- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.601
kocacım aradı şimdi almış arabayıı renault clio ay allahım yine limiti yükselttik inş sağlığımıza işimize gücümüze bişey olmazda öder bitiririz şu borçlarııı
OOOOOOOOO bacım sende amma çok şey istiyon. onu kulağına söylemeyenlerde varrrr .... birgün oda olur banım, sen bedeli ödede birgün bi bakmışsın her daim duyuyonnn
kocacım aradı şimdi almış arabayıı renault clio ay allahım yine limiti yükselttik inş sağlığımıza işimize gücümüze bişey olmazda öder bitiririz şu borçlarııı
OOOOOOOOO bacım sende amma çok şey istiyon. onu kulağına söylemeyenlerde varrrr .... birgün oda olur banım, sen bedeli ödede birgün bi bakmışsın her daim duyuyonnn
hayırlı olsun canım,güle güle kullanmanız nasip olsun..Allah kuvvet versin,huzur versin de ödersiniz inşallah..sıkma canını,yardım eder Allah...
biz de alıcaz araba dua edin de bi an önce alabilelimm
çok şey istemiyo be turkuazcım..yani ne var iki güzel cümle işitse fena mı,bunu söylemek zor mu..
amin canım amin inş. hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesin inş. allahım ödeme kolaylığı versin insan böle böle bişeyler sahibi oluyo işte.
kız bak pazara kadar sakın yüz verme kocişe biraz özlesin o zamana kadar
haydi hayırlı uğurlu olsun... banum sadaka vereceğin şey çoğaldı.. Allah ın izniyle ödersiniz şeekkkerrrrrrr. oyy arabaya binip dolaşırsınız ailecekkkk ( uzun gecelerden sonra )
canım inş tez zamanda alırsınız istediğiniz arabayı ama çok zor karar vermesi ya nerdeyse bir haftadır araba arıyoruz herşeye bir kusur bulup durduk önceki araba biraz sıkıntılıydı bizim ikincidede aynı hatayı yapmayalım dedik hayırlısı buymuş diyorum rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsinnn
demi ama eylülüm herzaman duysam daha iyi olmaz mı yaneeeeeeeee
sağol canım benim aminnnn yok kız yüz vermem dün gece 3 de geldik ya sırnaştı falan ama tatlı tatlı olmaz yorgunuz çok dedim ben yarın samsuna gitmesem yorgunluğu görürdün diyorrrr
sağol turkuazım evet eşim samsuna gitti ya yarın halledicem sadaka işiniiiiiii
uzun gecelerden sonra haaaaaaaaaaaaaaaaa
banum bu bedeli Allah ın izniyleeeee yaşadığınız sürece ödeyeceksinnn...
aman boşver en kötü bedel böyle olsun deee seviyon sen bu adamı nede olsa....
Allah ım bana da en kısa tez vakitte gönlüme göre birini hayırlı birini nasip ettttt...
bende öderim o zaman bedellll((( istemem yan cebime koyyy
banum bu bedeli Allah ın izniyleeeee yaşadığınız sürece ödeyeceksinnn...
aman boşver en kötü bedel böyle olsun deee seviyon sen bu adamı nede olsa....
Allah ım bana da en kısa tez vakitte gönlüme göre birini hayırlı birini nasip ettttt...
bende öderim o zaman bedellll((( istemem yan cebime koyyy
turkişcik henüz çok çok erken belki ama var mı ki acaba yanında yörende bir hayırlı kısmet adayı filan..ayıp mı bunu sormam bilemedim ama sen de gönlüne göre birini istemeye başladığın için cesaret ediyorum sormaya
datlum sor önemli değil.. çivi çiviyi söker şekerim. ömür boyu onu ve yaptıklarını düşenecek değilim artık.. zaten ona çok kırıgınım ya eminim gönlüme hitap eden birisi çıkarsa severim yane..
çevremde biri yok. çünkü boşandığımı işyerimde kimse bilmiyor. iş değiştireceğim ya kimseye söylemedim. ama burda çalışırken hayatıma birisi girecek olursa söylerim buraya. ama insanların neden sorusunu duymak istemiyorum. ben nedenleride onuda hatırlamak istemiyorum.
işyerinde beni beğenen tipler vardır evli olduğumu duyunca uzaklaştı ikiside olması gerektiği gibi. ama olursa birisi hiççç beklemem tanımaya çalışırım. tabi kafama yatması önemli.. hayırlı kısmet inş tez zamanda olsun. ben yeniden ama hzuurlu hayırlı bir yuva kurmak istiyorum. yalnız kalıyorum tek sıkılıyorum. Yalnızlık Allah a mahsus. evlenip huzurlu olursam hemende bebek yapmak isterim. tabii herşey Rabbim in izniyle olurrr.
datlum sor önemli değil.. çivi çiviyi söker şekerim. ömür boyu onu ve yaptıklarını düşenecek değilim artık.. zaten ona çok kırıgınım ya eminim gönlüme hitap eden birisi çıkarsa severim yane..
