- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.581
vefa sen sakın bugün bizi bırakma oku oku. iyi gelir.. ayrıca senin hormanlar tavan yapmışken bu taktikler sana da işe yarar....
kadınlarda dönem dönem olurmuş böle horman manyaklaşınca (tabiri caizse) böyle olurmuş. maşallahhhh inş bu hormanların daima tavan yaparda sende gençleşiverirsin..
kızlar bu arkadaşlık bakıyorumda hepimize bişeyler katıyor ben diyim size...
banuuuu bak sakın haaa aklını bize getirme o ana adapte ol kız. unut bizi o gece sadece yapacakların aklına yer etsin.
yaww kızlar ya Cuma Cuma beni nasıl konuşturuyorsunuz böyle hiç kendime yakıştıramadım yawwww
insanı dinden imandan çıkartıyorsunuz yawwwww ne fena bu kadın milleti...
bırak bu ayakları seni tanımasak
ben hiç hoşlaşmam böle şeylerden yaaa ciddi olun biraz hiç bana göre değil bu konuştuklarınız
ben hiç hoşlaşmam böle şeylerden yaaa ciddi olun biraz hiç bana göre değil bu konuştuklarınız
ben geldim...bu deriiin cuma sohbetinizi kaçırdığım için üzüldüm ama neyse..bi de benim için yaparız
ama kimse yok yine..öğle yemeği zamanı heralde..bütün gün burda olcam!! uzak kaldım iyice yaa beni dışladınız mı yoksam!!
Valla eylülüm seninde bu sohbete dahil olmanı isterdik ama sen uyuyordun herhalde yineee
olurmu öyle şey hayatım biz seni dışlarmıyız hiççççç
kızlaaar eveeet nerede kalmıştık bakalım eylülüm gel gel biraz da sen anlat bakalım senin fikirleri alalım efsun hanım gelsede akıl alsa biraz kızım yaaaa ne işin var psikiyatride sen gel bizeee
şaka bi yana gitsin de rahatlasın,çok sıkıntılı son günlerde..bizim dışımızda bi uzman daha görsün :)
ben ne anlatıyım ımmmmm....vefaya katılıyorum bugünlerde onun gibi hissediyorum :)
banu ve sen de evlilik yıldönümlerinizi en iyi şekilde geçireceksinizdir..şüphe yok!! sen öncesinde çok eğlenecek yorulacaksın ama gece sizin için orda bitmicektir heraldeee...ben olsam bitirmem yanee :)
evet valla pek ii değil efsun bu aralar ama bizden ii uzman bulacağını pek sanmıyorum ben yani.
senin günlerin geldi zaten yineeeee. yaa hiç olu mu yaaa benim için eğlence organizasyondan sonra başlayacak
burda bedava uzmanlık yapıyoruz az şey mi canım
evetttt benim günlerim geldii..ne çabuk geliyo bu günler de
eylüşşş hoşgeldin şeker... sizde yımırta günleri gelse geliyor gelmese niye gelmiyor dersiniz. bu kadın milletini bugün anlıyamıyom ben yawww....
sen geçmişi okuduysan gündemi görmüşsündür. Allah ım bize günah yazmasında valla herşey banucuğumun güzel sözler duyması için valla...herşeyin bedeli var dime hayatta önce bedeli ödeyecek sonra kullakları istediği o sözleri duyacakkkkkk
efsun bu arada gitsin uzman yardımı alsın. bence söylediklerimizi efsun uygulayacak durumda değil. önce onun o duruma gelmesi gerekiyor. onun içinden bişi gelmiyorki kızcağaz yapsın.. acil onun evini ayırması gerekli ama ne yapsak diye valla düşünüyorum..
kocasını tanısam vallahi derdim, karına yapman gerekeni yap zamanı geçmesin diye. ayrı evse ayrı ev derdim valla.
eylüşşş hoşgeldin şeker... sizde yımırta günleri gelse geliyor gelmese niye gelmiyor dersiniz. bu kadın milletini bugün anlıyamıyom ben yawww....
sen geçmişi okuduysan gündemi görmüşsündür. Allah ım bize günah yazmasında valla herşey banucuğumun güzel sözler duyması için valla...herşeyin bedeli var dime hayatta önce bedeli ödeyecek sonra kullakları istediği o sözleri duyacakkkkkk
efsun bu arada gitsin uzman yardımı alsın. bence söylediklerimizi efsun uygulayacak durumda değil. önce onun o duruma gelmesi gerekiyor. onun içinden bişi gelmiyorki kızcağaz yapsın.. acil onun evini ayırması gerekli ama ne yapsak diye valla düşünüyorum..
kocasını tanısam vallahi derdim, karına yapman gerekeni yap zamanı geçmesin diye. ayrı evse ayrı ev derdim valla.
bugün herşey benim içinnnn inş duyucam o sözleriiii aslında o durumda hep söyler kulağıma fısıldar ama ben normal zamanlarda da söylesin istiyorummm sorun bu sadece.....
ama gerçekten efsunun durumu zor yani onun için hep dua ediyorum ayrı eve çıkmaları konusundaaa ya kızlar hem kayınvalde hemde onun annesi yani o evde illaki bir sorun çıkar insan rahat edemez büyükler diye yatıp kalkamazzz allahım efsunuma yardım etsin kalbinden geçenleri tez zamanda gerçekleştirsin inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?