"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

idrar yolları için ilaç verdi yine ultrasonla baktı idrar testi yaptı işte

psikiyatri iç açıcı değildi depresyona girmişim antidepresan verdi

şu idrar yolları temiz çıksaydı..ama neyse sıkma canını,geçmicek bişey değil şükür ki..geçmiş olsun geçsin gitsin canım...

diğer durum içinse ne diyim bilemedim.o ilaçlar da seni bi hoş etmesin..eşinle konuştun mu? o ne diyo? yaa böyle sıkıntı sıkıntı nereye kadar canım,kötü oldun iyice

şok şok şok
eşimin yarın akşam işi çıktı bi açılış varmış akşam 7 de ona katılacakmış arkadaşı aradı biraz önce

bu arada hasta oldum

şimdi buna da canını sıkacaksın..ama yapma..bak bir hafta önce sen beni teselli etmiştin,beni rahatlatmaya çalışmıştın..aynı şeyler senin için de geçerli değil mi? üzülmek yokki..eğer güzel haber verseydin burda hepimiz sevinecektik deli gibi ama kötü habere üzülmek yok!! hayırlısı...bi dahakine inşallah..olmadı öbür ay...Allahın günü bitmedikiii...sen hastalığı atlat,sonra verimli günlerine gel hele bi

belkide bebek ondan olmuyordur çünkü idrar yollarından olmadığını duydum daha öncedende
ilacı alıp almama konusunda kararsızım şuan kullanmam belkide
eşime demedim daha bişey haberi yok

efsun bu durumu kullan olur mu. sağlığım elden gidiyo de eşine durumu abartarak anlat eşin seni çok çıkmazda falan görsün bolca duygu sömürüsü yap. özür dilerim ama çaresizlik insana herşeyi yaptırıyoo

ona sabahtan üzüldüm zaten anladım çünkü olmadığını keşke eşime demeseydim diyorum ama bi yandan bi tek neden ben üzüldüm oda üzülsün diyorum anlasın beni

belkide bebek ondan olmuyordur çünkü idrar yollarından olmadığını duydum daha öncedende
ilacı alıp almama konusunda kararsızım şuan kullanmam belkide
eşime demedim daha bişey haberi yok

bebek ondan olmamış olabilir..idar yolunda enfeksiyon varsa engelliyomuş ben de duydum bikaç kişiden...
olsun ama yaa bu çok ciddi bişey mi sanki..yaa Allah korusun eşinin hiç spermi olmayıp bi şekilde tedavi ile hamile kalanlar var..var da var..yeterki Allah ol desin,olur..senin de olacak... benim de olacak...ahkeşkenin de olacak..turkuazın da olacak..diğerlerinin zaten var,ama isterlerse yine olsun :)

efsun antidepresan olarak ne verdi?
bak sana çok açık anlatim. bende kullandım ama herşey kafada bitiyor. ben kafamda bittiğinde baktım ki asıl antidepresan buymuş.. ben hafif bir ilaç aldım. ama uyku yapıyodu sürekli. baktım uyuyorum sadece başka bir faydası yok bıraktım. aklımı başıma toplamaya bşaladım bir süre sonra yavaş yavaş. yeri geldi oturdum ağladım. yeri geldi güldüm yeri geldi dolaştım, yeri geldi gidip banyoda soğuk suyun altında oturdum hemde dakikalarca..yeri geldim kaçtım insanlardan kendi babamı bile aylarca gitmedim görmedim bak valla.yeri geldi malesef tartıştım o hayvan ile. bana bide vuruyordu bu durumları yaşarken. sonra dim dik kalktım ayağı BAKTIM Kİ HERŞEYYYY GERİDE KALMIŞ. işte şimdi burda sizlerle sohbet edecek durumdayım. hayatta en önemli şey sensin efsunnn. unutma sakın bunu.
senin sorunun sana çok büyük ağır belki ama bu sorun sadece senin değil.paylaşman gerekli eminimki eşinde bu yükü kaldırmaya taşımaya san yardımcı olacaktır.

