"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

efsun anlat hadi..nasılsın..seni merak ettik

çok sağol kızlar özellikle ahkeşkem çok zor günler yaşamışsın keşke senin kadar güçlü olabilsem bende...

eşime dışarı çıkalım dedim evde konuşalım dedi yatak odasında konuştuk önce o haklı gibi konuştu ben konuşmaya başlayınca sustu 1 saat dinledi sonrada bişey diyemedi dediği tek şey ben bu saatten sonra annemi bırakamam ben illa bırak demiyorum dedim... o dışarı çıktı sonra ben odaya geçtim aradan biraz geçince kv sordu sesiniz geliyodu diye az atıştık evi satın büyük ev alalım falan dedi eşim geldi biz atışırken dinledi sonra bu evide satmıyorum ayrı evede çıkmıyorum herkes beraber yaşamaya alışacak kim beni üzmek istemiyor görücem dedi sonra kalktık ben sinirimden ağladım uzun çaplı günlüğümü yırttım attım eşim beni yatağa yatırdı hep yırttığım sayfaları topladı hem kalan kısımları okudu az az... ben keşke bunlar rüya olsaydı dedim evlenmemiş mi olsaydık dedi evet dedim bende bu sefer o başladı krizi... 1 saat sonra kendimize gelip eşimin sohbet grubunda hocasına gittik işte adam konuştu bizle bu yola çıkmışsınız keşke baştan böle olmasaydı dedi ama şunuda unutmayın sabrederseniz mükavatınız cennet olacak inşallah dedi ama sizin evliliğinize zararı varsa artık ipler koptuysada benim için öncelikli ikiniz gelirsiniz kusura bakma dedi eşime... öle oldu işte...

bitanem ufff neler olmuş yaa ama tatlım benim bak bunlar güzel en azından o evde olmaktan rahatsızlık duyduğunu biliyolar varya bu en büyük aşama yemin ederim bak benimkiler sanki bi sorun yok sanıyo. eşinide anla olur mu annesi sonuçta bu fikre alışması biraz zaman alacak bu arda lütfen güçlü ol sabırlı ol başka şans yok bunu sende biliyosun efsuncum. anne bu ,biraz da kendimizi onların yerine koymalıyız o zman olayı çözmek daha kolay oluyo.
peki eşin ne dedi hoca öle deyince

o adamın söyledikleri çok doğru be canım..buna sabrederseniz mükafatı var,iyi hoş da..artık işler bu hale geldiyse de öncelik sizin ikiniz,evliliğiniz..bu Allah katında da böyle,mantıken de böyle..
eşin sinirle kestirip atmış,böyle olmasaydı keşke..gerçekten üzüldüm,ne denir ne yapılır bilemiyorum.benim de kafa olmuş bir milyon
hala umutsuz olma dicem kızma ama hiçbişeyin sonu değil o konuşmalarınız..hala her an herşey olabilir

kv biliyodu zaten kendi demişti sanki akşamları iş çıkışı eve gelmek istemiyosun diye
eşimi anlıyorum zaten ben farkındayım ki ayrı ev değildi benim konuşmak istemem
o beni anlasın istiyodum o yüzden evde konuşmak istemedim annem duyar diye
duydu ve sordu o yüzden bu kadar büyüdü olay
ben bişey istemiyorum artık kimseden onarın dedikleri olsun...
eşim sustu bişey demedi

efsunum eşin biraz fevri davranmış gibi geldi bana keşke biraz sakin davranıp güzelce konuşup bir çıkış yolu üretseydiniz dicem ama olan olmuş artık hoca çok güzel söylemiş peki eşin ne dedi hocanın dediği karşısında

