- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.681
turkuaz ne güzel demiş..adamın anası gitti,araba aldı,evi yapılıyo,karısı süslenmiş onu bekliyo oh ne güzel..hayat ona güzel!!!! pazar milat olsun size :)
mutluluğunuzu kv ye ona buna yedirmeyin..siz güzel bir ailesiniz
banummm bu laf sana bence 2-3 ay yeter zati. adam bunu demiş daha ne istiyon. valla ben hiçç görmedim duymadım 2,5 senedir bu dedikleriniziin onda birini. ondan bana deseydi valla bana aylarca yeterdi. bide bak seninki hemen hatasını farkedip yola giriyor özür diliyor benimki ne özürü ne yola girmesi iyice üste çıkardı.. yani kuşum napıyosun şükür şükür şükürrr... bu adam fazlası ile haketmiş banu. bi daha yakınmıcan sakın haaaaa. sen bedel ödeyecenn senin yeni görevin buuu
efsun inş ayrı eve tez zamanda çıktığında aha da ben aklına geleyim heeee
efsunum bencede turkuaz doğru söylüyor ailende devreye girerse belki bişeyler olur gibi geliyor bana kv maaşı yokmu yada annesinin sizde eşinin kazancıyla ev kiralarsınız sende çalışırsın yeterki eşin ilk adımı atsın ben inanıyorum başarırsınız kv yanlız da değil annesiyle yaşar gider hem eşinden başka oğlu yokmu bu kadının
ya cicilerim benim Allah aşkına söyleyin bana çalışmak isteyen azmeden hangi insan açta açıkta kalmış. Rabbim herkese nasibini veriri yolunu çizer. kimseyi böyle darda koymaz ben eminim buna. vvalla annem bana böle öğretti. ben yaşadıkçada böyle olduğunu gördümm. Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş..
efsun ailesi devreye girmesi gerekli ise girecek. hiç bişey ne değil... EFUN DAN DAHA DEĞERLİ DEĞİLL.....
çok doğru söylüyosun...
her an herşey olabilir..şuan bizlerin aklına gelmeyen bir çözüm bulunabilr,Allah bi kapı açar yaa..neden olmasın..umutsuz olma..sen bir adım at,eşinle bi konuş ama ciddi ciddi..gerisi gelir inşallah..birileri bişey yapsın,söz konusu sizin hayatınız
Efsun allah aşkına yapma yaaa bende öleyim hatta daha kötü. Bak eve gidiyorum kv var küçük görümce var büyük var kızı var eşi var hergün aynı ve işten gidip bide onlara hizmet ediyorum ya daha neler neler sizlere anlatmadığım daha o kadar çok şey var ki ama bu durumda bile bi yollar bulmaya çalışıyorum yoksa kafayı yiyeceğim bak epilepsi oldum ben ama pes etmek istemiyorum...
Lütfen yapma sende ii ol artık. Ilk gece ev boştu öğleden sonra geldiler hemen biz yola çıktık balayına zaten sonra geldiler evdeler hala evdeler ben evlendim büyük görümce eşiyle tartıştı 1 ay bizle kaldı amaaaan daha neler yapma lütfen yapma efsun. Bak eş yönünden şanşlıyız onu düşün.şükür de
VALLA kimse kızmasın bana.. efsun ağlamaklı şeyler düşünerek ağla anlatırken. zaten eminimm düşünmene gerek kalmadan yaşadıklarını hatırladıkça ağlıcaksın. ağla azcık da kocanında biraz yüreği acısınnn. hiç kızmayın bana biraz üzlmesi lazım efsunun kocasının. kendine gelir böylece..
kızıyom ben böyle tiplere. o zaman evlenmeden önce gir borca al eşyanı azar azar. şimdi bir kira verme derdi olurdu..
şimdik eşya alırsınız ödersiniz efsun... zaten eşya alıp öderken evden çıkacağını bildiğin için takmazsın. sonra da ayrı eve çıkarsınızzzz.
banum ve ahkeşkemmmm canlarım nice nice yıl dönümleri kutlayın inş.. sağlık ve huzur dolu...
ahkeşkem inş seneye yıl dönümünüzde hamile ve kendi evinizde kutlamanız dileğiyle valla. sana içimden bunu dilemek geçti..
efsunum yaaaa kıyamam sana. ağlama demiyorum ağla ağlamak rahatlatır insanı. ama konuş kocanla hemde ciddi şekilde. evin tek erkek çocuğu diye ömür boyu oturacaka diye kayde kural yok. ayrıca annesi yalnızda değil anneanne de var.. efsun söyle konuşman çözüm değilse ailen eşinle gerekli konuşmayı yapsın.
günlüğünü okut muhakkak ama bence okutmadan önce konuş. derdini senin ağzından duysun. sonra yazdıklarını okusun eminim o zaman daha iyi anlayacak...
eylüşüm sizde ömür boyu mutlu olun inş yaaa valla en azından aramızda sen ve vefacım mutlu. sorununuz yok. buna çok seviniyorum. aranıza banum da katılacak oda iyi daha iyi olacak inşşş...
ehkeşkem ile efsunummm mübarek Cuma gününde Allah ım sizlere hayrılı bir ev nasip etsin inş.ben inanıyorum olacak hemde yakın zamanda. umudunuzu yitirmek yokk. insan umud ederek yaşıyorrr.. bakın ben o kadar kötü şeye rağmen halaaaa umudum var. yeniden yeniden olabilir diyeee.. Rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın.
YÜREĞİNİZ NE İÇİN ÇARPIYORSA DOĞACAK GÜN SİZLERE BİZLERE HEPİMİZE ONU GETİRSİN İNŞ...
günaydın canlar...dün herkes anlatmış paylaşmış ne güzel ben çok yoğun olduğum için okumakla yetindim.hepinizi çok seviyorum güzel haftasonları diliyorum,özellikle banum ve ahkeşkem sana:)))efsunum eylülüm turkuazım hepiniz ken ii bakın.muck muck muck...özledim sizleri
Valla cnm sana Allah kolaylik ve sabir versin zor bi duruma soktun bence kendini. Ama kendini herseye hazirla. Esinde seni surekli desteklemiyebilir. Kv ile senin aranda olan sorunlardan bikip sikilabilir.ıyı geceler kayınvalıdemın yanına bugun ıtıbarıyle gecmıs bulunmaktym ben bu kadını oldururum walla ılk gunden benı aglattı kapıstık annemde vardı ustelıkkk agzının payını verdım sustu otrdu esımede soldım bn ugrasamm dıe tecruberınıze ıhtycm var bundan sonra bende varım benıde yalnz bırakmayın kafayı yerım yoksa=(
günaydın canlar nasılsınızzzzz
gü- nay-dın güzeller nasılsınızzzzzzz.... banucum nasılsın anlat bakalım nasıl geçti öncelik senin
banuuuu hadi ama çatladım meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?