- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #1.721
amaaan eylülüm orası hiç sorma valla öle yorgundum ki sabahta erken kalkıp derse gidecektim yattık direk. eşim diyo ki neyse hayatım seni anlıyorum illa ilk gece olmasına gerek yok rahat ol senvalla çok sıktım kendimi ama üzgünüm pilim bitmişt. hafta sonum boş geçti yaniiiii
amaaan eylülüm orası hiç sorma valla öle yorgundum ki sabahta erken kalkıp derse gidecektim yattık direk. eşim diyo ki neyse hayatım seni anlıyorum illa ilk gece olmasına gerek yok rahat ol senvalla çok sıktım kendimi ama üzgünüm pilim bitmişt. hafta sonum boş geçti yaniiiii
eeeee bayanlar asıl sorun şimdi başlıyo bakalım eşim bana ne yapacak
eylülüm inanırmısınn kv gitti gideli o kadar rahatladım ki ya aynı evin içerisinde birbirimizi unutmuşuz resmen biz 1 hafta olacak gideli nerdeyse daha en küçük şekilde atışmadık bile inanın annesi burdayken günde kaç posta tartışıyorduk hatırlamaıyorum bile kadın ortaya bir laf atıyordu karıştırıp ortalığı çekiliyordu bir köşeye rabbim bozmasın mutluluğumu hep böyle devam etsin inşşş.
eeeee bayanlar asıl sorun şimdi başlıyo bakalım eşim bana ne yapacak
ben de onu dicektim..o ne yaptı sana diye..akşama kadar bişey yapmadı sanırım..akşam da senin sürpriz gündemdeydi..ee sonraaaaa :)
canlarım bizim evlilik yıl dönümü asıl bugün ben c. tesi olsun ve anlamasın die önceden yaptım hem görsün ben ona neler yapıyorum. o yüzden bakalım bugün büyük gün.
peki ya bişey yapmazsa
ayy şeker kızlarrr ya bu arada günaydın hepinize.. hafta sonu banu senden ahkeşke sende aklıma geldiniz.
cmt dedimki şimdi bu saatte saat 8 di başlamıştır organizasyonn. ahkeşkem valla benim kalbim o gece senleydi. dedim Allah ım aksilik olmasında hevesi kursağında kalmasın diyee. bu arada bende böyle birşey yapamazdım yani cesaretini takdir ettim. süper değil yane HÜPERRRRRR olmuşşş...
banum ya kızma ama pazar gecesi aklıma geldin. saat tam 00:00 da duştan çıktım aklıma geldin gülesim geldi dedim aha tam kritik saat :))))))))))
öpüyorum ikinizde nice nice nice nice............. mutlu evlilik yıldönümlerinizeeeee inş.
darısıda benim başıma Allah ım duy yüreğimin sesini....
amiiiin inşallah canım benim. valla kimse kızmasın ben sana hep rabbim turkuazı hayırlı insanlarla karşılaştır onu hayırlı biriyle eş eyle die dua ediyorum hep.
düğününde göbek atacağız yavrucuğummm
ayyy kulum benimmm siz mutlu olunca vvalla bak kendim kadar mutlu oldum. ağlayacağım şimdi o kadar etkilendim..
saolun valla her dua ettiğimde aklıma hepiniz geliyosunuz. rabbim sizin yuvalarınızı korusun. yuva bozulması zor şey.
ben hiç kızmıyorum sana bende istiyorum huzurlu bir yuva hayırlı iyi dürüst vefalı sadık bir eşşş...
kızlarrrr valla içimin bir köşesine efsun oturdu sanki.. valla haftasonu o kadar çok aklıma geldi ona çok dua ettim.
bbabam taşınacak haftasonu hep ev toplama silme ile geçti.. ama yemin ederim hep aklıma geldiniz. efsuna kıyamam çok üzüldüm ona. ne yaptı acep ya konuştumu eşiyle...
sorma..hepiniz aklımdaydınız yıldönümleri için özellkle ama efsun için de tuhaf bir endişeyle bekledim durdum..daha haber yok ama umarım iyidir...
babanla birlikte mi oturcaksınız turkuaz,ondan mı taşınıyorr
kızlar!!
