Ya cidden adamlar mı odun biz mi anlamadım kibu kadar saf olamazlar de mi bu anı bekliyorlarmış odun olan bizmişiz
Hahaha yaramadı bize bu konu :)))))(Aynen haaeve gelsin suratına tükürcem boyundan, posundan utansın ben badigart kocam derdim, pembik kocam çıktı
Meraktan ben de yazdım 2 haftalık evliyim hiç böle şeyler demedim arada bir gıcıklığına kocişim diyorum herkesin yanında normalde canım falan deriz aşkım bebeğim falan çok kullanırız onun bana özel kullandığı kelimeler de olur öyle :)
İyi bari konduramamis kendine :)))))))Cvp geldi kimyazmış
HahahhahahahhahahValla biz yöntemi bilmiyormuşuz. Az önce eşim tekrar aradı.
Ben: söyle pompilitom
Esim: yaa ben sevmedim bu ismi hemstır ismi gibi , başka bir şey desen olmaz mı ?
Ben: puhaaaaaaaaaaa
Bende 4 cümle de kullandım sanki kullanmamışım gibi gayet normal cevap verdi o ne diye bile sormadı yaKızlar benim diyaloğu aktarıyorum
Ben: pompilitooom
Bir süre sonra yine ben: Ama kime diyorum
Eşim: Aşkım,efendim?
Hahahahhahahahahahahahhaha
Biz de pompilito oldukAdam yadırgamadı
İyi bari konduramamis kendine :)))))))
Şerefsiz sözü nezaman sevgi sözcügü olmuşki çok garipÖyle demekle kalsa iyi g...yerim şerefsiz demiş
Birisi de eşine telefonda "poçiniii" diyordu,boşuna değlmiş:))Şimdi konuyu okuyanlar birinci sayfada QUEENHayır, bence çok itici
Son sayfada Queenyaşasın pompilitom ahahah yüzümü kara çıkardı benim pıtırcık
Bende 4 cümle de kullandım sanki kullanmamışım gibi gayet normal cevap verdi o ne diye bile sormadı ya
Haha yaaa vallahi benimkide öyle. Hatta hiç askım canım demiyor diye bile konu açmıştım geçen.Ya niye böyle oldu ki bi de benimki yiğidin harmann olduğu yerden geldim modunda takılırYanlış yapıyomuşuz biz bi yerde demek ki
Hahahahah peşine aradı kahkahalarla açtım,yemin ediyorum zerre yadırgamamış aşkım neye gülüyorsun ki eve gelirken bir şey lazım mı diyorPompilito dedim ya pompilito? Kaç kez duydun da yadırgamıyosun
Yok ben karar verdim daha da komik görünür diye asla bişeyden kaçınmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?