Eşe hitap

Meraktan ben de yazdım 2 haftalık evliyim hiç böle şeyler demedim arada bir gıcıklığına kocişim diyorum herkesin yanında normalde canım falan deriz aşkım bebeğim falan çok kullanırız onun bana özel kullandığı kelimeler de olur öyle :)

Ya cidden adamlar mı odun biz mi anlamadım ki bu kadar saf olamazlar de mi bu anı bekliyorlarmış odun olan bizmişiz

Hahahahah peşine aradı kahkahalarla açtım,yemin ediyorum zerre yadırgamamış aşkım neye gülüyorsun ki eve gelirken bir şey lazım mı diyor Pompilito dedim ya pompilito? Kaç kez duydun da yadırgamıyosun

Yok ben karar verdim daha da komik görünür diye asla bişeyden kaçınmam.

Yapiyorsanizda kendi aranizda kalsin. karsidan duyan veya okuyan icin cok asiri itici gorunuyor. Boyle sacma seyleri devamli olarak kullanmayiz.

Bazen o anlik agzimizdan cikar komik veya sacma bir sevgi sozcugu ama o kelimeyi hitap sekline getirip devamli kullanmayiz. Pukalitom okalitom zart zurt, sevgi sozcugu kalmamis gibi...

Cvp geldi kim yazmış

Kızlar benim diyaloğu aktarıyorum
Ben: pompilitooom

Bir süre sonra yine ben: Ama kime diyorum

Eşim: Aşkım,efendim?

Hahahahhahahahahahahahhaha

Biz de pompilito olduk Adam yadırgamadı
Bende 4 cümle de kullandım sanki kullanmamışım gibi gayet normal cevap verdi o ne diye bile sormadı ya

Bende 4 cümle de kullandım sanki kullanmamışım gibi gayet normal cevap verdi o ne diye bile sormadı ya

Ya niye böyle oldu ki bi de benimki yiğidin harmann olduğu yerden geldim modunda takılır Yanlış yapıyomuşuz biz bi yerde demek ki

Ya niye böyle oldu ki bi de benimki yiğidin harmann olduğu yerden geldim modunda takılır Yanlış yapıyomuşuz biz bi yerde demek ki
Haha yaaa vallahi benimkide öyle. Hatta hiç askım canım demiyor diye bile konu açmıştım geçen. hayret ettim nasıl yadırgamadı :))))

Artık hepiniz pompilitosunuz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…