"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

eşinin dediğine çok güldüm!
aman olsun canım,telafi edersiniz:)

anlayışlı adammış

banummm eğer kv sizde bir süre kalmasaydı evlilik yıldönümünüz bu kadar hasretlik özlem dolu süper geçmezdi. siz şimi birbirinizi özlemişsiniz yaaaaa herşey daha ballı olmuştur.. bak birbirinizin farkına varmışsınız. kv dede 40 yılda bir işe yaradı baakkkk

ben de onu dicektim..o ne yaptı sana diye..akşama kadar bişey yapmadı sanırım..akşam da senin sürpriz gündemdeydi..ee sonraaaaa :)

canlarım bizim evlilik yıl dönümü asıl bugün ben c. tesi olsun ve anlamasın die önceden yaptım hem görsün ben ona neler yapıyorum. o yüzden bakalım bugün büyük gün.
peki ya bişey yapmazsa

canlarım bizim evlilik yıl dönümü asıl bugün ben c. tesi olsun ve anlamasın die önceden yaptım hem görsün ben ona neler yapıyorum. o yüzden bakalım bugün büyük gün.
peki ya bişey yapmazsa

valla canım bişey yapmıcak olsaydı bile senin bu sürprizinden sonra mutlaka yapar diye düşünüyorum..sen beklentini yüksek tutma da sana da sürpriz olsun :)

ayy şeker kızlarrr ya bu arada günaydın hepinize.. hafta sonu banu senden ahkeşke sende aklıma geldiniz.
cmt dedimki şimdi bu saatte saat 8 di başlamıştır organizasyonn. ahkeşkem valla benim kalbim o gece senleydi. dedim Allah ım aksilik olmasında hevesi kursağında kalmasın diyee. bu arada bende böyle birşey yapamazdım yani cesaretini takdir ettim. süper değil yane HÜPERRRRRR olmuşşş...

banum ya kızma ama pazar gecesi aklıma geldin. saat tam 00:00 da duştan çıktım aklıma geldin gülesim geldi dedim aha tam kritik saat :))))))))))

öpüyorum ikinizde nice nice nice nice............. mutlu evlilik yıldönümlerinizeeeee inş.
darısıda benim başıma Allah ım duy yüreğimin sesini....

haa bu arada akşam o esnadan benim babam eşimi aramıştı eşim kalktı uzak biryerde konuştu duymadım ne konuştular annem anlattı babam demişki oğlum bu deli kızı nerden buldun sen benim kızım böle uçuktur işte die. sonra eşimde benim hakkımda neler dediyse babamda ağlamış oğlum çok şükür allah bozmasın diyomuş. eee ne demiş anne benim hakkımda die sordum yok kimse demiyo babam annemede dememiş eşime sordum yooo yok bişey dedi. yani herkesi ağlattık

amiiiin inşallah canım benim. valla kimse kızmasın ben sana hep rabbim turkuazı hayırlı insanlarla karşılaştır onu hayırlı biriyle eş eyle die dua ediyorum hep.
düğününde göbek atacağız yavrucuğummm

ayyy kuşşum benimmm siz mutlu olunca vvalla bak kendim kadar mutlu oldum. ağlayacağım şimdi o kadar etkilendim..
saolun valla her dua ettiğimde aklıma hepiniz geliyosunuz. rabbim sizin yuvalarınızı korusun. yuva bozulması zor şey.
ben hiç kızmıyorum sana bende istiyorum huzurlu bir yuva hayırlı iyi dürüst vefalı sadık bir eşşş...

Son düzenleme:

amin canım benim inşallah. fazlasıylada hak ediyosun sen bunu inş. olacak ama zaman lazım azıcık işte sabır.
kızlar bakın hepimizin sıkıntıları var ve hepberaber birbirimize destek olarak aşacağız bunları ben inanıyorum. valla mükemmel bi ekip olduk.

kızlar!!
bu mutlu haftasonu haberlerinin arasına bu konumla girmek istemezdim ama fikirlere ihtiyacım var,ve sıcağı sıcağına yazmak istiyorum,bişeyleri unutmadan,soğumadan..

