- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.701
valla kızlar harika geçti desem yeridir çok güzeldi eşimin tavırları falan pazar kalktık kahvaltı yapıyoruz kalktı yerinden geldi yanıma yanağımı öptü evlilik yıldönümümüz kutlu olsun seni seviyorum bitanem dedi sarıldı ,akşam 3 gibi işe gitti işte tabi akşam oldu ben çocukları uyuttum eşimi bekliyorum cuma günükü bütün taktikleri uyguladım eşim geldi sarıldık oturduk falan sonra bana dediki sakın ciddiye almadığımı düşünme sana hediye alacaktım ama bütün gün dağlardaydık çarşıya inemedik kusura bakma ama doğum gününde (salı günü) daha farklı olacak olacak dedi sonra odamıza çekildik gerisini tahmin edersiniz artıkkkk çok güzel bir gece geçirdikkkk ahkeşke sen ne yaptın düğün organizasyonunu planlar suya düşmedi demii
geldim geldim anlattım çatlayacaktınız az dahakız adam demezmi sen bu geceliği yenimi aldın hiç görmemiştim gözleri fal taşı gibi açıldıııı
valla kızlar harika geçti desem yeridir çok güzeldi eşimin tavırları falan pazar kalktık kahvaltı yapıyoruz kalktı yerinden geldi yanıma yanağımı öptü evlilik yıldönümümüz kutlu olsun seni seviyorum bitanem dedi sarıldı ,akşam 3 gibi işe gitti işte tabi akşam oldu ben çocukları uyuttum eşimi bekliyorum cuma günükü bütün taktikleri uyguladım eşim geldi sarıldık oturduk falan sonra bana dediki sakın ciddiye almadığımı düşünme sana hediye alacaktım ama bütün gün dağlardaydık çarşıya inemedik kusura bakma ama doğum gününde (salı günü) daha farklı olacak dedi sonra odamıza çekildik gerisini tahmin edersiniz artıkkkk çok güzel bir gece geçirdikkkk ahkeşke sen ne yaptın düğün organizasyonu planlar suya düşmedi demii
geldim geldim anlattım çatlayacaktınız az dahakız adam demezmi sen bu geceliği yenimi aldın hiç görmemiştim gözleri fal taşı gibi açıldıııı
dur dur uyumaaa nalatıyorum ben valla kızlar o kadar aksilikler oldu ki çok stresliydi ama hala heyecenlyım mükemmeldi. eşimin arkadaşları geldi biz bayanları önceden mekana götürdüler sonra orayı ayarladık garsonları mekanı müzisyenleri falan. daha sonra eşimi almaya gittiler bizde kızlar geçtik içeride gözükmeyen bi yer var orada hazırlandım ben mükemmeldi. sonra beyler geldiler eşimi arkası dönük oturtmuşlardı sonra müzik çalmaya başladı volkan patladı veee ben gelinlikle çıktım mekan her zaman boş olurdu bi kalabalıktı. herkes nasıl alkışlıyo anlatamam eşim döndü tam baktı ve seeeeeen ne yaptın sen yaaa die nasıl ağladı anlatamam bana sarıldı öle ağladı seni seviyorum die bağırıp durdu. sonra dans ettik halay çektik oynadık yaaaa mükemmeldi inanın hala heyacanı var
dur dur uyumaaa nalatıyorum ben valla kızlar o kadar aksilikler oldu ki çok stresliydi ama hala heyecenlyım mükemmeldi. eşimin arkadaşları geldi biz bayanları önceden mekana götürdüler sonra orayı ayarladık garsonları mekanı müzisyenleri falan. daha sonra eşimi almaya gittiler bizde kızlar geçtik içeride gözükmeyen bi yer var orada hazırlandım ben mükemmeldi. sonra beyler geldiler eşimi arkası dönük oturtmuşlardı sonra müzik çalmaya başladı volkan patladı veee ben gelinlikle çıktım mekan her zaman boş olurdu bi kalabalıktı. herkes nasıl alkışlıyo anlatamam eşim döndü tam baktı ve seeeeeen ne yaptın sen yaaa die nasıl ağladı anlatamam bana sarıldı öle ağladı seni seviyorum die bağırıp durdu. sonra dans ettik halay çektik oynadık yaaaa mükemmeldi inanın hala heyacanı var
nice yıllara banucum,daha mutlu,daha güzel yıllarınız olsun inşallah...
