• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi böyle olan var mı (aslan burcu) çıldıracağım

Kv nin baskısı ne olacak....Tüm akraba etkinliklerinde olmamızı ister, kendi ya küstür ya gelmezler ama bizim gitmemiz lazımdır %100.
Eşiniz değişik bir çeşit. Bana çok uzak bir karakter. Madem sizinle başbaşa etkinliklere kapalı bu adam, çok seviyorsanız kabulleneceksiniz zamanla belki aklı başına gelir diyeceğim ama iş işten geçmiş olacak..

valla sizin akrabalara alerjisi yoksa cagirin kuzenleri
yasasin kuzen geceleriiiiiii:KK50: ama kalabalik olsun dugun gibi hepsini birden cagirin, pizza soyleyin yorulmayin. zamanla her gelen bisey de getirir belki yaninda

zaten insan iyi niyetine emin olunca eli kolu baglaniyo ya kesip atamiyo bi turlu. çünkü elimden geleni yaptim mi diye vicdanen hep bi huzursuz oluyosunuz

bence kaynananizi kendi silahiyla vurma zamani gelmis, siz bi esle arayi saglam duzeltin, kaynanayi da takmicaksiniz bakin demisti dersiniz. her dedigi sinek viziltisi olur size.

esiniz de anlicak ki bütün akrabalarla gorusmek iyi olmak diye bisey yok. anlastiginiz sevdiginiz insanlarla hayati paylasmak diye bisey var.

mesela oturup arkadaslariyla bi mac izlemis mi hic. siz kiz kiza dedikodu yaparken onlar mac izlesin. ya da toplanin hep beraber basket macina falan gidin sizin kuzenlerle sürü gibi:KK45:

adam da hakli gordugu dunyadan baska bi dunya daha var ama anlatinca kafasinda canlanmiyo demekki. tek tek gostreceksiniz, urkmesim diye de onun dunyasindan koparmadan alistira alistira yapcaksiniz

valla bence sizde sadece metal yorgunlugu var sorun yok. ama birbirinizin dunyasinda nasil tamir edilir bilmiyosunuz ya da istemiyosunuz. arkadaslar hep demisler zaten orta yoldan gidip cozceksiniz. onu kiskirtmadan kirginliklarinizi unutmadan ama esinizi de kanatmadan yavas yavas duze cikar ucusa da gecersiniz:KK37:

Ya size sarılıp öpesim geldi adeta bir aile danışmanı gibi, adeta bizi yakından tanıyor gibi yazdınız vallaha da billaha da çok doğru tüm yazdıklarınız....

benim aileye bir daldırayım da adam unutsun kv yi falan bizimkiler gırgır şamata şakrak da var kavga da var samimi ortam görsün :D anası babası böyle buz gibi ego takılıyorlar bizde samimiyet full :D valla kv sonunda pişman olacak :D

<esiniz de anlicak ki bütün akrabalarla gorusmek iyi olmak diye bisey yok. anlastiginiz sevdiginiz insanlarla hayati paylasmak diye bisey var.< hah işte bu ya adama anlatamıyorum illa yaşatacak, işin garibi kv kp herkesle küs, görmüyor musun be adam akraba ilişkisi nasıl olur herkesle iyi olmak mümkün mü.

Ya size sarılıp öpesim geldi adeta bir aile danışmanı gibi, adeta bizi yakından tanıyor gibi yazdınız vallaha da billaha da çok doğru tüm yazdıklarınız....

benim aileye bir daldırayım da adam unutsun kv yi falan bizimkiler gırgır şamata şakrak da var kavga da var samimi ortam görsün :KK70: anası babası böyle buz gibi ego takılıyorlar bizde samimiyet full :KK70: valla kv sonunda pişman olacak :KK70:

<esiniz de anlicak ki bütün akrabalarla gorusmek iyi olmak diye bisey yok. anlastiginiz sevdiginiz insanlarla hayati paylasmak diye bisey var.< hah işte bu ya adama anlatamıyorum illa yaşatacak, işin garibi kv kp herkesle küs, görmüyor musun be adam akraba ilişkisi nasıl olur herkesle iyi olmak mümkün mü.

kız elleme garibi ne bilsin, anne baba ne ogrettiyse öyle öğrenmiştir. ogrenilmis aile degil yasanan aile lazim esinize. imkanlariniz dogrultusunda yasatiniz:KK49:

benim esim annesini bi anlatirdi bana sanarsin kanatsiz melek, tanistik soz nisan dugun falan derken her gelin gibi nasibimi aldim. esime kabul ettirmek baya surdu ama artik annesinin melek olmadigini anlattigi gibi hic olmadigini biliyo en azından. kim bilir kendilerini aile ilişkilerini nasil anlattilar esinize.