size bişey anlatim. birgün tartıştık o hayvan ile dedim bak ben iyi değilim ölmek bile istiyorum. o anlamadı tabii umursamıyorki canın değeri yok onun gözünde.neyse bayağı tartıştık bu bana vurdu. hemde nasıl biliyomusun. benim göğsümde stresden kitle var hemde dolu. bu beni yere yatırıp dizinide göğsüme bastırıyor. ben nefes alamıyorum acıdan ağlıyorum bırakmıyor. bu bedenimi canımı çok yaktı ama kalbimi kavurdu.. baktıki nefesim kesiliyo ağlamaktan öyle bıraktı. bende yerde sürüne sürüne yatağa gitmeye çalışıyorum ağlayarak.gidemedim bile yere yığıldım kaldım.... o yüzden efsunn Allah dan senin eşin bunları yaşatmıyo sana

özür dilenecek bişey yok ahkeşkem beni bu konuda en iiii anlayacak sensin şartlarımız az çok eşit sayılır
sorma canım ya herşeyi yapacak hale geldik sevdamız için

eşin bir sürpriz hazırlıyo olmasın????

bencede süpriz yapacak

sperm konusunda sıkıntımız yok Allaha şükür canım sıkıntı bende baksana
inşallah hayırlısıyla hepimiz tüm isteyenlerin olsun canım

relaxol diye bi ilaç yazmış canım
aslında haklısın çok teşekkür ederim turkuazım
bende kimseyi görmek konuşmak istemiyorum
eşimle konuşcam zaten yarın için plan yapıyorum

ayyyy inanamıyorum yaaaaa turkuazım bu gerçekten insan olamaz yaa hayvanmış gerçekten o yaratık Rabbim kurtardı seni işte ondan şükürler olsun kiii valla ağzıma bi sürü şey geliyo şuanda neyseeee

sıkıntınız var demedim canım,olsaydı da çaresi var diyorum yani..sendeki sıkıntı da geçici inşallah..
konuş kocanla,bu yük sadece senin değilki,seni bunu için mi aldı,bilsin o da herşeyi,bulsun bi çare..
turkuazın o insanla geçirdiği zamanlara üzüldüm ben de,Allah kurtarmış onu çok şükür..insan kılığına girmiş pislik şey,yaşasın şimdi doya doya turkuazcımızdan uzakta...

şükürler olsun... inşallah çabuk geçer...
dün annemde öle dedi ben kızlarımı üzmek için vermedim kimseye sıkıntısı olan gelsin kapımız açık dedi ilk ayrılan benim çocuğum olmaz ya bu dünya da dedi... baştan hata yaptılar canım o yüzden bu hale geldi, geldim... yarın için konuşma planı yapıyorum zaten bende...
turkuazımı sorma hiç yaaa Rabbim kurtarmış valla canımızı o yaratıktan

AY inananıyorum yaa insan nasıl karısına böyle davranabilir gerçekten yaratıkmış o gerçektennnnn aLLah bildiği yapsın onu seni mumla arattırsın sürünsün inşşşş ay beddua ediyorum ama çok kötü oldum sana yaptığını okuyunca şükürler olsun ki kurtulmuşsun bu adi adamdannn

şükürler olsun... inşallah çabuk geçer...
dün annemde öle dedi ben kızlarımı üzmek için vermedim kimseye sıkıntısı olan gelsin kapımız açık dedi ilk ayrılan benim çocuğum olmaz ya bu dünya da dedi... baştan hata yaptılar canım o yüzden bu hale geldi, geldim... yarın için konuşma planı yapıyorum zaten bende...
turkuazımı sorma hiç yaaa Rabbim kurtarmış valla canımızı o yaratıktan

yaaaaa vallaha gerçek. iş yerimden arkadaşın eşi var gazeteci ona eşini arattırdım ara bakalım var mı açılış die vallaha var hemde baya büyük protokol falan bir sürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…