"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

BANUMMM boşver kv konuşsun dursun kocana bak sen kocanaaaaa... zaten işte böyle erkeklerin yuvası olur işte bak aferin onaaaaa.
zaten ben eminim banum bu pazar dediklerimizi uygularsan bak bu adam sana daha da bağlanır. adamın keyfi yerinde yeni araba aldı, anası gitti, ee birikim yapıyorsunuz, evde yapılıyor,, karıcığıda ona süslenmiş hazırlanmışşş. şimdi bu adam seni mutlu etmez biii beeee yaaaaa bak sana dedim ben banumm zafer senin diyeee.

eylüş sen hiç takma. seni kocanı ben takdir ediyorum. ay nazar değmezsin onaaaa. sanaaaa sizee.... kv kp upppp uzak dursunlar sizden..

bide şu efsun ile ahkeşkemde ayrı eve çıksalar daha ne isterimmmm yaewwww. ama efsun çıkacak bak ben söyliyim sizeeeee...

canım iyi bari sizinkiler ilgilenmiyorlarmış amannnnnn benim kayınvalde dırdırcı kayınpeder ondan da beter bileziklerimi bile bozdurdum diye aradan 6 yıl geçmesine reğmen hala söyler dururlar oysaki ilk arabayı almak için bozdurmuştuk keyfi yere değil yaniii,araba içinde eşimin başının etini yerler ama o susturur onları

anladım canım...merak ettim de bunu..neyse..ne denilebilirki..susalım en iyisi bu konuda

susalım...

ihtimali çok az eşim anlasa bile beni maddi imkanımız yok şuan turkuazım

susalım...

ihtimali çok az eşim anlasa bile beni maddi imkanımız yok şuan turkuazım

efsun hayat pamuk ipliğine bağlı. dengeler her an değişir. sen konuş bi bakalım olmazsa zaten ailen devreye girecek gibi geliyor. olmayan imkanlar oluşturulmaya çalışılır en azından. vakti gelincede çıkarsınız. ayrıca herkes bişeycik yapsa size bir bakmışınız eviniz kurulmuş.

evet canım zafer benim ama kayınvaldenin söylene söylene gitmesini görseydiniz gülmekten yerlerdeydiniz yaniii,benim eşim özünde çok iyidir saygılı bir insandır ama annesi çok etkiledi onu neyseki hatalarının farkına vardı bn seninle bir ömür geçiricem annemle değil senin yerin bambaşka dedi bu sözleri yetti bana inş pazar gecemizde harika geçecek hakketti yanii adamcağızz

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

sağol canım cicim..benim kocamdan kat kat iyisi senin olsun inşallah...maşallah deyin ama benimkine,her konuda iyidir sağolsun,sorunlu olan varsa benim!!! ben!!!! :)
turkuaz birini hayatına alırken ailesine bi bak..çok iyi olsunlar demiyorum..sizden uzak olsunlar yeter.bi de kocan iyi olur,lafını geçirir,sizin dışınızda herkesi bikaç adım geride tutarsa tamamdır,mutluluk garanti :) dünyanın en kötü insanları da olsa kv-kp sana vız gelir...tıpkı benim gibi dermişim

banummm bu laf sana bence 2-3 ay yeter zati. adam bunu demiş daha ne istiyon. valla ben hiçç görmedim duymadım 2,5 senedir bu dedikleriniziin onda birini. ondan bana deseydi valla bana aylarca yeterdi. bide bak seninki hemen hatasını farkedip yola giriyor özür diliyor benimki ne özürü ne yola girmesi iyice üste çıkardı.. yani kuşum napıyosun şükür şükür şükürrr... bu adam fazlası ile haketmiş banu. bi daha yakınmıcan sakın haaaaa. sen bedel ödeyecenn senin yeni görevin buuu

turkuaz ne güzel demiş..adamın anası gitti,araba aldı,evi yapılıyo,karısı süslenmiş onu bekliyo oh ne güzel..hayat ona güzel!!!! pazar milat olsun size :)
mutluluğunuzu kv ye ona buna yedirmeyin..siz güzel bir ailesiniz

efsunum bencede turkuaz doğru söylüyor ailende devreye girerse belki bişeyler olur gibi geliyor bana kv maaşı yokmu yada annesinin sizde eşinin kazancıyla ev kiralarsınız sende çalışırsın yeterki eşin ilk adımı atsın ben inanıyorum başarırsınız kv yanlız da değil annesiyle yaşar gider hem eşinden başka oğlu yokmu bu kadının

yok yok bizimkilerin ilgi alanına biz girmiyoruz :)
ne onların umrundayız ne de onlar bizim...oh ne ala memleket!!!!
onlara ne senin bileziklerinden arabandan yahu!! of of bilezik takı makı,bizimkilerin hiç haberi yok..ne takı takıldıysa eşim yaptı,bizimkilere bana mahcup olmamak için fazla fazla yapmaya çalıştı ama eti ne budu neydiki,daha 1 yıllık bir çalışma hayatı vardı..ama insan içinde onlar taktı tabii!! haberleri bile yoktu ne alındığından...of nefret ediyorum yaa!!!