bide su var esinizi yeterince sevmedilerse sevilmenin bi kosulu olarak görüşmek gitmek gelmek falan gibi seyleri one surdulerse adam sevilmek istedigi icin boyle yapiyodur. ele gune karsi da bizde sorun yok sorun sizde benim yetistirdigim cocuk herseye geliyo hatir gonul bilir sosyaldir mesaji vermek. bence kaynananiz cok kurnaz bi kadin, siz de zeki olunca isine gelmemistir. sinir olmak yerine biraz daha inceleyin kayinvalidenizi onu hep kendi silahiyla vurun.

esinizle plan yaptınız mi konuştunuz mu merak ettim
haber verirseniz sevinirim guzel haberlerinizi aliriz insallah en kisa zamanda

Kimi arar bulamaz derler. Seni anlıyorum ev huzuru başka birsey ama erkekler dışarı odaklı olduğu için istiyor. Sende hafta sonu güzel bir plan yap ama 2 güne çoğu şeyi yap alısverıs kayak yemek müze adami 2 günde bezdir ozaman rahat bırakır bence

kız elleme garibi ne bilsin, anne baba ne ogrettiyse öyle öğrenmiştir. ogrenilmis aile degil yasanan aile lazim esinize. imkanlariniz dogrultusunda yasatiniz:KK49:

benim esim annesini bi anlatirdi bana sanarsin kanatsiz melek, tanistik soz nisan dugun falan derken her gelin gibi nasibimi aldim. esime kabul ettirmek baya surdu ama artik annesinin melek olmadigini anlattigi gibi hic olmadigini biliyo en azından. kim bilir kendilerini aile ilişkilerini nasil anlattilar esinize.

bide su var esinizi yeterince sevmedilerse sevilmenin bi kosulu olarak görüşmek gitmek gelmek falan gibi seyleri one surdulerse adam sevilmek istedigi icin boyle yapiyodur. ele gune karsi da bizde sorun yok sorun sizde benim yetistirdigim cocuk herseye geliyo hatir gonul bilir sosyaldir mesaji vermek. bence kaynananiz cok kurnaz bi kadin, siz de zeki olunca isine gelmemistir. sinir olmak yerine biraz daha inceleyin kayinvalidenizi onu hep kendi silahiyla vurun.

esinizle plan yaptınız mi konuştunuz mu merak ettim
haber verirseniz sevinirim guzel haberlerinizi aliriz insallah en kisa zamanda

Ay aynısı kv ler valla, çok iyi analiz ettiniz bu kadar olur. Bizimki de 6 sene sonunda istemese de kabul etti, zira eşimin yanında kapıyı açmadı kv bana, adam evde yoktur dedi, kapı önünde arabaları duruyor, illaki teyit etmiştir o evde olmasaydı üstünde bile durmazdı, bariz 2 kez kapıyı açmadı kadın :D Daha önce de eşimle bayramda gidince açmamıştı, uyudum duymadım falan dedi karşı komşunun eve giriş çıkışını bile dakikası dakikasına bilen kadın duymamış hahaha:D

Ay aynen, kv hep eşim için ben oğluma iyi bakamadım der dururdu, ne alaka derdim, meğer önlemini alıyormuş, ben eşimi çok sevdiklerini sanmıyorum sevseydi bizim mutluluğumuzu öne koyardı, dediğiniz gibi şimdi de gitmek gelmek öne sürüyor, hep bir bahanesi var, gitsek az geldiniz, arasak niye gelmediniz, hep bir bahane hep bir mutsuzluk. aynen ele güne de hep kendini koruma gardını alma tavrında, biz eşimle onun yüzünden boşanma aşamasına geldik, hala benim akrabalarımı arayıp kendini aklama beni kötüleme peşindeydi. Tabi ki hiçççç işine gelmiyorum; benimle konuşmaz çünkü bana "avukat gibi" demiş yani biliyor ki haklıyım ve onun her söylediğini çürütebilirim :D Çalışan ayakları üstüne basan zeki bir kadınım tabi ki beni ezemediği için beni önemsememem küçümseme aşağılama damgalama peşinde. Damadına yaptığının yüzde birini bana ve aileme yapmadı, niye çünkü kızı onun sağ kolu gibi annesi ne derse onu yapıyor. Eşim onun gibi değil, zaten esasen tüm ailede bir tek eşimi seviyor akrabaları aslında, görümcemin düğününe bile gelmedi çoğu.