efsuncum biraz yıpratıcı olmuş belki ama bölesi daha ii olmuş. bırak kv de duysun önemli değil. eşinin tepkisi biraz sert olmuş bu sorun ama dediğim gibi o bu fikre alışana kadar sabır. oyüzden artık yumuşak yumuşak alttan alttan eşine bunu sölemen daha doğru olacak. eşin gelince ona güler yüzlü ol ama bir yandanda ufff çok canım sıkılıyo falan de sonra gün içinde hastayım ama neyden bilmiyorum falan de.
bugün eşinle görüştün mü hiç yada olaylardan sonra konuşmalarınız nasıl ne konuştunuz

ben bu kadar şeyden sonra olsun da istemiyorum zaten eylüşüm olayı bu noktaya getirmeyecektik o yüzden dışarı da konuşmak daha mantıklı idi

ben bu kadar şeyden sonra olsun da istemiyorum zaten eylüşüm olayı bu noktaya getirmeyecektik o yüzden dışarı da konuşmak daha mantıklı idi

biz kadınlar çok güçlüyüz,hangi erkek bu anlatılanlara katlanabilir,kaldırabilir vede kabullenebilir...hiç biri....tek sınavımız diyelim geçelim....okudukça ağzım açık kaldı,ahkeşkem banum sizlere,turkuazım zorlu bir mücadeleden geçmiş,eylülüm herşey kafanda bitiyo aslında kendinde diyosun ya beterin beteri var,düşündümde kendi evliliğimi sorguladım sizin yanınızda devede kulak misali,
daha bugündür k.vdemle bi tartışmamız bi saygısız konuşmamız olmamıştır,evime karışmaz işime karışmaz,kocamı uyarır beni uyarmaz allah var,bazı ufak şeyleri büyütür bende sorun yaparım ovakit eşimin başını yerim onun ne günahı varsa,yaklaşık 15 gündür eşimle bi sorunumuz olmadı şükür,obana gerektiğim değerii veriyor çok şükür k.vdeylede çok sıkı fıkı olmadıkça sorun olacak bişey kalmıyor çok şükür,alllah hepimizin yardımcısı olsun,sizlerin yazdkları çok ağır inan yüreğimi sızlattı sabır diliyorum canlar SABIR

efssuuuuun bak valla kalkar samsuna gelirim. ne istemiyosun yaaaa tabi ki isteyeceksin o kadar kolay olur mu tabikide böle bi süreç olacak bu. ooo hemen pes edersen işimiz var seninle.

evet yaa bi yere gitcektiniz ne güzel,orda ağlasanız da bağırsanız da kimse duymıcaktı..neden gitmedi sanki evden! işte anlayamıyo aynı evde olmanın sıkıntısını,duyarlar diye düşünemiyo mu..neyse olan olmuş..şimdi ne olacak o önemli..aranız nasıl?

canım ne demek istemiyorum bu senin en doğal hakkın kim istemez ki eşiyle ayrı mutlu huzurlu bir yuvası olsun,her evlilikte olur bu inişler çıkışlar biz eşimle en sonki kavgamızda tamam boşanıyoruz bitti artık dedik ama kolay değil bu işler, dediğim gibi eşin fevri davranmış onun içinde zor kolay verilecek bir karar değil biliyorum ama ayrı ev demek annesini yanlız bırakmak demek değil ki yakında tutarsınız yine görüşürsünüz önemli olan kapınızın ayrı olması eşinin bunu anlaması lazım ama nasıl bilmiyorum kv konuşsa keşke oğlum ben yanlız değilim yanımda annem var evi yakından tutun dese dermi acaba onun bu konu hakkındakı düşüncesi ne canım offfff valla ne diyeceğimide bilmiyorummmm

anneme ben atışınca kızdı birden farkettim
eşim bişey demedi sonra başka misafir geldi zaten ben çıktım yanlarından

ben açmam bi daha bunun konusunu ahkeşkem kendileri bilirler kiii kendileri bu hale getirdi

ilaç kullanıyorum zaten oda biliyor... iyiyiz hiçbişey yok gibi yine...