ne güzel olmuş,mutlu olmana da sevindim..güzel bir gün olmuş,yazışından belli ne kadar mutlu olduğun
çatladık tabi:))banuş bak kendin diyosun fal taşı gibi açıldı diye:))demekki adam yenilik bekliyormuş,arada hayatı renklendirmek lazım ii gelir bak herzaman yaparsan sıradanlaşır,arada yaparsan heyecan verir :))
işteee buuuu mükemmel yaaa kızlar valla tehlikeli bi ekip olmaya başladık biz
korkulur bizden. eee banu hanım hadi bakalım nice beraber senelere inşallah.
işteee buuuu mükemmel yaaa kızlar valla tehlikeli bi ekip olmaya başladık biz
korkulur bizden. eee banu hanım hadi bakalım nice beraber senelere inşallah.
!!!!!!!!!!!!! ayy bi tuhaf oldum yaaa!!! çok heyecanlı bişey! dün düğünün olmuş gibi hissediyosun de miii............
güzel geçmesine sevindim canım,o aksilikler nazarlık olmuştur.eşin de mutlu olmuş ne güzel...
kızlar ikiniz de mutlusunuz,bu kısa sürmesin,hep iyi olmaya bakın..kıymetli bişey bu mutlulukk
!!!!!!!!!!!!! ayy bi tuhaf oldum yaaa!!! çok heyecanlı bişey! dün düğünün olmuş gibi hissediyosun de miii............
güzel geçmesine sevindim canım,o aksilikler nazarlık olmuştur.eşin de mutlu olmuş ne güzel...
kızlar ikiniz de mutlusunuz,bu kısa sürmesin,hep iyi olmaya bakın..kıymetli bişey bu mutlulukk
ayyy bayıldım süpğer olmuş ben bile okurken heyecanlandım,allah mutluluğunuzu daim etsin güzelim
valla aynen öle bildiğin küçük düğünüm oldudersanede arkadaşlar diyo kii ee gerdek var bu gece yarın derse gelemezsin sen
amin canım amin inşallah rabbim hepimize hep böle mutluluklar nasip etsin inş. gerçekten hak ediyoruz. hayat hep böle geçmez belki ama yinede hep huzurlu oluruz inşallahhhhhhhh.
kara çalı işte banu! ara bozmak için var.başka hayrı yok.eşin de farkındadır anası gittiğinden beri herşeyin daha güzel olduğunun..farkında değilse de olacaktır kısa zamanda.Allah onun şerrinden korusun diyelim ne diyelim..şu mutlu yuvalarımızı kim bozmak istiyosa Allah onları bildiği gibi yapsın..eylülüm inanırmısınn kv gitti gideli o kadar rahatladım ki ya aynı evin içerisinde birbirimizi unutmuşuz resmen biz 1 hafta olacak gideli nerdeyse daha en küçük şekilde atışmadık bile inanın annesi burdayken günde kaç posta tartışıyorduk hatırlamaıyorum bile kadın ortaya bir laf atıyordu karıştırıp ortalığı çekiliyordu bir köşeye rabbim bozmasın mutluluğumu hep böyle devam etsin inşşş.
bu gerdek ilki kadar sıkıntılı geçmemiştir eminim,o bakımdan derse gitmen zor olmamıştır
sürekli böyle dolu dolu mutlu olamasak da arka planda hep bir huzur hakim olursa hayat o zaman da güzel olur...güzel şeyler hiç eksilmesin,hep artsın,hep hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?