Eşim ben uyuduktan sonra geliyor, koltukta uyuyor :( Henüz konuşamadık :(

Böyle aşırı baskı yapınca soğuyorum. Neymiş 2 aydır evdeymişiz sıkılmış. Benimle beraber evde olunca sıkılıyor. Ben de buna bozuluyorum insan sevdiğiyle eşiyle evde kalınca patlayacak derecede sıkılır mı? Ki biz haftanın bir günü mutlaka dışardayız. Haftaiçi görmüyorum sayılır, 1-2 saat görüyorum günde.

Evet sıkılabilir gayet normal

Kızlar eşim kaç gündür salonda yatıyor, hiç konuşmuyoruz. Zaten gene geç geliyor görmüyorum bile

Arada farkli şeyler mi oldu aranızda ne ara ayrı yatmaya kadar geldi bu konu?

En son pazar akşamı tartıştık. Annemlerden geldikten sonra akşam eve geldi maç izledi gece ben yatarken geldi gene konuşmaya, niye ailemi katıyorsun diyor oysa görüşebileceğini falan yazmıştım, en son onlar beni dünyaya getiren insanlar falan dedi, bu konuyu kapat diyor niye ezik ve haksız. Taktın onlara diyor hayır dedim sen açıyorsun yok görüşmüyorum, yok yaşlanıyoruz kimsemiz yok şu bu. Kv nin doldurduğu o kadar belli ki , biz kv nin eski evinde oturuyoruz, komşu bizi düğüne davet etmemiş eşi davet etti, haftaiçi akşam 7 de haberim oldu allah mesut etsin dedim, hemen bunu olay yapmış kv. Yeter artık dedim, tüm şehrin düğününe gitmek zorunda mıyım, çağırmadı işte zorla mı? Bu olayın da böyle kusur olmasına dellendim.

Sen dedim mükemmellik istiyorsun ben her şekilde mutluyum bana baskı yaptıkça inat ediyorum, o zaman hiç yapma dedi. Annemleri soruyor söyledin mi öğrendiler mi kesin anladılar, annemler bir sorun olunca eşimle konuşur hatta annem eşim ona boşanma kararı vereceğim falan dediğinde çabuk ver kararını gelip alacağım kızımı falan demişti, onlar öğrenmesin modunda.

Saçma sapan gene tahmin ettiğim gibi kv halamla konuşup eşimi doldurmuş, 90 yaşındaki babaannemi aramama bile kulp takmış ya 90 yaşındaki bir kadın.

Böyle işte biraz sakinleşmeye çalışıyoruz görmüyoruz birbirimizi konuşmuyoruz

Evde geçirilecek zamanlar kısıtlaysa bunu da dışarıda,birilerinin evinde geçirilmesini benim de aklım almıyor.
Aynı şeyi kayınvalidem yapıyordu. Hatta eski konularımda var. Biz senenin belli zamanları kısıtlı zamanla gidiyoruz memlekete. O da hiçbir programını iptal etmeyip,ya misafir ağırlıyordu,ya da bizi de alıp başkalarının evinde gezdiriyordu.
Nihayet öğrendiler gezmeyi sevmediğimi. Alıştılar daha doğrusu.
Yaw ben kayınbabamın öğrenci velilerinin evine bile gittim :/
Tabi ki eşimle gezerim ama evden daha fazla zaman geçirecek kadar asla olmamalı.
Bence bu durumu sorgulayın altında başka nedenler yatıyor olabilir.
Ben kendimce bayağı çıkarım yaptım kayınvalidemin sebepleri hakkında.

En son pazar akşamı tartıştık. Annemlerden geldikten sonra akşam eve geldi maç izledi gece ben yatarken geldi gene konuşmaya, niye ailemi katıyorsun diyor oysa görüşebileceğini falan yazmıştım, en son onlar beni dünyaya getiren insanlar falan dedi, bu konuyu kapat diyor niye ezik ve haksız. Taktın onlara diyor hayır dedim sen açıyorsun yok görüşmüyorum, yok yaşlanıyoruz kimsemiz yok şu bu. Kv nin doldurduğu o kadar belli ki , biz kv nin eski evinde oturuyoruz, komşu bizi düğüne davet etmemiş eşi davet etti, haftaiçi akşam 7 de haberim oldu allah mesut etsin dedim, hemen bunu olay yapmış kv. Yeter artık dedim, tüm şehrin düğününe gitmek zorunda mıyım, çağırmadı işte zorla mı? Bu olayın da böyle kusur olmasına dellendim.