ya cicilerim benim Allah aşkına söyleyin bana çalışmak isteyen azmeden hangi insan açta açıkta kalmış. Rabbim herkese nasibini veriri yolunu çizer. kimseyi böyle darda koymaz ben eminim buna. vvalla annem bana böle öğretti. ben yaşadıkçada böyle olduğunu gördümm. Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş..
efsun ailesi devreye girmesi gerekli ise girecek. hiç bişey ne değil... EFUN DAN DAHA DEĞERLİ DEĞİLL.....

çok doğru söylüyosun...
her an herşey olabilir..şuan bizlerin aklına gelmeyen bir çözüm bulunabilr,Allah bi kapı açar yaa..neden olmasın..umutsuz olma..sen bir adım at,eşinle bi konuş ama ciddi ciddi..gerisi gelir inşallah..birileri bişey yapsın,söz konusu sizin hayatınız

Efsun allah aşkına yapma yaaa bende öleyim hatta daha kötü. Bak eve gidiyorum kv var küçük görümce var büyük var kızı var eşi var hergün aynı ve işten gidip bide onlara hizmet ediyorum ya daha neler neler sizlere anlatmadığım daha o kadar çok şey var ki ama bu durumda bile bi yollar bulmaya çalışıyorum yoksa kafayı yiyeceğim bak epilepsi oldum ben ama pes etmek istemiyorum...
Lütfen yapma sende ii ol artık. Ilk gece ev boştu öğleden sonra geldiler hemen biz yola çıktık balayına zaten sonra geldiler evdeler hala evdeler ben evlendim büyük görümce eşiyle tartıştı 1 ay bizle kaldı amaaaan daha neler yapma lütfen yapma efsun. Bak eş yönünden şanşlıyız onu düşün.şükür de

Efsun allah aşkına yapma yaaa bende öleyim hatta daha kötü. Bak eve gidiyorum kv var küçük görümce var büyük var kızı var eşi var hergün aynı ve işten gidip bide onlara hizmet ediyorum ya daha neler neler sizlere anlatmadığım daha o kadar çok şey var ki ama bu durumda bile bi yollar bulmaya çalışıyorum yoksa kafayı yiyeceğim bak epilepsi oldum ben ama pes etmek istemiyorum...
Lütfen yapma sende ii ol artık. Ilk gece ev boştu öğleden sonra geldiler hemen biz yola çıktık balayına zaten sonra geldiler evdeler hala evdeler ben evlendim büyük görümce eşiyle tartıştı 1 ay bizle kaldı amaaaan daha neler yapma lütfen yapma efsun. Bak eş yönünden şanşlıyız onu düşün.şükür de

kesinlikle turkuaz sonuna kadar katılıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yeterki isteyelim..herşey olur,olmaz diye bişey yokkk!!!
üstelik bizden önemli bişey de yok!!
sağlığın elden mi gitsin efsun!!!!
hiç darlanma!!
güzel olacak sonunda,inanki.....

VALLA kimse kızmasın bana.. efsun ağlamaklı şeyler düşünerek ağla anlatırken. zaten eminimm düşünmene gerek kalmadan yaşadıklarını hatırladıkça ağlıcaksın. ağla azcık da kocanında biraz yüreği acısınnn. hiç kızmayın bana biraz üzlmesi lazım efsunun kocasının. kendine gelir böylece..
kızıyom ben böyle tiplere. o zaman evlenmeden önce gir borca al eşyanı azar azar. şimdi bir kira verme derdi olurdu..
şimdik eşya alırsınız ödersiniz efsun... zaten eşya alıp öderken evden çıkacağını bildiğin için takmazsın. sonra da ayrı eve çıkarsınızzzz.

HEPİNİZ AYRI AYRI O KADR İYİ İNSANLARSINIZ Kİ...SİZİ TANIDIĞIMA ÇOK MEMNUNUM GERÇEKTEN...
küçük büyük her sorun her mutluluk için bişeyler paylaşmak çok güzel..sağolun kızlar kendi adıma mutlu oldum şuanda........

şimdi çıkmak durumundayım,kocacım gelmek üzere,pazara gidicez :)
görüşmek üzere,kendinize iyi bakın...hepinizden güzel haberler bekliyorum..haftasonu girmeyebilirim,şimdiden iyi haftasonları...bazılarının yıldönümleri de kutlu olsun efendim güzel geçecek ikinizin dee!!!
hepiniz hoşça ve mutlu kalın..herşeye rağmen mutlu kalın,mutlu olun lütfenn!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…