ben bazen kv-kp konusunda kendi kendime düşünüyo doluyorum ve eşime bi şekilde onlarla ilgili konu açmaya,laf söylemeye çalışıyorum.canım çıkıyo konu oraya gelsin diye.mesela çok aptalca ama bi örnek,aile muhabbeti yapıyorum,"senin ailen onlarsa bilemem tabii,oraya mı gitmek istersin,asıl ailenle mi yaşamak istersin acaba" filan diye saçmalamıştım en son..ama eşim oralı olmuyo,cevap vermiyo,verse sinir olcam tartışcam ama vermiyo,verse de ters vermiyo!
ama ben yine de surat asıyorum,hem suçlu hem güçlülük yapıyorum..o ilgileniyo ben surata devam..sonra o da bırakıyo.bu sefer de bırakıyo diye surat....böylece biz küsüşüyoruz..
ne yapmalıyım kızlar?sürekli eşime "ben senin ana-babanı hiç sevmiyorum" mesajı verme çabasındayım..kaldı ki o bunu biliyo..ama ben hep söylemek istiyorum bu yollarla..bunu neden yapıyorum???????????????????????????????
dün gece geç vakite kadar bu konularda konuştuk..size aklımda kalan bazı cümleleri yazmak istiyorum..bi akıl bi fikir verin bana..
-sev demiyorum,ama ayakların geri geri gitmesin,oraya gitme lafı geçtiğinde bile suratın düşmesin,senin üzülmeni istemiyorum
-aranızın iyi olması umrumda değil,önemli olan kötü düşünme,kötü olma,üzülme
-onları uzaktan bi tanıdık gibi düşün,bişey bekleme,arada bir ararız,gideriz o kadar
-bizim sınavımız inşallah budur
-onlarla aramız iyi olsun demiyorum ama düşmanca kötü de olmasın,böyle gitsin
-ankaraya gitmeden kaç gün önceden düşünüyorum gidince nerde kalıcaz napıcaz,eylül üzülecek,sorun mu yaşıcaz diye
...........bunlar eşimin cümleleri....
bu arada biliyosunuz arası iyi olmayan ben değilim,kv-kp nin hiçbir çocuğuyla ilişkisi düzgün değil,gelinlerini severler ama lafta işte..neyse..

diceksinizki eşin ne güzel şeyler söylemiş...evet ama ben ne istiyorum hala bilmiyorum!!! benim ağzımdan ufacık olumlu bir cümle çıkmıyomuş,buna çok üzülüyomuş.....ama olumlu bişey yokki
ciddi ciddi kafamda problem bu durum...sürekli böyle düşündüğüm için eşimle arayı bozuyorum,ömrümüz boyunca bu sebepten aramız bozulacak mı dedi bana "eğer Allah bizi bununla imtihan ediyosa şükürler olsun ona "dedi...
en azında aynı şehirde değilim yüzlerini görmüyorum tamam bunlara tamam ama kafamı napıcaz,kopasıca kafamıııııııı...yapılanları unutamayan hafızamı........benim çok şükür mutlu bi hayatım var ama engel oluyorum kendim bunun sürmesine..eşimle bugüne kadar 50 küstüysek 48i onlar yüzündendir! onlar yüzünden olan şeyler veya benim aklıma gelip içimde yer eden sonradan da sebepsiz patladığım şeyler..sebepsiz surat asmalarım,hep onlar yüzünden..ama benim kabahatim tabii,düşünmesem yok bişey..suç benim yani bunu da biliyorum..ama ....ama ama işte ama...............

kızlar,güzellerim...çok uzun yazdım daha da yazarım ama kafam da karışık...samimiyetinize güvendiğim için aklıma geleni yazdım..bana fikir vereceğinize eminim..kızacağınıza da..ama ne olur anlamaya da çalışın

kızlarrrr valla içimin bir köşesine efsun oturdu sanki.. valla haftasonu o kadar çok aklıma geldi ona çok dua ettim.
bbabam taşınacak haftasonu hep ev toplama silme ile geçti.. ama yemin ederim hep aklıma geldiniz. efsuna kıyamam çok üzüldüm ona. ne yaptı acep ya konuştumu eşiyle...

sorma..hepiniz aklımdaydınız yıldönümleri için özellkle ama efsun için de tuhaf bir endişeyle bekledim durdum..daha haber yok ama umarım iyidir...

