- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.641
yaaaaa vallaha gerçek. iş yerimden arkadaşın eşi var gazeteci ona eşini arattırdım ara bakalım var mı açılış die vallaha var hemde baya büyük protokol falan bir sürü
yaaaaa vallaha gerçek. iş yerimden arkadaşın eşi var gazeteci ona eşini arattırdım ara bakalım var mı açılış die vallaha var hemde baya büyük protokol falan bir sürü
şükürler olsun... inşallah çabuk geçer...
dün annemde öle dedi ben kızlarımı üzmek için vermedim kimseye sıkıntısı olan gelsin kapımız açık dedi ilk ayrılan benim çocuğum olmaz ya bu dünya da dedi... baştan hata yaptılar canım o yüzden bu hale geldi, geldim... yarın için konuşma planı yapıyorum zaten bende...
turkuazımı sorma hiç yaaa Rabbim kurtarmış valla canımızı o yaratıktan
kızlar iptal mi edeyim programı. yoksa eşimin bi üstünü arayıp durumu anlatıp akşam 8.30 gibi bırakın diye rica mı edeyim
kızlar iptal mi edeyim programı. yoksa eşimin bi üstünü arayıp durumu anlatıp akşam 8.30 gibi bırakın diye rica mı edeyim
ne konuşacaksın mesela...bütün sıkıntıları filan??
annen de haklı,iyi güzel demiş de..senin şuanda başka çarelerin de var,konuşmakla başlıyosun işe..bu güzel!!
valla bilemiyrm ki iptal etsen olmaz etmesen olmaz ama ayıp olmazmı araman
öncelikle günlüğümü vercem okusun komple diye
ablamla eniştem bizde kavga ederken demiş onlara zaten ablamı sahipsiz sanmasın diye onu anlattı annem bana canım, evet öncelikle kendimi ifade etmem lazım benim sevdam bunları haketmedi bizim aşkımız kolayca bitemez bitmemeli
arkadaşıyla konuştum şimdi o yarın arayacak eşimi benim haberim yok gibi oğlum kız sana sürpriz hazırladı günlerdir senin için uğraşıyo diyecek. benim haberim yok gibi
9 yıllık aşk...8yıl evlilik için,birlkte olmak için beklediniz..güzel bir aşkınız var..bunun için mi evlendiniz?? sen her gün üzül diye mi,annesiyle anneannesiyle bütün gün otur diye mi? bunların farkına varmış olman güzel,kocanı da kendine getir..ve aşkınız ömür boyu sürsün,bitmek de ne demek..daha da güzel günler göreceksiniz inşallah
tamam da..eşin bunu öğrenince ne yapacakki..yapabileceği bişey varsa zaten yapar,öyle değil mi? eğer gitmemek elindeyse,arkadaşı karıştırma sen söyle..yarın için bişeyler yaparız diye düşünmüştüm ama filan de...nasılsa ne planladığını tahmin bile edemez
ben hep farkındayım cicim ayı çokkkk erken bitti zaten ama anlatamadım bi türlü işte
amin canım inşallahhh
o zaman başka zaman yapalım der ama ona sürprizim olduğunu azcık duyarsa kendini mecbur hisseder bi şekilde kaçmaya bakar biraz 8 gibi falan gelir sadece o kadar.
kp-kv ikilisinden nefret ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(durduk yere aklıma düştüler..nefretimi paylaşmak istedim)
bende........... şimdi arabayı değiştirdiğimizi duysalar kıyameti kopartırlar eşim annesi gitmeden sattı arabayı ben onun dırdırıyla uğraşamam sanayide diyelim araba dedi ama duyacaklar illaki ben o zaman size anlatırım tlf söylenen laflarıı
canım kocacım 5 yıldır ne kadar direnselerde onları hiçbirşeyimize karışdırmadı bütün kararları beraber aldık aşkım benimmmm bu iyi yönleri de var işteee
siz evlendiğinizde kv-annesi hep evde miydi,bikaç gün sonra mı geldi? yani sizi yalnız bıraktılar mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?