Sen dedim mükemmellik istiyorsun ben her şekilde mutluyum bana baskı yaptıkça inat ediyorum, o zaman hiç yapma dedi. Annemleri soruyor söyledin mi öğrendiler mi kesin anladılar, annemler bir sorun olunca eşimle konuşur hatta annem eşim ona boşanma kararı vereceğim falan dediğinde çabuk ver kararını gelip alacağım kızımı falan demişti, onlar öğrenmesin modunda.

Saçma sapan gene tahmin ettiğim gibi kv halamla konuşup eşimi doldurmuş, 90 yaşındaki babaannemi aramama bile kulp takmış ya 90 yaşındaki bir kadın.

Böyle işte biraz sakinleşmeye çalışıyoruz görmüyoruz birbirimizi konuşmuyoruz
Esinizin yaşıda küçük değildi bildiğim kadarıyla , evliliginiz de yeni değil artık bunları oturtmuş olmaniz lazım, hala niye annesinin dolduruşuna geliyor ki koskoca adam. Kayınvalidenin parmağı olduğu belli çağırılmadıgınız düğüne gitmeyisinizi sorun etmesinden. Sosyalliği de bu yüzden istiyor, annesiyle görüşmüyorsunuz ama eşiniz haliyle bu durumdan rahatsız oluyor anladığım kadarıyla , olmadık şeylerden sorun çıkarıyor.

Ben başlarda eşinize hak veriyordum ama çok fazla yüz vermeyin bence, insan eşiyle huzur bulur, hafta içi eve geç gelsin hafta sonu ,insanlarla sosyalleşsin, sizin ikili ilişkiniz ne olacak peki? Bu konuda bir fikri var mı eşinizin.

Evde geçirilecek zamanlar kısıtlaysa bunu da dışarıda,birilerinin evinde geçirilmesini benim de aklım almıyor.
Aynı şeyi kayınvalidem yapıyordu. Hatta eski konularımda var. Biz senenin belli zamanları kısıtlı zamanla gidiyoruz memlekete. O da hiçbir programını iptal etmeyip,ya misafir ağırlıyordu,ya da bizi de alıp başkalarının evinde gezdiriyordu.
Nihayet öğrendiler gezmeyi sevmediğimi. Alıştılar daha doğrusu.
Yaw ben kayınbabamın öğrenci velilerinin evine bile gittim :/
Tabi ki eşimle gezerim ama evden daha fazla zaman geçirecek kadar asla olmamalı.
Bence bu durumu sorgulayın altında başka nedenler yatıyor olabilir.
Ben kendimce bayağı çıkarım yaptım kayınvalidemin sebepleri hakkında.

bence sebebi kv yi susturmak çünkü senelerdir susmuyor bu konuda. eşim de bunaldı.

sizin çıkarımlarınız nelerdir?

Esinizin yaşıda küçük değildi bildiğim kadarıyla , evliliginiz de yeni değil artık bunları oturtmuş olmaniz lazım, hala niye annesinin dolduruşuna geliyor ki koskoca adam. Kayınvalidenin parmağı olduğu belli çağırılmadıgınız düğüne gitmeyisinizi sorun etmesinden. Sosyalliği de bu yüzden istiyor, annesiyle görüşmüyorsunuz ama eşiniz haliyle bu durumdan rahatsız oluyor anladığım kadarıyla , olmadık şeylerden sorun çıkarıyor.

Ben başlarda eşinize hak veriyordum ama çok fazla yüz vermeyin bence, insan eşiyle huzur bulur, hafta içi eve geç gelsin hafta sonu ,insanlarla sosyalleşsin, sizin ikili ilişkiniz ne olacak peki? Bu konuda bir fikri var mı eşinizin.

Küçük değil eşim 40 lı yaşlarda. Evliliğimizin başından beri susmayan bir kv var, kadın hiçkimseye açık vermeyen bir kadın. Benim komşuluk yapmamam, düğüne gitmemem, akraba akraba gezmemem onun için insanlara açık vermek. Aaaa ne biçim gelinin var diyecekler, asla kabul edemez. Annem bile söyledi ona, kızımı kötüle, kötü gelin de, at kendinden suçu dedi ama yokkk asla nasıl bir yapı bu anlamıyorum.

Konuyu açalı baya olmuş, yorumlara da bakmadım denk gelince yazmak istedim. Kocası aslan burcu olan bir kadın olarak buradayım :olamaz:

Benim eşimde bayılır misafir gelsin, kalsın, muhabbet etsin. Her hafta sonu kırk dil döker dışarı çıkmak için, çıkmazsak üzülür. Bensiz de gitmez. Benimkinde bir tek akraba merakı yok, bahsettiğim misafirler hep eş dost. Geçen dedim ikimizde çalışıyoruz 2 aydır her hafta sonu misafirimiz var ne olur bu hafta dinlenelim diye bakalım ne olacak :KK51:

Arada bir benimle sosyalleşmek için delirmesine kızsam bunalsam da seviyorum ya ben. Tabisi benle sosyalleşicek

Bunun burçla ilgisi yok..olsaydı kocam çooook romantik olurdu hani balık burcu romaniktir ya :D

Yetiştirilş tarzı “kadın bana uyacak”, e birde düğün-dernek, akraba ziyareti seviyorsa sonuç bu..