ama yakın zamanda iş bulup çalışıcam sanırım hocada öle dedi eşinide işe götür akşam gelince gezdir evde durmasın sürekli aynı ortamda dedi

halimize şükür işte vefacım..kızların yanında benim de sorunum yokmuş,öyle anlıyorum..ama insan kendi derdini en büyüğü sanıyo işte..dert bile değil halbuki..evlendiğimde anladım insanın eşiyle sorunu olması hiçbişeye benzemiyo,onunla iyi oldun mu da senden iyisi yok..ben çok şükür hep başkalarını sorun ettiğim için üzüldüm,o beni hiç üzmedi.ben şımarıklık ediyorum,kıymet bilmiyorum sanırım..
birbirimizin sorunları,iyi yönleri....herbirimizin başka başka durumları var,çok kötü de olabiliriz,sorunsuz da..ama yine de halimize şükür,bin şükür..burda en kötü durumda olan arkadaşımızdan da kötü olanlar var..biz iyiyiz yine..daha da iyi olucaz..hepimiz o irili ufaklı sorunları bitiricez inşallahh

efsun sen şimdi ii değilsin biraz zaman geçsin bu zman içimnde kocanla ii olmaya bak sen aşkını yaşamaya bak başkasını boşver. iş bul çalış bende demiştim evde durma ne kadar uzak o kadar ii. evde olunca kendine bi iş bul hep onlarla oturup muhatap olma. veeee takmaaaa laf mı sayıyo dinle dön git.
bu ara ii olmaya bk sen başkasını düşünme.sonra tekrar bu konuyu konuşacağız biraz kafa dinle. bunlar hiç olmamış gibi düşün ayrı ev şu bu düşünme bu aralar sadce eşini ve kendini düşün

öyle bütün gemileri yakmak lafta kolay tabii,ev ayırmıcakmış,herkes alışsın demiş madem seni o şekilde mutlu etmenin yollarını bulsun.sen ilaç kullancak durumdaysan bi düşünsün bakalım ne olduğunu..işe gir çalış en güzeli,olmadı,arada yanına git,akşam eve geldiğinde dışarı çıkın,çıkmadıysanız bazen de odanızda oturun,yatmadan önce yani,gidin odada tv izleyin..başka yerlere gidin gezmeye..yani aklımıza gelen gelmeyen biçok şeyi yapın..yapsın daha doğrusu,sen iyi olmak için evlendin,iyi olacaksın canım,öyle ya da böyle..olduracaklar..

efssuuuuun bak valla kalkar samsuna gelirim. ne istemiyosun yaaaa tabi ki isteyeceksin o kadar kolay olur mu tabikide böle bi süreç olacak bu. ooo hemen pes edersen işimiz var seninle.

gel huyur canım başımın üstünde yerin var
pes etmek değilde bunaldım ahkeşkem...

eşimin arkadaşı sınava gidecekti dün araba ondaydı araba gelene kadar beklemeyelim konuşalım dedi
aramız iii haklı olan ben olunca

artık istemiyorum eşim bunun farkında olmadığı için... benim içinde önemi kalmadı...
kv dedi zaten ilk baştada demiş eşim kabul etmemiş yine şimdiki gibi

onuda kendimi düşünmüyorum artıık biz diye bişey yok nasıl olsa
evet bu akşam iş melesesini konuşcam zaten duramam daha fazla evde

çok pişman aslında ama yapacak pek bişey yok sadece manevi değil maddi de yok şuan...

hoca ilk dafe güzel şeyler söyledi benim için zaten iii oldu aslında ne zmndır gitmemiştim bende dank edecek daha çok eşimin kafasına...
kendileri bilir eylüşüm bu saatten sonra ben onların istediklerini yapayım da gerisi onlara kalmış artık...
bu dünyanın öbür tarafıda var sonuçta... ben artık oraya çalışcam buraya değil...

madem öyle canım dualarını eksik etme kendinden,maneviyatını güçlendir.seni mutlu edecek bir kapı da açılır nasibinde varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…