"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sağolsun canlarım yeni görevim bedel ödemek bundan sonra

canlarım ben çıkıyorum pzt olanları anlatırım size öpüyorum hepinizi kocaman

Kızlar ben çıktım öpüyorum dua edin kazasız atlatayım sürprizi efsun sende artık mantıklı oyna biraz lütfen bak bana şekilden şekle giriyorum pes etme güçlü ol. Hepinizi çoooook öpüyorum kib. Banucum kolay gelsinnnn. Tabi banada

efsun inş ayrı eve tez zamanda çıktığında aha da ben aklına geleyim heeee

ilk sen geleceğin kesin zaten canım

kafam karıştı birden kızlar kusura bakmayın olurmu toplu attım
bi görümcem var sadece evli başka yok eşim tek oğlan

son kez günlüğümü gözden geçiriyorum zaten şuan canlarım valla tekrar ağladım şimdi yaşadıklarımdan yazdıklarımdan
eşya meşya o kadar umrumda değil zaten şuan kafam rahatlasıın huzur istiyorum artık

banum ve ahkeşkemmmm canlarım nice nice yıl dönümleri kutlayın inş.. sağlık ve huzur dolu...

ahkeşkem inş seneye yıl dönümünüzde hamile ve kendi evinizde kutlamanız dileğiyle valla. sana içimden bunu dilemek geçti..

efsunum yaaaa kıyamam sana. ağlama demiyorum ağla ağlamak rahatlatır insanı. ama konuş kocanla hemde ciddi şekilde. evin tek erkek çocuğu diye ömür boyu oturacaka diye kayde kural yok. ayrıca annesi yalnızda değil anneanne de var.. efsun söyle konuşman çözüm değilse ailen eşinle gerekli konuşmayı yapsın.
günlüğünü okut muhakkak ama bence okutmadan önce konuş. derdini senin ağzından duysun. sonra yazdıklarını okusun eminim o zaman daha iyi anlayacak...

eylüşüm sizde ömür boyu mutlu olun inş yaaa valla en azından aramızda sen ve vefacım mutlu. sorununuz yok. buna çok seviniyorum. aranıza banum da katılacak oda iyi daha iyi olacak inşşş...

ehkeşkem ile efsunummm mübarek Cuma gününde Allah ım sizlere hayrılı bir ev nasip etsin inş.ben inanıyorum olacak hemde yakın zamanda. umudunuzu yitirmek yokk. insan umud ederek yaşıyorrr.. bakın ben o kadar kötü şeye rağmen halaaaa umudum var. yeniden yeniden olabilir diyeee.. Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın.

YÜREĞİNİZ NE İÇİN ÇARPIYORSA DOĞACAK GÜN SİZLERE BİZLERE HEPİMİZE ONU GETİRSİN İNŞ...

günaydın canlar...dün herkes anlatmış paylaşmış ne güzel ben çok yoğun olduğum için okumakla yetindim.hepinizi çok seviyorum güzel haftasonları diliyorum,özellikle banum ve ahkeşkem sana:)))efsunum eylülüm turkuazım hepiniz ken ii bakın.muck muck muck...özledim sizleri

çok sağol turkuazım Rabbimde seninde gönlüne göre versin inşallahhh

sana da hayırlı hafta sonları canım sende kendine iii bak

Sekerler selam. Opuyorum hepinizi. Aziz Mahmut Hudayi turbesine gittim. Sizlere cok dua ettim. İns Rabbim herseyi gonlunuze gore verir. Sevgilerimleeeeee

bu ülkede bayan olmaya ve bunun aşamalarına, evrelerine ayrı ayrı bedel ödersin.kadın olmaya,gelin olmaya,anne olmaya....ama yine de kadın olmak güzel çünkü zerafet de hüzün de merhamet de en çok bizlere yakışır

ıyı geceler kayınvalıdemın yanına bugun ıtıbarıyle gecmıs bulunmaktym ben bu kadını oldururum walla ılk gunden benı aglattı kapıstık annemde vardı ustelıkkk agzının payını verdım sustu otrdu esımede soldım bn ugrasamm dıe tecruberınıze ıhtycm var bundan sonra bende varım benıde yalnz bırakmayın kafayı yerım yoksa=(

Valla cnm sana Allah kolaylik ve sabir versin zor bi duruma soktun bence kendini. Ama kendini herseye hazirla. Esinde seni surekli desteklemiyebilir. Kv ile senin aranda olan sorunlardan bikip sikilabilir.

günaydın canlar nasılsınızzzzz

gü- nay-dın güzeller nasılsınızzzzzzz.... banucum nasılsın anlat bakalım nasıl geçti öncelik senin

günaydın kızlar hepinize....sakin bir haftasonu geçirdim tembellik yaptım dün 3saat gündüz uyudum,pazartesi günlerini sevmiyorum ama dinlendiğim için zor gelmedi bana,bu arada çok mutluyum kardeşim geliyor memleketten yuppiiiii:)))

ayyyy banuyu bende merak ettim şimdi anlat hadeee

valla kızlar harika geçti desem yeridir çok güzeldi eşimin tavırları falan pazar kalktık kahvaltı yapıyoruz kalktı yerinden geldi yanıma yanağımı öptü evlilik yıldönümümüz kutlu olsun seni seviyorum bitanem dedi sarıldı ,akşam 3 gibi işe gitti işte tabi akşam oldu ben çocukları uyuttum eşimi bekliyorum cuma günükü bütün taktikleri uyguladım eşim geldi sarıldık oturduk falan sonra bana dediki sakın ciddiye almadığımı düşünme sana hediye alacaktım ama bütün gün dağlardaydık çarşıya inemedik kusura bakma ama doğum gününde (salı günü) daha farklı olacak dedi sonra odamıza çekildik gerisini tahmin edersiniz artıkkkk çok güzel bir gece geçirdikkkk ahkeşke sen ne yaptın düğün organizasyonu planlar suya düşmedi demii

Son düzenleme:
geldim geldim anlattım çatlayacaktınız az daha kız adam demezmi sen bu geceliği yenimi aldın hiç görmemiştim gözleri fal taşı gibi açıldıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…