasa bari..şu güzel günleri böyle kötü geçmese..........

OOOOOOOOO bacım sende amma çok şey istiyon. onu kulağına söylemeyenlerde varrrr .... birgün oda olur banım, sen bedeli ödede birgün bi bakmışsın her daim duyuyonnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…