- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.661
biz evlendik 3 gün eve gelmeyeceklerdi ama biz ilk gün balayına gittik 4 gün kaldık cumartesi geldiğimizde evdelerdi o gün bugündür beraberiz malesef
aa o iyi yönler benim kocacımda da var,o böyle iyi olmasa ben bu aileye dayanamazdımm!!! zaten bizim kv-kp bizim hiçbişeyimize karışmaz,çok fazla mesafe var aramızda,ilgilenmez karışmazlar...
seninki gibi dırdırcı değil benim kvciğim
bakalım neler dicek arabaya,aman ben korktum senin kvden!!! tlfnda saydırırsa sen de ona say,istediği gibi konuşmasın öyle !!!
anladım canım...merak ettim de bunu..neyse..ne denilebilirki..susalım en iyisi bu konuda
BANUMMM boşver kv konuşsun dursun kocana bak sen kocanaaaaa... zaten işte böyle erkeklerin yuvası olur işte bak aferin onaaaaa.
zaten ben eminim banum bu pazar dediklerimizi uygularsan bak bu adam sana daha da bağlanır. adamın keyfi yerinde yeni araba aldı, anası gitti, ee birikim yapıyorsunuz, evde yapılıyor,, karıcığıda ona süslenmiş hazırlanmışşş. şimdi bu adam seni mutlu etmez biii beeee yaaaaabak sana dedim ben banumm zafer senin diyeee.
eylüş sen hiç takma. seni kocanı ben takdir ediyorum. ay nazar değmezsin onaaaa. sanaaaa sizee.... kv kp upppp uzak dursunlar sizden..
bide şu efsun ile ahkeşkemde ayrı eve çıksalar daha ne isterimmmm yaewwww. ama efsun çıkacak bak ben söyliyim sizeeeee...
susalım...
ihtimali çok az eşim anlasa bile beni maddi imkanımız yok şuan turkuazım
BANUMMM boşver kv konuşsun dursun kocana bak sen kocanaaaaa... zaten işte böyle erkeklerin yuvası olur işte bak aferin onaaaaa.
zaten ben eminim banum bu pazar dediklerimizi uygularsan bak bu adam sana daha da bağlanır. adamın keyfi yerinde yeni araba aldı, anası gitti, ee birikim yapıyorsunuz, evde yapılıyor,, karıcığıda ona süslenmiş hazırlanmışşş. şimdi bu adam seni mutlu etmez biii beeee yaaaaabak sana dedim ben banumm zafer senin diyeee.
eylüş sen hiç takma. seni kocanı ben takdir ediyorum. ay nazar değmezsin onaaaa. sanaaaa sizee.... kv kp upppp uzak dursunlar sizden..
bide şu efsun ile ahkeşkemde ayrı eve çıksalar daha ne isterimmmm yaewwww. ama efsun çıkacak bak ben söyliyim sizeeeee...
efsun hayat pamuk ipliğine bağlı. dengeler her an değişir. sen konuş bi bakalım olmazsa zaten ailen devreye girecek gibi geliyor. olmayan imkanlar oluşturulmaya çalışılır en azından. vakti gelincede çıkarsınız. ayrıca herkes bişeycik yapsa size bir bakmışınız eviniz kurulmuş.
evet canım zafer benim ama kayınvaldenin söylene söylene gitmesini görseydiniz gülmekten yerlerdeydiniz yaniii,benim eşim özünde çok iyidir saygılı bir insandır ama annesi çok etkiledi onu neyseki hatalarının farkına vardı bn seninle bir ömür geçiricem annemle değil senin yerin bambaşka dedi bu sözleri yetti bana inş pazar gecemizde harika geçecek hakketti yanii adamcağızz
evet canım zafer benim ama kayınvaldenin söylene söylene gitmesini görseydiniz gülmekten yerlerdeydiniz yaniii,benim eşim özünde çok iyidir saygılı bir insandır ama annesi çok etkiledi onu neyseki hatalarının farkına vardı bn seninle bir ömür geçiricem annemle değil senin yerin bambaşka dedi bu sözleri yetti bana inş pazar gecemizde harika geçecek hakketti yanii adamcağızz
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
efsun hayat pamuk ipliğine bağlı. dengeler her an değişir. sen konuş bi bakalım olmazsa zaten ailen devreye girecek gibi geliyor. olmayan imkanlar oluşturulmaya çalışılır en azından. vakti gelincede çıkarsınız. ayrıca herkes bişeycik yapsa size bir bakmışınız eviniz kurulmuş.
canım iyi bari sizinkiler ilgilenmiyorlarmış amannnnnn benim kayınvalde dırdırcı kayınpeder ondan da beter bileziklerimi bile bozdurdum diye aradan 6 yıl geçmesine reğmen hala söyler dururlar oysaki ilk arabayı almak için bozdurmuştuk keyfi yere değil yaniii,araba içinde eşimin başının etini yerler ama o susturur onları
çok doğru söylüyosun...
her an herşey olabilir..şuan bizlerin aklına gelmeyen bir çözüm bulunabilr,Allah bi kapı açar yaa..neden olmasın..umutsuz olma..sen bir adım at,eşinle bi konuş ama ciddi ciddi..gerisi gelir inşallah..birileri bişey yapsın,söz konusu sizin hayatınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?