Tiyatro-sinema biletini günler öncesinden alıp “şu gün burdayız” deseniz işe yarar belki..

G greengirll . Ne yaptiniz son durum nasil?

Sorduğunuz için teşekkür ederim aslında konu açayım mı yazayım mı diye kararsız kalmıştım...

Bayağ olaylar oldu gene, eşim sürekli konuşmak istedi, sürekli tartıştık olaylar büyüdü. Kah boşanmak istediğini söyledi, kah kendinde de suç buldu. Niye isteklerimi baştan söylemedim dedi, sonra yok olmuyor anlaşamıyoruz. Çıldırttı beni resmen. En sonunda olay ailesine gelip dayanınca bana söylediği "başkası olsa daha ailemle ilk tartıştığın zaman bırakırdı seni, sana çok kırgınlar bakalım nasıl gönüllerini alacaksın" dedikten sonra ben artık çıldırdım ve ne var ne yok anlattım. Senin ailen mi kırgın bana neler yaptılar haberin yok galiba dedim; annesinin tüm çevreyi arayıp beni ailemi kötülediğini, ben ona ulaşmak isterken telefonlarıma bakılmaması, mesajlarıma dönülmemesi, evine gittiğimde kapının açılmaması bana daha sonra dönülmemesi arkamdan mesajla iletişim olmaz diye dalga geçilmesi, eşimin doğumgününü kutlamak isterken kızkardeşinin beni her gün ertelemesi, alakasız insanların bile ilişkimize karışması...Ne var ne yok anlattım çok doluyum dinleyeceksin dedim. Eşim ben bunları bilmiyordum bana niye anlatmadın, ben salak yerine konulmuşum, bir şeyden haberim yok, işte annem sana kötü deyince kötü olmuyorsun şu bu bir şeyler söyledi ben çok sinirliyim yeter artık dedim sinirden ağladım...Eve geçtik, eşim içeriye gitme yanımda dur dedi sevecen davranmaya başladı, dedim şaka mı yapıyorsun az önce istemiyordun beni, söyleyeceklerimin kalanını da söyledim; ben daima sana huzur vermeye çalıştım, ne sorunlarımı anlattım ne sıkıntılarımı, evde huzur bul istedim ama yetmedi sana dedim. Geçtim içeri, uyudu yemek yedi maçını izledi. Dün sadece bir kaç cümle konuştum o kadar.

Kızgınım , kırgınım, sinirliyim...Habire bir öyle bir böyle, boşanmayla tehdit edip zorla beni değiştirmeye çalışıyor desem, bir bakıyorum olmuyor anlaşamıyoruz diyor, bir bakıyorum sen bana ailenle ilgili güzel haberleri bile vermiyorsun diyor senin ailen benim için çok önemli diyor. İyice çorba oldum.

Konuyu açalı baya olmuş, yorumlara da bakmadım denk gelince yazmak istedim. Kocası aslan burcu olan bir kadın olarak buradayım :olamaz:

Benim eşimde bayılır misafir gelsin, kalsın, muhabbet etsin. Her hafta sonu kırk dil döker dışarı çıkmak için, çıkmazsak üzülür. Bensiz de gitmez. Benimkinde bir tek akraba merakı yok, bahsettiğim misafirler hep eş dost. Geçen dedim ikimizde çalışıyoruz 2 aydır her hafta sonu misafirimiz var ne olur bu hafta dinlenelim diye bakalım ne olacak :KK51:

Arada bir benimle sosyalleşmek için delirmesine kızsam bunalsam da seviyorum ya ben. Tabisi benle sosyalleşicek
x
Aynı benimki...siz ne burcusunuz?

Eşim iyice çıldırdı boşanmalar bilmem neler bilmiyorum

x
Aynı benimki...siz ne burcusunuz?

Eşim iyice çıldırdı boşanmalar bilmem neler bilmiyorum
Ben teraziyim. Evet bazen bunaltıcı olabiliyor özellikle sürekli dışarı çıkma isteği ama kızsam da hatta bazen söylensem de memnunum ben :KK51: Sizin burcunuz ne?

Boşanma konusuna yorum yapamayacağım, bence ego kasıyor.

Back
X