çevremde biri yok. çünkü boşandığımı işyerimde kimse bilmiyor. iş değiştireceğim ya kimseye söylemedim. ama burda çalışırken hayatıma birisi girecek olursa söylerim buraya. ama insanların neden sorusunu duymak istemiyorum. ben nedenleride onuda hatırlamak istemiyorum.
işyerinde beni beğenen tipler vardır evli olduğumu duyunca uzaklaştı ikiside olması gerektiği gibi. ama olursa birisi hiççç beklemem tanımaya çalışırım. tabi kafama yatması önemli.. hayırlı kısmet inş tez zamanda olsun. ben yeniden ama hzuurlu hayırlı bir yuva kurmak istiyorum. yalnız kalıyorum tek sıkılıyorum. Yalnızlık Allah a mahsus. evlenip huzurlu olursam hemende bebek yapmak isterim. tabii herşey Rabbim in izniyle olurrr.
inş bu yazdıkların gerçek olur bigün ve bize bu haberi verirsin burdan
geçmişi orda bırakıp yoluna devam etmek istemen en güzeli zaten..hem de seni hak edecek,mutlu edecek birisi ile...en kısa zamanda inşallah...
yeni iş yerin belki her açıdan hayırlı olur senin için..kısmetin de nerden geleceği belli olmaz aslında,çıkıverir bir anda beklemediğin bi yerden..
Allah hayırlısını versin yeterki,sonra gelsin huzurlu bir yuva,gelsin boy boy bebişler :)
günaydın cicişlerrr
efsun psikatriye niye gidiyon?
ahkeşke niye tartıştın bakem sen...
hepinize hayırlı cumalar. dualrınız bu mübarek günde kabul olur inş...
geçmiş olsunnn canım psikiyatriye niye gidiyonnnnnnn
kızlaaar eveeet nerede kalmıştık bakalım eylülüm gel gel biraz da sen anlat bakalım senin fikirleri alalım efsun hanım gelsede akıl alsa biraz kızım yaaaa ne işin var psikiyatride sen gel bizeee
efsun bu arada gitsin uzman yardımı alsın. bence söylediklerimizi efsun uygulayacak durumda değil. önce onun o duruma gelmesi gerekiyor. onun içinden bişi gelmiyorki kızcağaz yapsın.. acil onun evini ayırması gerekli ama ne yapsak diye valla düşünüyorum..
kocasını tanısam vallahi derdim, karına yapman gerekeni yap zamanı geçmesin diye. ayrı evse ayrı ev derdim valla.
ama gerçekten efsunun durumu zor yani onun için hep dua ediyorum ayrı eve çıkmaları konusundaaa ya kızlar hem kayınvalde hemde onun annesi yani o evde illaki bir sorun çıkar insan rahat edemez büyükler diye yatıp kalkamazzz allahım efsunuma yardım etsin kalbinden geçenleri tez zamanda gerçekleştirsin inşşşşş
efsunun içinden neler gelirdi ama işte küsmüş herşeye,bu ara özellikle tak dedi artık canınakocasının da üstüne gitmek istemiyo,yine onu düşünüyo yani..kendi sağlığından olmasa bari..şu güzel günleri böyle kötü geçmese..........
efsunum gelmiş anlat bakalım güzelim ne yaptın hastanede sonuçlar falan temizmi
hoşgeldin efsun anlat bakalım doktorlar ne dedi? nasılsın?
canlarım benim napim unutmak kolay değil ama düşünmenin sonu yok. belki birisi olsa bu süreci daha kolay atlatırım. ben size anlatamadığım çok şey var. yaa bana vurdukları canımı yaktıkları ağır sözleri aklıma geldikçe zaten iğreniyom ondan. onu nasıl sevmişim demeye başladım.
inş bakalım burda çok sorunum yok ama yeni bir yer bu süreç iyi gelir. girdiğim yere bekar dicem ya bana kimse çocuk yapmıyo musun mutlumusun demiyecek..
bu açıdan yeni yer istiyorum.. tabbiii kısmet herşey hayatta. ama ben inanıyorum rabbim bir gün benimde içimi yüzümü hayılrı bir insanla beraber güldürecek. ama nasip de yoksa yeniden aile kurmak evlat sahibi olmak o da kaderim kısmetim der razı olurum. Herşey Allah dan
ama inş size birgün gerçekten benim için hayılrı olan birini burdan anlatmak nasip olur. yeni evimi yeni gelinliği anlatmak nasip olur inş.
Allah ım hepimizin bu mübarek cuma gününde gönlümüze versin. valla her akşam dua ederken hepinize böyle dualar ediyom. bana destek oldunuz Allah ım sizden binkere razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?