bu mutlu haftasonu haberlerinin arasına bu konumla girmek istemezdim ama fikirlere ihtiyacım var,ve sıcağı sıcağına yazmak istiyorum,bişeyleri unutmadan,soğumadan..
ben bazen kv-kp konusunda kendi kendime düşünüyo doluyorum ve eşime bi şekilde onlarla ilgili konu açmaya,laf söylemeye çalışıyorum.canım çıkıyo konu oraya gelsin diye.mesela çok aptalca ama bi örnek,aile muhabbeti yapıyorum,"senin ailen onlarsa bilemem tabii,oraya mı gitmek istersin,asıl ailenle mi yaşamak istersin acaba" filan diye saçmalamıştım en son..ama eşim oralı olmuyo,cevap vermiyo,verse sinir olcam tartışcam ama vermiyo,verse de ters vermiyo!
ama ben yine de surat asıyorum,hem suçlu hem güçlülük yapıyorum..o ilgileniyo ben surata devam..sonra o da bırakıyo.bu sefer de bırakıyo diye surat....böylece biz küsüşüyoruz..
ne yapmalıyım kızlar?sürekli eşime "ben senin ana-babanı hiç sevmiyorum" mesajı verme çabasındayım..kaldı ki o bunu biliyo..ama ben hep söylemek istiyorum bu yollarla..bunu neden yapıyorum???????????????????????????????
dün gece geç vakite kadar bu konularda konuştuk..size aklımda kalan bazı cümleleri yazmak istiyorum..bi akıl bi fikir verin bana..
-sev demiyorum,ama ayakların geri geri gitmesin,oraya gitme lafı geçtiğinde bile suratın düşmesin,senin üzülmeni istemiyorum
-aranızın iyi olması umrumda değil,önemli olan kötü düşünme,kötü olma,üzülme
-onları uzaktan bi tanıdık gibi düşün,bişey bekleme,arada bir ararız,gideriz o kadar
-bizim sınavımız inşallah budur
-onlarla aramız iyi olsun demiyorum ama düşmanca kötü de olmasın,böyle gitsin
-ankaraya gitmeden kaç gün önceden düşünüyorum gidince nerde kalıcaz napıcaz,eylül üzülecek,sorun mu yaşıcaz diye
...........bunlar eşimin cümleleri....
bu arada biliyosunuz arası iyi olmayan ben değilim,kv-kp nin hiçbir çocuğuyla ilişkisi düzgün değil,gelinlerini severler ama lafta işte..neyse..
diceksinizki eşin ne güzel şeyler söylemiş...evet ama ben ne istiyorum hala bilmiyorum!!! benim ağzımdan ufacık olumlu bir cümle çıkmıyomuş,buna çok üzülüyomuş.....ama olumlu bişey yokki
ciddi ciddi kafamda problem bu durum...sürekli böyle düşündüğüm için eşimle arayı bozuyorum,ömrümüz boyunca bu sebepten aramız bozulacak mı dedi bana"eğer Allah bizi bununla imtihan ediyosa şükürler olsun ona "dedi...
en azında aynı şehirde değilim yüzlerini görmüyorum tamam bunlara tamam ama kafamı napıcaz,kopasıca kafamıııııııı...yapılanları unutamayan hafızamı........benim çok şükür mutlu bi hayatım var ama engel oluyorum kendim bunun sürmesine..eşimle bugüne kadar 50 küstüysek 48i onlar yüzündendir! onlar yüzünden olan şeyler veya benim aklıma gelip içimde yer eden sonradan da sebepsiz patladığım şeyler..sebepsiz surat asmalarım,hep onlar yüzünden..ama benim kabahatim tabii,düşünmesem yok bişey..suç benim yani bunu da biliyorum..ama ....ama ama işte ama...............
kızlar,güzellerim...çok uzun yazdım daha da yazarım ama kafam da karışık...samimiyetinize güvendiğim için aklıma geleni yazdım..bana fikir vereceğinize eminim..kızacağınıza da..ama ne olur anlamaya da çalışın
canım babamın evi yapılacak ondan taşınacak. sonra bir daha taşınacak((( bende kardeş çok ama hepsi hayırsızında hayırsınzları olduğundan iş bana düştü.. ya babam için herşeye değer. elimden daha fazlası gelse keşke. ben babamla oturmıcam cnm. ev alırsam kendi evime alamazsam da bu evde kirada oturacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?