"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

çok şükür kurtuldum daha da kurtulup onunda bunların da hatırlamıcam inş.
ama ben inanırım beterin beteri vardır. Bunun beteri çıkmasın karşıma. iyi yönleride vardı ama ben bu olaylardan sonra onlarıda göremez olmuştum valla.
Rabbim onu aratmasın bana, beterinden de korusun. Bundan sonra Allah dan korkan merhametli vicdanlı dürüst özü sözü bir evine yuvasına bağlı sadakat dolu biri nasip etsin.
beterine düşmeyeyimde ben korkarım her zaman daha beterinden..

kızlar iptal mi edeyim programı. yoksa eşimin bi üstünü arayıp durumu anlatıp akşam 8.30 gibi bırakın diye rica mı edeyim

ne konuşacaksın mesela...bütün sıkıntıları filan??
annen de haklı,iyi güzel demiş de..senin şuanda başka çarelerin de var,konuşmakla başlıyosun işe..bu güzel!!

ahkeşke sen bi bahane bulup ona izin aldırt bence. ayy ne bilim en geçerli yalanı düşün (pembe yalan ne deolsa) sen bence öyle yap. yoksa plan düşecek suya yawww

kızlar iptal mi edeyim programı. yoksa eşimin bi üstünü arayıp durumu anlatıp akşam 8.30 gibi bırakın diye rica mı edeyim

valla bilemiyrm ki iptal etsen olmaz etmesen olmaz ama ayıp olmazmı araman

ne konuşacaksın mesela...bütün sıkıntıları filan??
annen de haklı,iyi güzel demiş de..senin şuanda başka çarelerin de var,konuşmakla başlıyosun işe..bu güzel!!

öncelikle günlüğümü vercem okusun komple diye
ablamla eniştem bizde kavga ederken demiş onlara zaten ablamı sahipsiz sanmasın diye onu anlattı annem bana canım, evet öncelikle kendimi ifade etmem lazım benim sevdam bunları haketmedi bizim aşkımız kolayca bitemez bitmemeli

9 yıllık aşk...8yıl evlilik için,birlkte olmak için beklediniz..güzel bir aşkınız var..bunun için mi evlendiniz?? sen her gün üzül diye mi,annesiyle anneannesiyle bütün gün otur diye mi? bunların farkına varmış olman güzel,kocanı da kendine getir..ve aşkınız ömür boyu sürsün,bitmek de ne demek..daha da güzel günler göreceksiniz inşallah

arkadaşıyla konuştum şimdi o yarın arayacak eşimi benim haberim yok gibi oğlum kız sana sürpriz hazırladı günlerdir senin için uğraşıyo diyecek. benim haberim yok gibi

kp-kv ikilisinden nefret ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(durduk yere aklıma düştüler..nefretimi paylaşmak istedim )

arkadaşıyla konuştum şimdi o yarın arayacak eşimi benim haberim yok gibi oğlum kız sana sürpriz hazırladı günlerdir senin için uğraşıyo diyecek. benim haberim yok gibi

tamam da..eşin bunu öğrenince ne yapacakki..yapabileceği bişey varsa zaten yapar,öyle değil mi? eğer gitmemek elindeyse,arkadaşı karıştırma sen söyle..yarın için bişeyler yaparız diye düşünmüştüm ama filan de...nasılsa ne planladığını tahmin bile edemez

ben hep farkındayım cicim ayı çokkkk erken bitti zaten ama anlatamadım bi türlü işte
amin canım inşallahhh

o zaman başka zaman yapalım der ama ona sürprizim olduğunu azcık duyarsa kendini mecbur hisseder bi şekilde kaçmaya bakar biraz 8 gibi falan gelir sadece o kadar.

o zaman başka zaman yapalım der ama ona sürprizim olduğunu azcık duyarsa kendini mecbur hisseder bi şekilde kaçmaya bakar biraz 8 gibi falan gelir sadece o kadar.

o da doğru...o zaman iyi olur bak,bu planı devreye sok :)
şu yarın bi olsa,hayırlısıyla aksilik olmadan..

kp-kv ikilisinden nefret ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(durduk yere aklıma düştüler..nefretimi paylaşmak istedim )

bende........... şimdi arabayı değiştirdiğimizi duysalar kıyameti kopartırlar eşim annesi gitmeden sattı arabayı ben onun dırdırıyla uğraşamam sanayide diyelim araba dedi ama duyacaklar illaki ben o zaman size anlatırım tlf söylenen laflarıı

canım kocacım 5 yıldır ne kadar direnselerde onları hiçbirşeyimize karışdırmadı bütün kararları beraber aldık aşkım benimmmm bu iyi yönleri de var işteee

Son düzenleme:

aa o iyi yönler benim kocacımda da var,o böyle iyi olmasa ben bu aileye dayanamazdımm!!! zaten bizim kv-kp bizim hiçbişeyimize karışmaz,çok fazla mesafe var aramızda,ilgilenmez karışmazlar...
seninki gibi dırdırcı değil benim kvciğim
bakalım neler dicek arabaya,aman ben korktum senin kvden!!! tlfnda saydırırsa sen de ona say,istediği gibi konuşmasın öyle !!!

siz evlendiğinizde kv-annesi hep evde miydi,bikaç gün sonra mı geldi? yani sizi yalnız bıraktılar mı hiç

biz evlendik 3 gün eve gelmeyeceklerdi ama biz ilk gün balayına gittik 4 gün kaldık cumartesi geldiğimizde evdelerdi o gün bugündür beraberiz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…