babanla birlikte mi oturcaksınız turkuaz,ondan mı taşınıyorr

eylüşüm valla sen nokta vuruşu olarak anlıyorum. seninki biraz kişilik meselesi. bazı şeyler insanın gücüne gidince böyle takıyor ve habire onu konuşup psikolojik rahatlamaya, belki içini kusmaya çalışıyorsun.. ama bunu eşine yapma.. senin eşin bunu hakeden bir adam değil anlattıklarına göre..
şimdi kv kp onlar eşinin biyolojik anası babası gibi düşün. zaten eşin onları aile gibi görmüyor, görev gibi görüyor.ama sen sürekli bunları eşine söylersen bak onu kendinden bile soğutursun. adam derki ben bu kadın mutlu olsun diye neler yapıyorum o bana habire annemi babamı söyleyip başıma kalkıyo da diyebilir. ayrıca sen ona sürekli anne babası hakkında konuşursan o daha çok üzülecek. onların çocuğu olduğu için. emin ol eşinin içinde derinlerde bir yerde anne babasına çok büyük kırgınlık vardır. sende habire bu kırgınlığa tuz basma. sende eşin senin için sen mutlu ol diye neler yaptığını düşün. kv kp konusu açıldığında oraya gideceğinizde şöyle de kendine. ben eşimin hatırına ona olan sevgime, sevgimize aşkımıza istinaden bunu yapacağım, onlara katlanacağım aammmaaaaa ne diye eşin üzülmesin diye... bak böyle yapğtığında eşin ile ortak noktada buluşacaksınız. o ortak nokta da O SENİ SEN ONU mutlu edeceksiniz. işte bu evliliği perçinler... güçlendirir.. aslında hayat genel anlamıyla ne üzerine kurulmuştur bence. insan sevdiği insalraı mutlu eder, sevdiği insanlar onu mutlu eder, bu bir döngüdür sevgi döngüsüdür. insanı hayata bağlayan şeylerden en büyük zincir budur bence..
ayrıca ben ben kv yüzünden eşin ailesi yüzünden evliliğini bitiren yuvayı bozan insanım. en canlı örneğim ben sana. ben bir kere olsun senin bu yazdıklarını hiç duymadım. aksine terslendim, bağırıldım, yargılandım, azarlandım. üstelikde sonuna kadar haklı iken. ama genede bekledim belki bir gün anlar düzelir diye. çok şükür seninki böyle değil...
ben eşim benle ilgilensin azıcık sevgi göstersin diye, gözünün içine bakardım. tv izlerdi tv kapatırdım gidip. sırf benle ilgilensin diyee..oysaki senin kocan etrafında dönüyo. inan bu kv kp den çok daha önemli şeyler.. ama işte siz güzel olan mutlu yuvanızı başkaları için hele hele hiç değmeyecek insanlar için bozmayın.. eylüşşş aklına ben geleyim kendini frenle bi tanem. bu msorunun tek çözümü sende bi tanem. eylüşümmm kv ve kp size ne yaptıysa onlar onların insanlıkları, sen onlar gibi olmaki seni onlardan ayıran bir fark olsun. genede saygı göster, eşin için git katlan, inan bir süre sonra onların varlıklarından bile etkilenmez duruma gelirsin. ama bunu sadece sen başarabilirsin..
çok uzun yazdım ama asla asla istemem huzurlu yuvanın bunlar bu insanlar yüzüne bozulmasını

canım babamın evi yapılacak ondan taşınacak. sonra bir daha taşınacak ((( bende kardeş çok ama hepsi hayırsızında hayırsınzları olduğundan iş bana düştü.. ya babam için herşeye değer. elimden daha fazlası gelse keşke. ben babamla oturmıcam cnm. ev alırsam kendi evime alamazsam da bu evde kirada oturacağım.

eylülcüm nie böle bunalımda gibi bi hala girdin ki sen tatlım. bak valla eşin çok güzel konuşmış hem bak senin için ne kadar kaygılanıyo seni düşünüyo yapma ne olursun. nie sürekli onları sevmiyo izlenimi vermek istiyosun ki buna ne gerek var. eşin ne düşündüğünü biliyo zaten buna gerek yok ki bak böle yapmaya devam edersen eşinde sıkılır. bigün gelir yeter der. huzurunuzu boşuna kaçırıyosun hiç yoksa şölşe düşün onlare anne baba biz evlat olarak onlara üzerimizi düşeni yapmak zorundayız yüce rabbim böle emretmiş eşinin dediği gibi buda sizin sınavınız. lütfen ii düşün hatta onları düşünme bile nie düşünüyosun ki yanında bile yoklar. boşver ank. gideceğin zaman da bir iki gün değil mi salla biz gibi hergün değil ya.
bak ne anlatayım sana c. tesi evden çıkıyorum dersane için eşim yoktu bu hfta sonu c. tesi de çaalıştı o. kv ye dedim ki ben çıkıyorum biz geç geliriz akşama eşime sürprizim var bana diyo ki yeter artık birer kere kutladınız işte ilk d. günü geçti ilk evlilik yıl dönümüde bitti bu kadar sanane seni ne ilgilendiriyo demi ama anlamıyolar ki onlar işte. hiç takmadım hadi güle güle dedim çıktım sanki bana demiyo gibi. bak gördün mü ya sevmediğin insanlarla sürekli bir arada yaşamak zorunda kalsaydın böle düşün.
senden daha kötü durumda olanları düşün. bence sen boşuna kendini yıpratıyosun bu tutumunun kimseye faydası olmaz eşin ve sana evliliğine zararı olur boşveeeeer onları yok say

hayırlısı olsun canım. eee boşuna dememişler allahım hayırlı evlat nasip etsin die. az olsun öz olsun. nese allah hayırlı evlat olmayı hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip etsin bize

canım efsunum yaaaa. ah ah kader arkadaşım benim onu o kadar çok ii anlıyorum ki. eğer antideresanı kullanmya başladıysa geç kalkar o kızlar kalkamaz yani serseme çevirir onu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…